cubase vs. workstation

cubase vs. workstation

אני רוצה לקנות מקלדת, ואני מתלבט האם לקנות כזו שמכילה built in sequencer כמו למשל MOTIF XS או לקנות מקלדת שיותר מתאימה לנגינה חפשית והופעות כמו YAMAHA S90 XS, שלא מכילה sequencer ולצרף אליה מחשב עם cubase שבו אוכל לבנות שירים יותר בנוחות. האם יש משהו ב built in sequencer ב MOTIF או ב M3 ש Cubase לא יכול לתת? הקלטה של קטע והשמה כ pattern שאפשר להשתמש בו הלאה? תודה מראש על התייחסותכם גילבוע

zoomout

New member
להשוות קיובייס ל workstation

זה כמו להשוות מכונת דפוס ל microsoft word.בשניהם אתה יכול להדפיס מסמך,אך העיצוב לא יהיה זהה.אני הייתי מציעה בחום ללכת על cubase.בשביל הופעות יש לך תוכנה נוספת שנקראת Abelton Live.

תודה. שאלת המשך ברשותך..

ברור לי שלכתוב שירים זה רק על המחשב האם workstation לא נוח אפילו לכתיבת קטעים קצרים, שאפשר לאכסן כ pattern על הכלי? לגבי Albelton live: האם זה גם בזבוז כסף לקנות כלי "להופעות" כמו Yamaha S90 שהוא יקר יחסית? מספיק כלי צנוע יותר כי המחשב מפצה על החוסר ועוד הרבה יותר? יש לך המלצה לכלי כזה? האם זה נוח לנגן ולתפעל מחשב? תודה רבה מקרב לב גילבוע

אם המטרה

היא רק הופעות לך על המקלדת , אם המטרה היא להקליט בעיקר בבית אל תחשוב פעמים ולך על הקיובייס, workstation איכותי יעלה הרבה מאוד....

למעלה