Cube 2: HyperCube

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
Cube 2: HyperCube

בתור מעריץ גדול של הסרט הראשון מיהרתי למצוא את הטריילר החדש של קיוב2 (שייקרא הייפרקיוב). קיוב הראשון הפך מיידית לאחד הסרטים האהובים עלי ביותר. אני לא זוכר סרט שנהנתי ממנו כל כך בצפיה ראשונה שכשהוא הסתיים הרגשתי שעברה רק חצי שעה. סרט מדע בדיוני מדהים עם מתח עוצר נשימה אבל כל זאת מחוויר לעומת המסר שלו והמחשבות שהוא משאיר אותך איתם בתום הסרט. יצאתי בפה פעור. ידוע לי כי חובבי קולנוע ומדע בדיוני רבים חולקים על דעתי (וחלקם אף לא סבלו את הסרט) אבל כאמור, על טעם ועל ריח... קיוב 2 ייצא ככל הנראה לוידאו ול-DVD בלבד באביב 2003. כיוון שהשמועות רצות לכאן ולכאן (עד לפני חודשיים הוא היה אמור לצאת לאקרנים בארה"ב ואפילו להגיע לישראל) לא ברור אם המידע ודאי או לא והוא יכול להשתנות. כיום יש הקרנות SCREENER ברחבי אירופה ובעיקר בגרמניה וברפובליקה הצ´כית בפסטיבלי מדע בדיוני שיש שם. מדובר הפעם בקוביה בעלת 4 מיימדים והטריילר החדש נראה מרהיב כל כך שאסור להחמיץ.

דון גל

New member
Soak: קודם כל, תודה על הטריילר,

הוא יורד בזמן שאני כותב. שנית: אני השני! אני מתכוון לשני שאוהב את הסרט הזה! הייתי כלכך מופתע לשמוע (או יותר נכון לקרוא) שאף אחד לא אהב את הסרט... הוא פשוט שונה מכל דבר שאי פעם ראיתי. אני מקווה שסרט ההמשך לא יהיה פחות טוב. הדון.

sysQo

New member
קודם כל עלי להרגיע אותך

אתה לא היחידי שאהב את הסרט הזה. כשראיתי אותו בשלהי 2001 פשוט הייתי המום כל כך מהסרט שלמרות עלותו המזערית הוא הצליח להשפיע עלי ככה. ד"א סתם כדי לסבר את אוזניכם, כל הסרט מתרחש בתוך אולפן אחד כשכל פעם מחליפים את התאורה בחדרים השונים. אני לא זוכר שנהנתי מסרט כלשהו שראיתי באותה שנה כמו שנהנתי מהסרט הזה. אין לי כבר ספבלנות לחכות לאפריל :)

למעלה