CUBE

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
CUBE

היה אתמול בסינמה 3 (או אחר) ואשמח לדון עם אנשי מאטריקס על הסרט המעולה הזה אבל אם אף אחד לא ראה/זוכר אותו אז אין טעם

חזיר בר

New member
אני אני

גם ראיתי לא מזמן. דווקא בסינימה 2. מאוד נהניתי,האווריה בו לא דומה לשום דבר אחר ויש שם גם בחור אחד שמסביר שהמקום הזה,הקיוב,לא מורכב מקונספירציות אלא מטעות אחת גדולה שהתגלגלה לה. אז אולי זה נכון לעוד מילארד ואחד דברים בעולם שלנו? בטוח שבמדינה שלנו זה ככה.

IC4

New member
כן כן לזה התכוונתי נורא אהבתי את זה

את התיאור הזה של אשליה של MASTER PLAN שבעצם אין אף אחד מאחוריה למרות שזה לא מעשי כי חייב היה להיות מישהו מאחוריה מלכתחילה אבל זה ממש מחשבה מרתקת לדעתי תחשבו על הדת שאני משוכנע שעד עכשיו כבר קלטתם שיש לי עדיין ISSUES עם דתות אבל זה שייך לעבר אני מנסה לחשוב שהרי הדת בהתחלה היתה מערכת מסודרת וממש מועילה לכולם! לא רק לגאונ/ים שיצרו אותה ואחר כך הרעיון דעך ונשחק , וזה הפך למשהו מעבר לשליטת ובקרת האינדיבידואלים המסוימים הללו ופשוט הפך לדת, לאמונה עצמאית שלא תלויה בממציאה לאיזה פרנקנסטיין רק שאף אחד לא ידע מי יצר אותה או שהיא בעצם תוצר אדם (זה לא בדיוק אותו דבר כמו הניסוח של הסרט אבל זה עדיין עיקרון דומה)

Chot

New member
דת דווקא?

אני יותר התייחסתי לזה כאל שגרה או מסגרות חברתיות שכאלו.

RedStorm

New member
קודם כל תתחדש על הדיגיטל...

ואני ממש זוכר את הסרט הזה ממש טוב! ראתי אותו כל כך הרבה פעמים... למישהו יש תאוריה מי בנה את הקוביה ואיך הם הגיעו עליה? איך שהם אומרים כל אחד עשה חלק קטן בקוביה ולא ידע בכלל מה הוא עושה אבל כחיברו הכל יצאה הקוביה..

כRובי

New member
מה הבעיה ? זה הוסבר די בבירור

בנו פרויקט מאוד גדול שכשהגיע היום בו הוא היה מוכן - לא היה בו עוד צורך... אז כדי להצדיק את קיומו - יצרו בתוכו את הCUBE..

IC4

New member
אבל מישהו שם אותם שמה... מי :) ?

וזה עוד היופי של הסרט שאתה אפילו לא יודע אגב יצא |עתיד| המשך לקיוב

time to fly

New member
ישששששש ../images/Emo13.gif קניתי את הסרט במבצע

של בלוקבאסטר ב20 שקל, בלי עטיפה

למעלה