cut blocks, late hits & cheap shots

JakeTheSnake16

New member
cut blocks, late hits & cheap shots

OH MY!
טוב, סוגייה שמתחילה לעניין אותי מאוד בזמן האחרון, מאז שביל קאוור פתח את הפה הגדול שלו אחרי המשחק של דנבר במאנדיי נייט על זה ששיטת החסימות של קו ההתקפה שלנו היא מלוכלכת. אני מנסה להבין - א. מה ההגדרה של "cut block" ב. אם זה כזה מסוכן,למה זה חוקי? אני חושב שקאוור לא היה צריך לפתוח את הפה שלו בעניינים שלא קשורים אליו, ועובדה שמייק שאנהן במסיבת העיתונאים הראה לכל הכתבים וידאו של סינסנטי מאותו משחק משתמשים בדיוק באותה שיטת חסימה, וגם של הסטילרז של קאוור. מה שכן קרה, לדעתי, זה שקאוור הוציא לקו ההתקפה של הברונקוס שם של כאלה שמשחקים מלוכלך, וקבוצה שמשחקת מלוכלך, למה לא לשחק נגדה מלוכלך? וככה קרה, שבאמ-אמא של ה Cheap shots איבדנו את ג'ון לינץ' ל2-4 שבועות, ותודה לאל שלא לכל החיים, כי מכה כמו שהוא חטף, באיזור הגב התחתון הייתה יכולה גם להשאיר אותו משותק. מי שמבים באמת בבקשה שיסביר לי מה ההגדרות שמבדילות בין חסימה או טאקל חוקיים ללא חוקיים. כי אני עדיין לא מבין איך מכה כזאת, מבליינד סייד לחלוטין, אחרי שהמהלך נגמר, לא הסתיימה אפילו בשריקה של late hit לא מבין את זה, כל כך מעצבן. ד"א הנפילה של דנבר בהגנה התחילה בטאצ'דאון הראשון של אטלנטה- בדיוק 3 מהלכים אחרי שלינץ' עזב את המגרש.

dbroncos

New member
../images/Emo46.gif

האמת, לא קאוור, האיש והפרצוף הכועס, הוציא לנו את השם הרע. לדנבר יש כבר שנים שם של קבוצה שמשחקת מלוכלך. למה ? כי מה לעשות שדנבר היא קבוצת הריצה הכי טובה בליגה מאז ששאנאהן הגיע לדנבר. אז if you cannot beat them, make them change their game. החסימה המדוברת היא כאשר פוגעים בשחקן יריב מתחת למותניים, וככה גורמים לו לאבד שיווי משקל וליפול. ואכן, זו טכניקה שכולם משתמשים בה. אם אתה עושה את זה מלפני השחקן היריב ( ואז הוא יכול לראות אותך) זה חוקי. אם אתה בא מאחוריו בלי שהוא יכול להגן על עצמו, זה לא חוקי. לגבי מה שפינרמן הרסיבר ה $@#@@! של אטלנטה עשה. זה אכן היה מלוכלך, והוא עוד יקבל על זה קנס מהליגה (מה שלא קרה עם פוסטר, כי מה שהוא עשה היה חוקי לגמרי). זה שהשופטים לא שרקו על עבירה לא ספורטיבית ? נו, ושריקות אחרות הם כן שרקו נכון ? במשחק הזה היה שיפוט מסריח במיוחד.

Reshefgarcia

New member
אתה יודע מה אומרים....

if it walks like a duck,quacks like a duck,and looks like a duck... IT MUST BE A DUCK!!!!! ובעברית פשוטה... למה נראה לך שעם הליין הכי קטן בליגה (כן,כן,הליין של דנבר שוקל מתחת לממוצע הליגה ב 25% בערך) הם נהייו בין קבוצות הריצה הטובות? איך יתכן דבר כזה? פשוט מאוד... הם מרמים!!! אם ביל קוור,ועוד 30 מאמנים בליגה התלוננים על החסימות של דנבר,כנראה שיש סיבה טובה... אם זה היה רק קוור,עוד הייתי מסוגל להגיד שהוא פשוט לא אוהב את דנבר... אבל כשזה כמעט כל מאמני הליגה,משהו פה כבר מסריח... עכשיו,רק שלא תבין נכון... אני לא אומר ששאר קבוצות הליגה הם טלית שכולה תכלת...כולם מרמות,בשלב זה או אחר,כולם משחקות מלוכלך ברמה זו או אחרת... אבל יש הבדל גדול מאוד בין לעשות מהלכים מלוכלכים (כמו פינירן) לבין להפוך את זה לטקטיקה שלמה...שזה מה שדנבר עשו בשיטת המשחק שלהם...וזה כבר לא יפה... חסימות של אנשי ליין של דנבר גמרו את העונה לשני אנשים כבר... ואני מוכן להתערב איתך,שאם אעשה חיפוש מקיף של ממש...אמצא עוד ה-מ-ו-ן מקרים של אנשים שנפצעו בגלל חסימות מלוכלכות של הברונקוס שאתה כל כך אוהב,שאתה אפילו לא מסוגל להודות בפגמים בצורה שבה הם משחקים וחוסמים...

dbroncos

New member
אני יודע מה אומרים- עדיף ברווז צולע

אתה חושב שאני לא יודע שקו ההתקפה של דנבר הוא הכי קטן בליגה ?? להיפך. לא רק שאני יודע את זה, אני גאה בזה. מדובר בחבורה של אתלטים זריזים, עד כמה שאפשר להגיד אתלט זריז על שחקן קו התקפה. ואיך הם מצליחים ? פשוט מאד. עד השנה היה להם את המאמן הכי טוב בליגה, אלכס גיבס, שמהשנה מגן על מייקל ויק, אולי הטעות הגדולה של דנבר השנה. אבל צורת המשחק שלהם, שלא בנוייה על סתם כח, אלא על זריזות ודיוק, אם לזה אתה קורא רמאות, בבקשה. ותחשוב לרגע ברצינות. אתה לא יכול לרמות 31 קבוצות 10 שנים. זה נשמע לך הגיוני ? אם אתה עושה משהו חוקי, איך בדיוק זה נקרה לרמות ?
התלונה של קוהר הבכיין, היא שדנבר משתמשת בטקטיקה הזאת יותר מקבוצות אחרות, וזה נכון. אבל זה בגלל שברוב הקבוצות האחרות השחקנים סתם מנסים לנצל כח פיזי בשביל לעצור, שלא לדבר על זה שהם שמנים מכדי להתכופף .... זה ככה כבר שנים, מאז 1995 כשמייק שנאהאן ואלכס גיבס הגיעו לדנבר, ותתפלא, לא כל כך הרבה שחקנים נפצעו מזה, אחרת כבר מזמן היו משנים את החוק. השנה היה צירוף מקרים אומלל ושני שחקנים גמרו את העונה, אחד מהם בפריים-טיים, ג'ון מאדן פתח את הפה, והשנה החוק ישונה בפגרה. אבל זה שאחרים מתבכיינים כי הם לא מצליחים לעצור את דנבר ולא לחקות את דנבר, זה לא אומר שדנבר מרמים. כמו שאף אחד לא טוען שביליצ'ק עשה עיסקה עם השטן כדי להגיע לרצף הנצחונות שהוא הגיע אליו.

Reshefgarcia

New member
אני חושב שלא שמעתי טוב.... ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif|

אתה קראת לביל קוור בכיין??? דווקא לו,מכל המאמנים בליגה, בחרת לקרוא בכיין? הוא בין הבודדים שלא הייתי קורא לו ככה... הוא,מעל אולי שאר המאמנים בליגה,מאמן את שחקניו לעבודה קשה,חרוצה,וכן,גם קשוחה,אפילו יתר על המידה לפעמים... אבל בין זה לבין לקרוא לו בכיין...מרחק קילומטרים... ולמען האמת,אני ממש לא מבין איך אתה יכול להיתמם כל-כך בכל הנוגע לקו ההתקפה של דנבר... נכון,הם מעל לממוצע בליגה ברמת האיכות שלהם,ונכון,יש להעריך את זה שהם קטנים יחסית,אבל למה לכל הרוחות הם משתמשים בזה כתירוץ ל CHEAP SHOT אחרי CHEAP SHOT? ולא,אני לא חושב ששינוי החוק נוגע לזה שזה קרה ב"פריים טיים" וש "ג'ון מאדן פתח את הפה" כמו שאתה מגדיר את זה... זה קשור לזה,שזאת עבירה זולה,ומלוכלכת,שמקומה ברוגבי,ולא ב NFך... זאת עבריה כזאת ברורה וגסה,שגם ריי צ'ארלס היה מבחין בה... והוא גם עיוור,וגם מת... אז בבקשה ממך... תפסיק ליפייף את מה שהם עושים שם... כי גם אם בשאר הליגה עושים את זה,הם היחידים שמאמנים את זה... וזה חייב להפסק...

Reshefgarcia

New member
ועוד דבר קטן...

לגבימה שאמרת... "אתה לא יכול לרמות 31 קבוצות 10 שנים. זה נשמע לך הגיוני ? אם אתה עושה משהו חוקי, איך בדיוק זה נקרה לרמות ?" זה שמהלך מסויים הוא חוקי,זה לא עושה אותו פחות מלוכלך.... אם מישהו בכדורגל נכנס בשחקן עם הנעל מושטת,לפי החוקה,כל עוד זה קורה מקדימה,זה חייב בצהוב בלבד...אבל למישהו יש ספק מה צריך להיות העונש כשנכנסים במכוון בשחקן,מקדימה או לא מקדימה? ובבייסבול? כשפיצ'ר זורק מאחורי חובט,בפעם הראשונה הוא מחויב באזהרה בלבד... אבל לאף אחד בקהל,אין צל של ספק מה הוא ניסה לעשות...וזה לפגוע בחובט... אז שוב... הטינה שלי היא לא נגד דנבר עצמה...אלא על הדרך שהם הפכו טקטיקה שהיא פסולה ביסודה לשיטת משחק...

dbroncos

New member
לסיכום הנושא - פעם אחרונה

אתה מוזמן לבצע את הבדיקה שהצעת, על מספר השחקנים שנפצעו עקב ה "טקטיקה המלוכלכת הפסולה ביסודה". אחר כך נדבר.

Reshefgarcia

New member
אל תדאג...

אני אבדוק... אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה מתנהג קצת בחוסר היגיון נראה לי.... אתה אומר משהו כמו "אז מה אם זה מלוכלך,כולם עושים את זה".... אבל באף אחת מההודעות שלך,לא אמרת שום דבר על זה שזה מלוכלך ופסול... רק היללת את הקו התקפה של הברונקוס...שהם קטנים וזריזים ועדיין עושים את העבודה... וזה מה שלא מוצא חן בעיני... זה מריח לי כאילו אתה תומך בזה... וזאת מחשבה שלא נעים לי שקיימת אצל מישהו בלי קשר אם הבדיקה שלי תמצא עוד קייסים או לא... אתה צריך איזה שינוי השקפה קטן... אם ילד מפגר נתפס ברמאות במבחן,זה לא עושה אותו פחות רמאי,רק בגלל שהוא כביכול "מפגר" ויש לו קושי בחומר... על אותו משקל,רק בגלל שדנבר "קטנים" בליין,זה לא נותן להם הצדקה לחפש טקטיקות מלוכלכות כדי לשמור על יתרון... אני חוזר שנית על הטענה שלי... רק בגלל שמשהו נחשב לחוקי,זה לא עושה אותו פחות מלוכלך...ועל זה לא טרחת להגיב בכלל...

dbroncos

New member
דווקא כן. אמרתי שזה לא נחשב למלוכלך

זאת פציעה לא נעימה, אבל זה לא נובע ממשחק מלוכלך או רמאות. זאת דעתי, וזאת גם הדיעה של הליגה. אחרת זה היה משתנה הרבה לפני השנה. עובדה שהחוק אומר - אתה חייב להיות _לפני_ השחקן. אז כן חשבו על זה. ועובדה שלמרות שבדנבר משחקים ככה כבר מאז 1995, ולמרות שיש מאמנים שרצו לחמם את האווירה ואת השופטים ודיברו על זה לפני משחקים עם דנבר, עובדה שאף אחד לא שינה את החוק הזה. ועובדה שהליגה, לא דנה בשינוי של החוק. עד השנה - בגלל הפציעה שקרתה בפריים-טיים. כי זה לא רק חוקי, זה גם לא מלוכלך. שלא תבין לא נכון. אין אף שחקן בליגה שאני רוצה שייפצע. אף אחד, מאף קבוצה. אני נגד פציעות מכוונות. אבל עד שלא יוכיחו לי שבטקטיקה הזאת נפצעים באופן יוצא דופן, ואני אחסוך לך את הזמן - לא תמצא דוגמאות כאלה, אז אני לא חושב שזאת טקטיקה מלוכלכת.

למעלה