JakeTheSnake16
New member
cut blocks, late hits & cheap shots
OH MY!
טוב, סוגייה שמתחילה לעניין אותי מאוד בזמן האחרון, מאז שביל קאוור פתח את הפה הגדול שלו אחרי המשחק של דנבר במאנדיי נייט על זה ששיטת החסימות של קו ההתקפה שלנו היא מלוכלכת. אני מנסה להבין - א. מה ההגדרה של "cut block" ב. אם זה כזה מסוכן,למה זה חוקי? אני חושב שקאוור לא היה צריך לפתוח את הפה שלו בעניינים שלא קשורים אליו, ועובדה שמייק שאנהן במסיבת העיתונאים הראה לכל הכתבים וידאו של סינסנטי מאותו משחק משתמשים בדיוק באותה שיטת חסימה, וגם של הסטילרז של קאוור. מה שכן קרה, לדעתי, זה שקאוור הוציא לקו ההתקפה של הברונקוס שם של כאלה שמשחקים מלוכלך, וקבוצה שמשחקת מלוכלך, למה לא לשחק נגדה מלוכלך? וככה קרה, שבאמ-אמא של ה Cheap shots איבדנו את ג'ון לינץ' ל2-4 שבועות, ותודה לאל שלא לכל החיים, כי מכה כמו שהוא חטף, באיזור הגב התחתון הייתה יכולה גם להשאיר אותו משותק. מי שמבים באמת בבקשה שיסביר לי מה ההגדרות שמבדילות בין חסימה או טאקל חוקיים ללא חוקיים. כי אני עדיין לא מבין איך מכה כזאת, מבליינד סייד לחלוטין, אחרי שהמהלך נגמר, לא הסתיימה אפילו בשריקה של late hit לא מבין את זה, כל כך מעצבן. ד"א הנפילה של דנבר בהגנה התחילה בטאצ'דאון הראשון של אטלנטה- בדיוק 3 מהלכים אחרי שלינץ' עזב את המגרש.
OH MY!