CW: עונות חדשות לשש סדרות

gadgad0

New member
CW: עונות חדשות לשש סדרות

CW הודיעה כי תחדש שש סדרות לעונה נוספת: Gossip Girl, על טבעי, סמולוויל, Top Model, One Tree Hill וכולם שונאים את כריס. על חידושה של REAPER טרם הודיעה הרשת.

gadgad0

New member
יוטיוב מתכננת לעבור גם לשידורים חיים

אתגר לרשתות הטלויזיה: גולשי האתר הפופולרי יוכלו להעביר לכל העולם ובני-דודיו שידורים חיים של כל מה שירצו - החל מחתונות וכלה בפריצות חדשותיות.

gadgad0

New member
"סקינס" מציגה: מחזמר על 11 בספטמבר

הסדרה הבריטית עושה מיוזיקל על פיגועי הטרור בניו-יורק בשם "אוסמה - המחזמר".

gadgad0

New member
העיתונאי אודי אשרי נפטר

עתונאי גדול ואחד האנשים הטובים והחכמים שהזדמן לי להכיר. סיפור אישי: לפני כמה שנים הזדמן לי לריב איתו (באשמתי) על איזשהוא עניין. אחרי חצי שעה הוא התקשר אליי ואמר: "תשמע, אני רוצה שתגיד לי את האמת: נכון שרבת איתי למרות שאתה משוכנע שאני צודק?" אמרתי לו שזה נכון. הוא שתק רגע ואז אמר: "אתה בנאדם חרא, אבל במובן המעניין של המילה". זה פתח את אחת השיחות הכי מרתקות שהיו לי מעולם, שבסופה הבנתי כמה שכלו של האיש הזה היה גדול כמו ליבו (באותה מידה שהבנתי שלעולם לא אגיע לקרסולי התכונות הללו שלו).

gadgad0

New member
לא, לא השיר שהכי מזוהה איתו הוא Angel Eyes

הוא גם הלהיט הכי גדול שלו. בוא נשאיר את "וייל מי גיטאר" לג'ורג' הריסון זצ"ל...

flymy

New member
קשת קנתה את הפורמט של Big Brother

ככה פינס מדווח. קשת אישרה. טדי תפיק.

PopPy

New member
די. כבר!!!!

אם יש משהו שהכנסת צריכה להתערב בו לטובת הבריאות הנפשית של התושבים היא הגבלה על כמות תוכניות הריאליטי שזכייניות ערוץ 2 (ובעצם גם ערוץ 10, שלא חסר לו) יכולות לרכוש או לגנוב את הפורמטים שלהם. חלאס כבר, בכסף ובאנרגיות שהם מבזבזים על שני ריאליטים משמימים כאלה שלא מעניינים אף אחד (תראו לי אחד שבאמת אכפת לו מגריז או מתוצאות האמת. אחד!) ומגיעים לאחוזי רייטינג סבירים כי אנשי הפיפל מטר כנראה יראו כל מה שיגישו להם בפרומו מהודר מספיק, יכלו להפיק עונה קצרה של הפקת מקור נורמלית. זה כל כך מכעיס.

gilriv

New member
כולם בערוץ2 תעלה היום פורמט

{המטבח >איך זה והאם זה בדיוק מתואם אם הגירסה האמריקנית
__Hell K ITCHEN }}}} בשעה 21.00 --------------------------------------------------------------

flymy

New member
רוקדים עם ... שורדים?

הקאסט של רוקדים עם כוכבים 4 מתחיל להתגבש. אופירה "המאמממת" אסייג כנראה בפנים. אבל הכי מעניין זה למי הפקת התוכנית פנתה. למתמודדים מתוך הארך-נמסיס של רשת - הישרדות. בגיא פינס דווח שנעשתה פנייה לכמה מתמודדים פוטנציאליים (הימור שלי מרינה!), אבל לא חשפו את שמותיהם. אותה רשת אגב גנזה את רעיון הגירסא הישראלית של "פרויקט מסלול" (NRG מעריב).

למעלה