D i l D o=Idoma13 כן, זה אותו אחד!

WxHxNx

New member
כבלים דיגיטל = ז*ן ../images/Emo13.gif

הייתי אצל חבר שלי לפני כמה ימים ויש לו יס אני מזפזפ בין הערוצים ומגיע לסאמר נייטס ומה אני רואה ? Evil Dead כבר שנה שאני רוצה לראות את הסרט הזה ! הגעתי אליו בידיוק בחצי שעה האחרונה יש פה קטע קטן עם ספוילרים
אבל תמשיכו לקרוא אחרי הספוילר (בבקשה ?
)
הסרט ממש נראה מצוין, כל הgore ממש הצחיק אותי והגופות שנמסות והן עשויות מפלסטלינה
(לא מייצרים יותר סרטים כאלו
) אבל הסוף! הסוף פשוט היה ענק! הוא יוצא מן הביקתה ופתאום משהו רודף אחריו ופה יש שאלה קטנה למביני עניין בקולנוע
הבמאי של הסרט - סאם ריימי (רשמתי את השם שלו נכון ?), הוא זה שהמציא את הקטע הזה ? או שהוא העתיק אותו ? כי הוא ממש השאיר עלי רושם
ואני גם לא מאמין שפספסתי את הקטע שהעץ אונס מישהי
פה הסוף של הספוילרים! בכל מקרה מה שרציתי להגיד בהודעה הארוכה הזאת הוא שאני ממליץ על הסרט הזה לכל חובב אימה וgore למרות שראיתי רק את החצי שעה האחרונה הסרט פשוט השאיר עלי רושם חזק והצחיק אותי נורא
ואם יש פה מישהו עם יס תוכל לבדוק מתי משדרים את זה שוב ?!?
ד"א מזל טוב על הפורום ציפיתי שמישהו יקח סוף סוף יוזמה להקים פורום בנושא

D i l D o

New member
D i l D o=Idoma13 כן, זה אותו אחד!

כנסו שנייה לפה תבינו הכל...

austin1

New member
אחד הסרטים הטובים ביותר

אהבתי את הראשון והשני, השלישי גם היה גדול אבל הוא לא מפחיד הוא יותר סרט קומדיה היו שם קטעים פשוט מצחיקים רצח .

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכבלים באמת איכס...

הדיגיטל והרגיל אותו דבר...
הערוצי סינמה סתם גרועים - הם כאילו מנסים לעשות רצועת סרטי אימה - חרשו מליון פעם על הסרט ילדי התירס...
וגם אין לנו את MGM המצויין... ( פלאשבקים למיזרי... )
על נפלאות ערוץ הסרטים אני לא אתחיל לדבר אפילו...

WxHxNx

New member
הכבלים לא כ"כ גרועים ../images/Emo13.gif

הם גם עשו פעם כמה ימים ברצף של סידרת "מעורר השאול" (Hellraiser) ויש להם יציאות פה ושם עם סרטים טובים אבל עדיין, העם דורש יותר

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים האתר הכי פצצתי...

רקעים למחשב של סרטי אימה ( הנוסע השמיני,מגרש השדים... ) כנסו לכאן... תראו את הקעקוע שמצאתי - מי הפסיכי שמוכן לעשות את הקעקוע?!?!?

austin1

New member
הם עדין משדרים את מעורר השאול

בפעם ה100 בשידורים חוזרים במקום להביא סרטים חדשים אותו הדבר גם לילדי התירס הסרטים שודרו בפעם הראשונה לפני שנה ואפילו יותר הם פשוט ממחזרים את כל הסרטים שלהם ולא מביאים סרטים חדשים

WxHxNx

New member
תראה, כמו בכל דבר

יש בזה שלילי ויש חיובי השלילי הוא ברור מאליו: לא מחדשים סרטים וחורשים שם על אותם סרטים (ורובם גם לא טובים!) אבל החיובי הוא שיש כמה סרטים כמו כלבי אשמורת, טריינספוטינג, ספרות זולה ורעש מצלמים שפשוט אני (לפחות) רואה אותם כמעט כל פעם ששמים אותם ופה החרישה היא דבר חיובי, כי אני נהנה
מסקנה: תקליטו את כל הסרטים שאתם אוהבים מהדיגיטל ותעברו ליס..

D i l D o

New member
את טריינספוטינג ראיתי שהם שידרו

רק פעם אחת!!! מתי היה את זה שוב?

xander55

New member
לפני שבוע ביום שלישי../images/Emo129.gif

אני זוכר, כי גם את השידור הזה פספסתי.

xander55

New member
אני הייתי עושה ../images/Emo129.gif

אבל כבר עשיתי אחד לפני חודשיים וארבעה ימים ביומולדת שלי, לציין את גיל 15 שהוא חצי משליש של החיים שלי, לא ככה? אבא שלי לא הסכים ואז בסוף הוא אפילו שילם על הקעקוע, עשיתי את הסמל של מכושפות, הטריקווטרה, הנה הסמל למסוקרנים

VAMPhantom

New member
וואייי! גדול, פשוט ענק!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

האתר שמסרת פשוט מעווווולה
אגב, בנוגע לקעקועים, כעקרון אני נגד, אבל אמרתי לעצמי: אם יום אחד אחליט כן לעשות קעקוע, זה יהיה מיוחד, הסמל המסחרי שבניתי לעצמי...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלמה נגד קעקועים?!?!?

בשבילי קעקועים הם אמנות...
יש לי כבר 2 קעקועים ויבואו עוד...

VAMPhantom

New member
כאן פה ועכשיו סקרנת אותי!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אילו קעקועים יש לך? ואם אפשרי לשאול:היכן הם?

europe1990

New member
חחחחח=גם אני רציתי לדעת-אבל אמרתי..

לעצמי עזוב אל תשאל(לא נעים) אבל תודה לאל שומפאיר שאל כי אני מאוד אבל מאוד סקרן!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהקעקועים שלי...

דולפינים כתף שמאל...
עקרב גב תחתון...
פייה מיקום מסתורי ולא מוגדר...
אופס טעות שלי יש לי שלושה קעקועים...

למעלה