d-link ניסיון נוסף

• פותח הנושא dts
  • פורסם בתאריך

dts

New member
d-link ניסיון נוסף

בהמשך לדיון מתחתית העמוד אני מנסה להעלות את הנושא לדיון נוסף ואולי עיצה טובה: בהמשך לנושא אני מפנה את הלינק הבא לחכמי הפורום הראוטר הנ"ל ניראה אטרקטיבי בתכונות תומך גם ב ISDN וכרגע זה חשוב לי והכי חשוב ניראה לי שקיימת תמיכה ב VPN ו PPTP כך שיש אפשרו לעבוד איתו בארץ !! מה דעתכם ?? תודה

dov98

New member
אחד כזה עובד אצלי כבר שנה, הכל

בסדר אתו.אגב, יש להם דגם עם יציאת מדפסת.

dts

New member
D-LINK

לאיזה דגם אתה מיתכוון(מדפסת) האם ל 804 שניראה לי אותו דבר למרות שהם טוענים שהוא חדש יותר?

118

New member
d-link

הוא אמור להיות טוב בהחלט ועם כל מה שצריך. אפשר גם לעדכן את ה-firmware אם בעתיד יחסר משהו. בנוגע למדפסת החיבור הוא פרללי כמובן, ודי מסובך להתקנה אם לחלונות אין דריברים עדכניים של המדפסת (מה שהולך טוב עם מדפסות ישנות כאלו). קראתי הרבה ביקורות על ראוטרים עם יציאה כזאת ותמיד אומרים - "יופי שיש את זה, ..אבל אף פעם לא ניסיתי/ לא הצלחתי להבין איך". בכל מקרה יש לו גם חיבור סיריאלי למודם אנאלוגי/ISDN שיכולים לשמש גם כגיבוי אוטומטי. אולי מתישהו הם יזכרו לשים כמה חיבורי USB במקום כל זה (כיום אין בשוק שום דבר כזה). אפשר בכלל להשיג אותם בארץ?? מביאים לי בשבוע הקרוב שניים כאלו מארה"ב (כנראה שאחד עם חיבור פרללי ואחד בלי). נכון לעכשיו אין לי מטרה לשני - אז אם אתה מחפש תודיע ואולי...

למעלה