d.r.hooker לא לבד

Jflyaway

New member
yossivin היקר

פורום תרבות-פסיכדלית הינו פורום שיתוף. תחשוב על זה כעל קומונה קטנה שבה כל אחד משתף את השני וחושף את כל המידע האפשרי על כל נושא בשביל שכולם ייהנו וירוויחו... יעני SUMMER OF LOVE
לכן, אם יש לך מוצר נדיר ומעניין שאתה חושב שיכול לתרום לאנשים פה, הדרך הרצוייה ביותר תהיה לספר את כל מה שאתה יודע ולתת מה שיותר אינפורמציה כדי שהאנשים הטובים של הפורום ירצו לבוא לפה שוב ושוב, על מנת לקרוא, ללמוד, ולקבל כיוון. לשים סתם תמונת אלבום כ TEASER זה נחמד, אבל מה יעשו עם זה האנשים הטובים שלנו?

yossivin

New member
מקווה לכתוב עליו מחר.

אם מישהו יקדים אותי אני אשמח.

yossivin

New member
מדובר באחת

הלידות היותר קשות של תקליט כלשהו. במשך שנתיים נכתבו שמונת שיריו, ועוד שנה נמשכו ההקלטות באולפן בשם sound 80, ב-minneapolis, minnesota. זה לא מסוג התקליטים שמעיפים היישר לרקיע השביעי, כמו d.r. hooker או anonymus,אך לאחר כמה האזנות, מבינים שמדובר במשהו עמוק. שירי אהבה, פרידות וסתם בדידות, שנשמעים כקינה מצמררת. ברוב השירים justen מנגן ושר יחד עם בחור בשם mark jacobson aka jake, שמתופף. בחלק מהשירים יש אורחים. תקליט שהוא real people אמיתי אבל מומלץ רק למרתוניסטים של פסיכדליה. reissue היה פעם אחת לפני ארבע שנים, בשלוש מאות עותקים ממוספרים. וויניל כמובן. ( אני מצטער אם נפלו אי אלה דיוקים, פשוט מדובר בחומר באמת נדיר, אין אפילו סימן לשנת הוצאה לא על העטיפה ולא ברשת) time will tell , easy time , are you ready to leave , the feeling was lost with the truth , the way , just love , these moments now , alone . שהשמות ידברו בעד עצמם. רק למיטיבי לכת!

yossivin

New member
בכל זאת מצאתי

This is a very rare original pressing released on the Justen O'Brien & Jake label(#1556)and is titled "Time Will Tell". recently re-issued gem that sounds like Darius meets Marcus in a basement in South Dakota after being abducted by aliens. Cuts include "easy Times", "Alone", "The Feeling Was Lost With The Truth", "Are You Ready To Leave", "The Way", "Time Will Tell" and more. Very dark loner vibe that will make the hair on the back of your neck stand up if you're into this sound. Cover is VG with some ring wear(see below) and Vinyl is a strong

למעלה