D2 שאלות

Necromancer1

New member
D2 שאלות

התחדשתי בנגן הנ"ל. ויש לי 2 שאלות: בתוכנת המרת סרטים שמגיע עם המכשיר, יש גם אפשרות להמיר שירים, האם זה חובה? ואם לא, אם אני אמיר את השירים זה יתן איכות יותר טובה? בחוברת הדרכה כתוב שבערכה הישראלית זה מגיע בלי ספק כוח, וגם כתוב שאסור בישראל להטעין דרך החשמל, אלא רק דרך המחשב- כי זה הורס את המכשיר. אני קיבלתי עם זה ספק כוח, עם שנאי שמתאים לחיבור בארץ- אם אני אשתמש בזה זה באמת יהרוס את המכשיר? ראיתי באתר שלהם שיש גירסה יותר חדשה מה2.57. אם אני לא טועה 4.9 או משהו דומה... איך מתכינים אותה על המכשיר? תודה.

יאיר B

New member
D2

1. המרת שירים - זה שימושי להמרה מדיסק מקורי (או אם רוצים להמיר בין פורמטים). אתה לא חייב להשתמש באפשרות הזאת. אתה יכול לעלות שירים בפורמט שהנגן מכיר (נגיד MP3 או Ogg) גם שהומרו במקורות אחרים. וידיאו זה כבר עניין אחר (כדאי מאוד להשתמש בהמרה בתוכנה שלו להתאמה טובה יותר למסך). 2. שנאי - נשמע הזוי קצת מה שאתה אומר. בעיקרון אם השנאי מקבל 220V ו-50HZ, זה אומר שהוא מתאים לחשמל בארץ. השאלה אם הוא גם מוציא את מה שהוא צריך להוציא (אני מתקשה להאמין שלא - לדעתי צריך להיות 5V DC, צריך להיות כתוב עליו כמ הוא מוציא). חכה שמישהו עם הנגן הזה יכתוב פה (אור?) ואולי הוא יוכל לספר מה קורה עם הספק הזה. 3. גרסאות קושחה - באתר החברה שממנה אתה מוריד גרסאות (ורק משם), יש הוראות מדייקות מה לעשות עם הקושחה ואיך להשתמש בה. הערה: מציע לקרא טוב טוב טוב אם המספר הזה מתאים לנגן שלך ומה הגרסא הזאת מוסיפה / אין בה (יכולים להיות שינויים, עד לרמה של שפות שונות - מציע בחום לקרא את ההוראות ואת רשימת השינויים/תיקונים/תוספות שיש בה).

Necromancer1

New member
...

2) רשום על השנאי שהוא מקבל 100-240V ו 50/60HZ (הוא מגיע עם 2 מתאמים לשקע חשמלי) ושהוא מוציא 5V+. אבל גם בספר הדרכה שמקבלים עם המכשיר, וגם בספר הדרכה שמורידים מהאנטרנט כתוב: "אין להשתמש בישראל במטען, המוצר מסופק ללא מטען ולכן אין אחריות על הטענה דרך המטען" וגם בדף עם 'תכולת האריזה', יש ציור של מטען ומתחת כתוב: "שנאי מטח (לא מגיע בגירסה הישראלית)" וכאמור אני קיבלתי אחד.. מה שגורם להכל להיות יותר מוזר פה. 3) באתר של Cowon אפשר להוריד את הגירסה: COWON D2 DAB Firmware V4.59 ולא מצאתי מה השינויים. היה רק כתוב איך להתקין על המכשיר. השאלה אם זה מתאים למכשיר שלי, שהגיע עם הגירסה Firmware V2.59

ykro

New member
...

אתה יכול להשתמש בשנאי.. לא אמורה להיות בעיה, אני משתמש בשלי - דיברתי עם באג על זה והם אמרו לי שזו טעות, כי פעם זה לא הגיע עם השנאי.. בקשר לקושחה.. אם קנית בבאג, תתקשר לשירות הטכני שלהם ותשאל אותם איך מורידים ואם להוריד..

or121210

New member
תגובה

2. סתם אי התמאה וטעות מה שכתוב בחוברת, נדמה לי שבדיסק מחשב כתוב אחרת. 3. ה-DAB זה לקוריאנים והיפנים, זה עם קליטת טלוויזיה. גרסת 3.5X היא לאמריקאים, והיא ללא תמיכה בעברית, אבל יש תוספים וסקינים מאייאודיופייל (אתר המעריצים של COWON) שתומכים רק בה ולא ב-2.5X. שמח שהראת לי שיש עדכון חדש, אעדכן בקרוב. יש למישהו מושג למה קופצים מ-2.55 ל-2.57, ומ-2.57 ל-2.59? או שיש גרסאות שלא ראיתי של 2.56 ו-2.58? ואם יש איפה הן?

יאיר B

New member
לפעמים יש קפיצות בגלל גרסאות בדיקה למשל או

שמצאו בהם בעיות ולא שחררו, אחרי תיקון קראו לזה בשם אחר (בלינוקס למשל יש שולחן עבודה מפורסם בשם GNOME שמספרי הגרסאות שבו הולכים בקפיצות של אחד (למשל 2.20, 2.22, 2.24).

uriler

New member
זה די נפוץ, שחרורים רשמיים בדילוגים ושחרורי

בטא מוגבלים ברמות הביניים (למשל - גירסה 1.0 רשמית, 1.1 למשתמשי בטא לצורך ביקורות, ואז אחרי תיקונים 1.2 יוצאת רשמית, וכן הלאה).

עוד שאלות לא קשורות על הd2

1. אפשר לעשות שאתה נגיד משחק במשחק ואז שהשירים לא יפסיקו?. 2.אפשר לפרוץ את הD2? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה?.

יאיר B

New member
אם אתה לא חייב עט מקורי (שאני לא יודע מאיפה

אפשר להשיג חדש), אפשר לקנות עט רגיל של PDA (יש באופיס דיפו למשל) או אם רוצים משהו ממש זול, יש עטים רגילים שיש להם בצד השני שלהם חוד מפלסטיק רך שמתאים למסכי מגע (גם זה יש באופיס דיפו, לחברה של העטים הללו קוראים זברה).

or121210

New member
תשובות

1. יש איזושהי דרך לגרום לסאונד של המשחק לא להישמע (נרה לי צריך תוכנה או משהו), ואז אפשר לשמוע שירים. תשאל ב-iAudiophile. 2. אולי, אני לא רואה מהאפשר לעשות עם זה (את האייפוד פרצו בשביל העברית) 3. אין לי מושג איפה משיגים חדש.

למעלה