D2 VS HD ZUNE ושאלה לגבי הD2 מול הI7

D2 VS HD ZUNE ושאלה לגבי הD2 מול הI7

אז, ככה: 1. לאיזה נגן יש איכות שמע יותר טובה, לCOWON I7 או לD2+ ? 2. שמעתי שבימים הקרובים יוצא הHD ZUNE. אשמח לשמוע עליו פרטים/השוואה לבין הD2 (איכות שמע,סוללה, בעיקר....) תודה.

יאיר B

New member
עונה עם 1

1. מבחינת איכות שמע - שניהם אותו דבר. מבחינת עצומת שמע - ה-D2 בעל מגבר חזק יותר. 2. הרבה אני לא יודע על הזון (הוא לא נמכר רשמית בישראל). אני יודע שהגרסא הקודמת הייתה טובה (מבחינת איכות שמע). לא יצא לי לשמוע בעצמי (מסתמך על ביקורות ברשת). אין לי מושג מה זמן הסוללה. הנגן יושק בארה"ב ב-15.9. אגב, יש הבדל מאוד גדול בתכונות בין הזון ל-D2 (הזון נועד להתחרות באיפוד טאצ' וככזה הוא מכיל אפשרות לגלישה ברשת, מסך מגע גדול טוב יותר, ותמיכה טובה יותר באפליקציות שיכתבו עבורו; ה-D2 לא נועד להתחרות באף אחד, אם כבר תחרות אז אולי ה-S9 של קואון אבל הוא עוד לא בחזית אחת מול הזון בתכונות).

היי יאיר

אם כך הI7 ירד לחלוטין מהפרק (טוב,את האמת שהוא יירד לפני זה,פשוט סתם התעניינתי בשביל ידידה). בקשר לZUNE, אכן יש הבדל גדול בינו לבין הD2 הS9 פסול מבחינתי כי אין לו תמיכה בעברית, ממש לא אהבתי אותו,אין לו FRING, וגם הוא יקר. מעניין לראות סיקורים של הZUNE מול הD2+ כאשר הוא ייצא עוד 3 ימים. (מבחינת איכות השמע ומגבר פנימי,בעיקר! ) וגם - המחיר של הZUNE HD זול אם שמת לב. 900 ש"ח אם אני לא טועה ל16GB, ול1100 ש"ח ל32GB. אפשרי להזמין כבר PRE-ORDER מאמזון למשל. יש מכס על ייבוא של נגן שכזה באופן עצמאי? ותודה מראש,כמובן.

יאיר B

New member
מה, לזון יש תמיכה בעברית?!

טוב לדעת. (ל-S9 יש עברית הפוכה). לגבי יבוא של מוצרים מחו"ל - 1. כל חבילה שמגיעה לישראל ועולה יותר מ-50$ חייבת במס (ותסמוך על רשויות המס שהם יודעים לתפוס את החבילות הללו בדייקנות). אם אתה מביא אותו עליך (או דרך חבר, לא משנה), אז מן הסתם אפשר להבריח אותו בלי להצהיר. 2. בהנחה שהוא אכן לא ישווק בישראל (וזה אומר שאין לו עברית), לא תהיה אחריות עליו בארץ. כלומר אם תהיה בעיה תצטרך לשלוח לחו"ל לתיקון על חשבונך (+ להתחשבן על המכס כשהוא יחזור ולקוות שיוכלו לתקן אותו ולא יחליטו להחליף לך אותו כי אז תצרך לשלם שוב מכס...).

הS9 לא יכול להתחרות איתו בקטע המרכזי: HD

הS9 כידוע לי לא מנגן סרטי HD של 720P, והמחיר של הZUNE HD מאוד זול לעומת הS9, ועם לעומת הCOWON D2+ אני שוקל לקנות אותו... ואיך בדיוק אפשר להבריח אותו לארץ דרך המכס? עושים עלייך חיפוש :)

טוב לפי מה שקראתי הוא מנגן HD רק

כאשר הוא מחובר לטלווויזיה, אז זה לא רלוונטי כלל

יאיר B

New member
ואתה גם צריך טלויזיה HD...

לגבי המכס - מעולם לא עשו עלי חיפוש (חוץ מזה אני מניח שהנגן הזה עולה פחות מ-200$). מצד שני מעולם לא הבאתי נגן לארץ.

למעלה