Dad

Just Me

New member
Dad

I need you to know something dad why cant you try to understand? You dont even try to get together and I cant put up with this forever. You keep hurting me cant you see? I feel the distance between us every day I`m so mad, I cant live this way. I have this anger for you when will you relize its not just him! I`m here too! Whetever you say ``I love you`` my anger gets stronger it feels so sad I dont want to loose my dad.

מקסימה שלי

כה קשה לי לחבר סיפוריך מן המציאות עם השיר זה כה כואב לחשוב על העובדה של הנתק אני מקווה כי תצליחו לגשר על הפער כי אני יודעת עד כמה משפחה חשובה ואני מבינה את הכאב העמוק שבך אנא אל תרימי ידיים ואת יודעת שאני פה למענך :) מתוקה שלי - אל תשברי - תהיי חזקה אוהבת ! ענבל

Just Me

New member
מנסה בכל כוחי....

עינבל שלי... אני מנסה בכל כוחי להאחז בכוח שאת מעבירה לי ובאנרגיות שאת נותנת לי אבל אני לא ממש מצליחה..... הכעס הזה ששמרתי בתוכי רוצה להתפוצץ החוצה אבל אני לא יודעת מה לעשות! אוהבת כל כך ומודה לך אין סוף תודות... שני

אולי...

אולי זה נכון להתפוצץ... אולי זה יעיר אותו לעובדה שיש לו בת ואיכפת לה והיא אוהבת אותו אני בטוחה שאת עדיין אוהבת אותו האם אני טועה ?! תגידי לי שלא, אנא... ואין צורך להודות לי... אני חייבת לך עוד מאז :) ואם אינך זוכרת, זה ממש לא חשוב אוהבת אני

למעלה