DALE RIVER PLATE!

אלון 58

New member
היכן את---------------------------?

חפשתי אותך בענין האלבום שלך...!ד"ש מחיפה והצפון לך ולכולם/ן כאן!

yoelmati

New member
הייתי במשחק!!!

saben como le dicen a boca? alimento balanceado... porque lo comen las gallinas איזה אושר, איזה אווירה, פעם ראשונה אחרי הרבה זמן (אולי בעצם מאז המונדיאל) שמשחק כדורגל גומר לי את הגרון... כמה צרחתי, כמה נהניתי, איזה כיף לנצח את הבוסטרוס, ועוד במונומנטל... נסעתי עד לבואנוס רק בשביל זה... והיום בבוקר חזרתי לקורדובה, על גג העולם. עכשיו אפשר לפחות השבוע ללכת עם חזה מנופח מגאווה ועם החולצה של ריבר, הדגל של ריבר כמובן כבר תלוי מהמרפסת... ואולי בתקווה ניקח גם אליפות, יש הרגשה כזו באוויר לפחות. אפשר לחלום עוד קצת, לא? VAMOS RIVER TODAVIA!!! נ.ב לכל מי שחי בעולם אחר כנראה, ריבר פלייט ניצחה את בוסטה ג'וניורס 3-1 אתמול. היה שידור ישיר בארץ. יכול להיות שזה לא מעניין אתכם כל העיסוק הזה בכדורגל, אבל לפי דעתי חלק גדול מ"תרבות ארגנטינה" עוסק בכדורגל, ובטח שבשני המועדונים הגדולים האלו. קצת מודעות לא תזיק.

גרי רשף

New member
../images/Emo12.gifמה זה- כולם כאן לטובת ריוור?

המשחק היה במסגרת הליגה? אפשר לקבל עדכון קצר מה קורה בעולם הכדורגל בארגנטינה ובליגה הראשונה? אני מתבייש לומר- אבל אינני בעניינים..

yoelmati

New member
אוהדי בוקה (אם יש כאלה) מתחבאים...

או יותר נכון קוברים את עצמם באדמה, מסתגרים בבית, או כל אופציה אחרת שיכולה להוות להם מסתור רק השבוע. איפה באמת כל מי ששאל על שירי אהדה לבוקה...? גם אם הם יקחו את האליפות בסופו של דבר, זה לא משנה - הניצחון בסופר קלאסיקו (כך נקרא הדרבי) שווה יותר. מה שכן, כשבוקה יוצאים אלופים פתאום מיליוני אנשים נעשים לפתע אוהדים שלהם... ובעניין אחר - גרי, אין צורך להתבייש - הנה הסבר על המצב בליגה בארגנטינה ועל המשחק מתוך YNET. תהנה...

דווקא בגלל שהאוהדים שלהם

שרים את אותו שיר חצי משחק, זה מעצבן, מה זה השטויות האלה? זה כבר לא מעודד אף אחד לשיר את אותו שיר 30 דקות, זה גם משעמם והכי גרוע, זה מזכיר לי את האוהדים של מכבי תל אביב בכדורסל, יאק.

hijo de hijo........

לחפי הסיפורים התורים לכרטיסים התחילו יום לפני פתיחת הקופות והכרטיסים נמכרו תוך 40 דקות (מין הסתם זה מוגזם...) איך השגת כרטיס?

yoelmati

New member
אדון סייד היקר...

כמה דברים: 1. מן הסתם הסיפור ששמעת לא נכון, לריבר הוקצו כמעט 55 אלף כרטיסים, איך אפשר למכור כמות כזו ב-40 דק'? אבל בכל מקרה, אני את הכרטיס שלי קניתי עם כמה חבר'ה כאן בקורדובה, מה שכלל הסעה עד לאצטדיון וכניסה ליציע ה-POPULAR, וכמובן אחרי זה חזרה לקורדובה. כל העסק - 120 פזו. 2. אני באופן אישי לא שרתי את אותו שיר חצי שעה רצוף. נהייתי צרוד בעיקר מלקלל את אוהדי ושחקני בוקה, ואת השופט כמובן. 3. מה לעשות שלא במוסיקה ועידוד עסקינן, אני מעדיף ניצחון בדרבי על המגרש מאשר ניצחון ביציעים (ושוב באופן אישי אני יכול להעיד שאת 4000 אוהדי הבוסטה לא שמעו אפילו בגול של בוקה. יותר נכון, לא נתנו לשמוע אותם). 4. שירים יותר טובים? נו, באמת! הכל באופן יחסי הרי. שבוע טוב.

גרי רשף

New member
אני מקווה שיכנסו יותר גולשים לפורום

..ואולי יהיו מספיק בשביל לארגן קטטה המונית בין שני המחנות (נניח- בפארק הירקון). העיקר חזרת הביתה בשלום!

../images/Emo13.gif

היה ברור לי שזה קצת מופרז, אבל הבנתי שהיה מאוד קשה להשיג כרטיס. אני לא יודע מה איתך ספציפית, אבל אני במשך כמעט כל המחצית השניה שמעתי דרך הטלוויזיה את אותו השיר, שהתחלף רק בכמה קריאות אולה בכל שער של ריוור, ועוד אולה אחד שפאלרמו יצא.

Joy107

New member
לא, גם בעלי...

מרטין אוהד של סן לורנסו מילדות ולמרות זאת התחתנתי איתו....

גרי רשף

New member
איך יצאתי בשלום מהאיצטדיון של Boca

לפני 35 שנים כשהייתי ילד, נסענו לארגנטינה לשליחות של שנתיים (1971-1973). פעם אחת אבי ודודי (כלומר אבא שלי ודוד שלי בעברית יפה) לקחו אותנו (הילדים) לראות משחק של Boca (נגד Velez) באצטדיון שלה, ולרגל המאורע החלטתי שאני אהיה אוהד של Boca. Boca ניצחה במשחק 0:5 ואנחנו צהלנו כמובן לאחר כל גול. שנים מאוחר יותר סיפרו לי שאיכשהו יצא שהם קנו כרטיסים ליציע של Velez, ולא כל כך ברור איך יצאנו משם בחיים.. מי אמר שלא קורים ניסים? כדי לא לבאס את אוהדי River אני אספר שראיתי גם משחק שלה בו היא ניצחה בתוצאה אסטרונומית קבוצה מ-Jujuy. אני חושב שבשער עמד אז Gati המיתולוגי.

למעלה