Dana Megamix 2007

TheMashMash

New member
נחמד הרעיון :)

אבל אני חשוב שעם פחות BPM ... ופחות DRUMS ... יכול היה להיות יותר טוב :) תודה, בכל אופן.

sabrinaa

New member
לדעתי זה מהמם סו הדרך...

לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...לדעתי זה מהמם סו הדרך...

sabrinaa

New member
למה זה לא כולל את הכול זה לטובה..:((((((

למה זה לא כולל את הכול זה לטובה..:(((((( אולי תעדכן את זה עם הכול זה לטובה ועוד כמה שירים כמו רוצה לחיות ומי לא רוקד עומד

sabrinaa

New member
אולי תעשה עוד אחד כזה אני מתה על זה כבר צרבתי

איד איתו לאוטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יאאלה אתה עושה עוד אחד? פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז חחחחחח

תכניס עוד שירים....

05. I'm Gonna Let 13. Ad sof ha-zman08 עד סוף הזמן בתולה זומבה הרמות אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת . Ot Mi-Shamayim (A Sign from Heaven) סברינה אני חולה עליך ועל הקליפים שלךךךךךךךךךךךךךך ניקול קוקס

O Twenty

New member
תודה לכל המגיבים!

ניסיתי לשים בעיקר את הלהיטים הגדולים של דנה (מבחינת הצלחה), ואת החשובים (כמו סעידה)... היום בצהריים אני מפרסם מצעד מיוחד של דנה בפורום מצעדים וביקורות מוזיקה כדי ליחצן קצת את האלבום שיוצא שבוע הבא. אני מבטיח להוסיף פה קישור...

משהו חשוב..

זה אחד המיקסים של עירבוב שירים של דנה ואני פשוט אוהב את זה... מושלם מוצלח... שיחקת אותה!!!!!!! כל הכבוד מותק !!!!!!!!!!!!!!!!

רמיקס מעולה

ואגב יחסי ציבור:לא לשכוח להצביע לסקר במוסיקהנטו.מלא אנשים נכנסים לשם וזו חשיפה ענקית.אגב דנה כבר הספיקה להגיע למקום הראשון שם במצעד ההזמנות המוקדמות עם הכל זה לטובה.נקווה שהיא גם תגיע למקום הראשון במצעד המכירות שם

אז יאאלה עוד אחד

עם דיוה באנגלית קוקורוקו עם עוד כמה קטעים אני רוצה לחיות יש בוא אש איימ גונה לט נו יאאלה למה אתה כבד..? ילדה הייתי לשתות ריתי..כפרה אז תתחשב..

למעלה