DaR 6 אני לא מאמין שאתה כזה ילד קטן!

rasata

New member
DaR 6 אני לא מאמין שאתה כזה ילד קטן!

מה אתה מוריד ת'הודעה שלי בקשר לפורום?? מה אתה מפחד להראות שמישהו סוף סוף אומר לך את האמת בפנים?? מה הפלא שהפורום הזה נראה ככה... תראה מי מנהל אותו! ממש חבל לי! כי זה יכול להפוך לפורום ממש מגניב! ולפורום שיכול לעזור לילדים מתחילים שרוצים לשאול מה ומי ומו ולשים פה כל מיני שטויות של ברייקדאנס להודיע על האירועים הבאים בברייקדאנס... אבל חבל! כי אם אתה תמשיך ככה זה בחיים לא יגיע לכזאת רמה \=

Someone else2

New member
אולי..

הוא הוריד את ההודעה כי אין טעם בהודעה ש"יורדת" על הפורום? ואין צורך בפרסום של פורום אחר, כשמנסים להרים את הפורום הזה.. אז בינתיים מי ש"מגיע" לרמה כזאת- זה אתה.. שמתעקש להזכיר את אותה הודעה.. אל תתפלא אם גם ההודעה הזו של שנינו תמחק.. הפורום אמור להיות נעים ,ולא מקום עם הודעות מריבה/ירידה/נאצה.. שבת שלום :)

rasata

New member
אני לא מגיע לשום רמה

ואני לא מפרסם שום פורום אחר להפך! אני מפרסם את הפורום הזה שכל מקום הגיוני שאולי יש שם אנשים שרוקדים קצת ברייקדאנס כדי שיבואו לפורום הזה להפך! אני רוצה שהפורום הזה יקום לתחייה! אבל הוא לא יקום לתחייה אם הוא ימשיך להתנהג ככה ולא נראה לי שראית את ההודעה הקודמת שלו על איך שהוא ירד על הפורום LAU ואמר כל מיני שטויות וחבל לי שהוא מתנהג ככה במקום לקבל את זה שכרגע הפורום לא מצליח אז במקום לקבל את זה ולנסות לתקן את זה הוא רק מקניט לו פורומים אחרים אז להפך! אני רוצה שהפורום הזה יצליח ואני בהחלט "עוזר" לעניין אני מפרסם אותו בכל מיני מקומות העברתי אותו לחברים שרוקדים קצת ברייקדאנס אולי זה יעזור להם גם להמשיך עם העניין ולהיכנס לזה יותר חזק מקווה שזה באמת יעזור הכל!

DaR 6

New member
וואה וואה הרגזתי אותך קצת...

חחח אחי מצטער! זה מה זה לא היתה הכוונה אתה לא צריך להשתגע... ההודעה באמת נעשתה מגעילהולא נעימה לפורום לכן הורדתי אותה מבין? יש דברים שלא מתאים שיהיו בפורום, מין אחי? עזוב אותך מכל השטויות האלה, בוא נפתח דף חדש, אני מבחינתי סיימתי את ה"טאקל" הזה איתך... זה סתם ניהיה מגעיל, מקווה שתתנהג כבוגר ותסכים לזה... שיהיה לך סופ"ש קטלני אחי!

למעלה