dark side או the wall ?

tulle music

New member
dark side או the wall ?

אני מאוד מעריך את האלבום "הצד האפל של הירח" שלא סתם שבר שיאים במצעד המכירות האמריקני, אבל בכל זאת אני חושב שהכבוד הגדול מגיע ל"החומה" שהספיקה לי פעם אחת של לשמוע אותו בשביל להבין שזה האלבום הטוב ביותר של פיק פלויד...

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo66.gif

אין ספק שדארק סייד. אבל במוזיקה, הכל עניין של טעם. זה אינדיבידואלי...

נימרודל

New member
לא חושבת...

החומה לא בדיוק מגיעה לרמה של הצד האפל... אני לא אומרת שהוא לא טוב (בדרכו החולנית) אבל, הצד האפל- זה הצד האפל! אין מה להגיד חוץ מזה.

tulle music

New member
כנראה שזה בגלל שלא שמעתי אותו מזמן!

אני פשוט נקשרתי יותר לחומה אבל יכול להיות שגם "הצד האפל" ממש טוב, האמת שאני המון זמן לא שמעתי אותו ומחר על הבוקר אני יעשה לי מין תזכורת במה מדובר..

נימרודל

New member
תראה...

ארני בשמיעה ראשונה ממש לא התחברתי, אז נטשתי אותו לתקופה מסיימת, ואז שמעתי אותו שוב, וחשבתי :"מה לעזאזל גרם לי לא לאהוב אותו?" מבין?

tulle music

New member
כן הבנתי..

כנראה שזה מה שקרה לי ושמחר אחרי שאני ישמע אותו אני יחשוב כמוך... ניחינ ונראה..

The West Star

New member
הצד האפל!!!!

בהחלט אלבום מצויין ולי הספיק להבין שהוא הטוב ביותר!!

spake

New member
הצד האפל!!!

למרות ש"החומה" זה הדיסק הראשון שאהבתי ושמעתי תוצרת פינק פלויד ויש אליו הרבה סנטמטים הוא לא מגיעה לרמה של "הצד האפל"........ולמרות שזה לא קשור לשאלה כאן wish U were here גם יותר טוב מ"החומה"........ ופחות לטעמי.........

tulle music

New member
ummagumma

חשבתי אולי לקנות את האלבום אבל אני לא יודע, מיכוןן שהוא דיי יקר, ורציתי לדעת אם בכסף שלו שווה לי להשקיע באלבום אחר?.. או שלא?

אומה גומה זה האלבום הפסיכודלי

הקשה ביותר ולכן ההכי לא קליט, זה תלוי בראש שלך , הדיסק אינו מלודי כלל וכלל...ואם יש לך נכונות להתמודד עם משהו שצריך הרבה ריכוז , לשמוע את זה , זה כמו לקחת פטרית הזיהץ....

R o n 86

New member
חוות דעת אחרת

באומה גומה יש הרבה ממה להנות... אני ממליץ בחום.. קודם כל בדיסק אחד יש ביצועים לשירים של פלויד שהם רמה אחת לפחות מעל המקבילים להם שהוקלטו באולפן..במיוחד זה של Careful with that axe Eugene דבר שני, יש את היצירה של גילמור שהיא פשוט אחת האהובות עלי The nerrow way ויצירת פסנתר פשוט -מדהימה- של ריצ'רד רייט אני אוהב את אומהגומה

זה לא אלבום פסיכודלי

זה אלבום נסיוני, בחלקו האולפני בכל אופן (לא בחלק של ההופעה). הנסיונות לא לגמרי מוצלחים, למעט The Narrow Way שהוזכר כאן, ו-Grantchester Meadows של ווטרס. (פטריות הזיה?
)

gboy1

New member
רק אני חושב שהצד האפל של הירח היא

לא אלבום גאוני ושמימי? כלומר האלבום הוא נהדר אני נהנה להקשיב אליו אבל לא הייתי מכנה אותו כאלבום שמדגישה את הסגנון של פינק פלויד, אני לא מרגיש בה ממש כאלבום פסיכודלי (מעט מאוד) אלבום שיש לו שירים יפיפיים ומשפיעים אבל עדיין אני קורא ביקורות וכו' ואנשים ממש אומרים שהוא אלבום מושלם,גאוני,יצירת פאר אבל משום מה אני לא חושב ככה רק אני בדעה זו?

למעלה