dark side of the moon

E 2 K

New member
dark side of the moon

סיפרו לי שהאלבום dark side of the moon של הפינק פלויד הוא האלבום הכי טוב שיצא אי פעם בתחום המוזיקה לכל סוגייה אז השאלה שלי אם זה באמת נכון???

שלום E2K

וברוך בואך לפורומנו. את/ה מוזמן/ת לקרוא את המאמרים של הפורום, את השאלות הנפוצות, את תקנון הפורום (ראה בטאגליינס) ושרשורים בעמודים קודמים. יש הרבה מאוד חומר בפורום על הפלויד, ועל מוסיקה בכלל. לשאלתך: אין דבר כזה "האלבום הטוב ביותר", בכלל. Dark Side of the Moon הוא אחד האלבומים הנמכרים ביותר בהסטוריה של הרוק. אין נתונים מדוייקים על המכירות, אך מדובר על למעלה מ-20 מיליון עותקים, בוודאות. מאידך, מכירות אינן מעידות על איכות, ואיכות לא ניתן למדוד אובייקטיבית. ככלל, המבקרים לא החשיבו את האלבום במיוחד במשך שנים רבות. כיום הגישה כלפיו יותר סלחנית. אבל מה שחשוב יותר היא מה דעתך שלך על האלבום?

wish i was here

New member
אחד הדברים שאני הכי אוהב בפ"פ

זה שאי אפשר להגיד מהו האלבום הכי טוב שלהם...זו כנראה...תשאר מחלוקת רצינית לתמיד...כל מה שעליך לעשות זה לשמוע את האלבומים: וויש יו וור היר,דארק סייד,החומה,אנימלס,מדל,אטום הרט מאדר,פייר אט דה גיטס אוף דון,דביז'ן בל,פיינל קאט...ולהחליט בעצמך... :)

holo

New member
בטח שאפשר

הצד האפל של הירח נחשב לאלבום הכי טוב של הלהקה, אפילו אם 90% מהאוהדים של הלהקה הכי אוהבים את WYWH זה לא אומר שהוא האלבום הכי טוב של הלהקה..

holo

New member
על ידי כמעט כולם אני חושב

ללא ספק הוא האלבום הכי טוב, אני לא חושב שמדובר כאן בטעם של האוהדים, אלא פשוט הכי טוב בקריירה של הלהקה, הלהקה פשוט מיצו את עצמם עד הסוף באלבום הזה והגיע לשלמות, ממנו היית רק ירידה (או המשך באותה נוסחא)..

brotos

New member
אבל יש משהו בדבריו של הולו.

גם אם דארק סייד לא פותח אפילו בחמישייה הפותחת אצלי, עדיין יש מסביבו את ההילה של ה"אלבום המושלם". בדיוק באמצע בין פייפר לחומה, בפרשת דרכים יצירתית, נוצר הדבר המושלם ההוא, דארק סייד. נכון, הוא מושלם-מדי, הוא דביק קצת, הוא פופולרי-מדי, ועדיין אפשר להגיד שהוא גדול האלבומים, ה-קלאסיקה של הפלויד, תצוגת התכלית. ועכשיו אלך לישון.

Elinor BC

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

ללא ספק, דארק סייד הוא אלבום מדהים, ומיוחד בצורתו שלו , כמו כל דיסק אחר של פ"פ, גם אני חושבת שזה באמת מה שמייחד את פ"פ ואחת הסיבות שלי לאהבה הגדולה כלפיה. אך להגיד שהוא "הכי טוב ", זה להיסחף, כיוון שכל דיסק של פ"פ לא דומה לשני, אי אפשר בכלל מלכתחילה לעשות השוואה בין דיסק לדיסק, ולהגיד מה הכי טוב מכולם. חוצמזה, לדעתי האישית, סביב האלבום הזה נעשתה מהומה גדולה מדי, כיוון שהוא מכר מעל 20 מיליון עותקים, ומיד מייחסים זאת שהוא האלבום הכי טוב ! (לא נכון בתכלית!), ובכלל אם מדברים על אהבה ודעה אישית חושבת שישנם שני אלבומים(דוויזן בל,מדל), שאינם מוערכים מספיק מצד התקשורת והעולם(לפחות במה שאני נתקלתי). לכן, אני חושבת שצריכים לצנן קצת את האווירה סביב האלבום הזה, כי הוא לא פחות טוב מאף אלבום אחר של פ"פ(אעפ"י שלכל אחד יש את העדפותיו). ^^וזאת כמובן דעתי האישית בלבד! אך אני חוזרת ואומרת! האלבום הזה הוא ללא ספק מדהים!! ויצירת מופת מדהימה! ולשמוע אותו מענג כל פעם מחדש..

נימרודל

New member
המ...

טוב מה אני אגיד... זה אלבום מעולה. מרגש, סוחף, מדהים. אפשר גם לשמוע את כל הניואנסים הקטנים שבו ורואים שהשקיעו בו הרבה מחשבה. האלבום הכי טוב בכל הזמנים? אי אפשר להגיד דבר כזה. הרי זה סובייקטיבי לחלוטין. אבל תשמע אותו. חובה לשמוע אותו, (לפי דעתי לפחות).

למעלה