Dark water

ll Princess ll

New member
Dark water

מישהו כאן בפורום לפני כמה זמן אמר שלא כדאי לחכות ל"מים אפלים" אז הוא אכן צדק ב100%! אם זה סרט אימה ,אז מה באמת אימה! איזה פאקינג סרט אימה?! לא מפחיד אפילו טיפה! זה סרט יותר בסגנון דרמה מאשר אימה! סרט מעיק,עצוב ודי קשה, אבל לא אימה! אז חבר'ה! אני אישית לא ממליצה בכלל! ב-כ-ל-ל! :) אם למישהו יש דעה אחרת- אשמח לקורא:)

liavsayegh

New member
מה באמת?

הטריילר היה מעולה לדעתי...כנראה שכמו תמיד שמים את כל הקטים הכי יפים בטריילר קצר של 3 דקות.

ll Princess ll

New member
גם אני

אחרי שריאתי את הטריילט ממש נדלקתי,אם היית יודעת איך חיכיתי ל-21 לחודש כדי לראות כבר, אבל מזה התאכזבתי! (הטריילר לעומת הסרט כמו לילה ויום) סתם ישבתי עם חברה שלי וחכיתי שאולי לפחות לקראת הסוף יהיה משהו טוב, אבל לא! היה רק קטע אחד מקפיץ...וגם "צולע" בקיצור, באמת, חבל על הכסף ועל התלהבות! לא שווה לצערי!

דם דם

New member
../images/Emo93.gif

מה באמת...זה כדי כך הוא נורא זבלה, חבל, כי שמעתי עליו תגובות מדהימות מהמבקרי קולנוע, טוב הגיע הזמן להפסיק לשמוע למבקרים, וגם אמרו שהגרסא היפנית היא ממש מעולה, והייתי משוכנע שהסרט יהיה מעולה כמו שכולם שיבחו אותו...תודה בכול אופן על האזהרה שהסרט הוא זבל נדע לא לבזבז את הזמן שלנו עליו

זה מה שקורה כשלוקחים

סרט יפני דל תקציב ומוסיפים לו הרבה הוליווד גלאמור עם הרבה שחקנים הוליוודים שכל קשר ביניהם לבין כישרון משחק הוא מקרי לחלוטין והטאץ' הסופי הרבה אפקטים נוצצים בשווי מליוני דולרים. ככה קרה עם רינגו והעיבוד הזוועתי הצלצול. המשיך עם ג'ו אן והעיבוד המטומטם הטינה. וכנראה נגמר במים אפלים. 'תנו ליפן לחיות'.

דם דם

New member
פריי ג'אפן...חח

אבל זה לא כולם יצאו רע...לדעתי הטינה יצא לא משהו, אבל הצלצול דווקא אהבתי...אגב נסי לראות את הטינה-גרסא לא מצונזרת יש שם עוד 8 דקות שהם קצת יותר מפחידים ככה שזה נותן סיכוי קטן ומכפר על זה שהסרט לא ממשהו.

liavsayegh

New member
נכון....

הטינה לדעתי היה על הפנים... כל הסרט צחקתי...חחחחחחחח אבל הצלצול היה הרבה יותר טוב.

לדעתי רינגו שווה יותר מהצלצול.

הצלצול מעובד וגס יותר וגם השחקנים הם יותר הוליוודיים. תסתכל על הבחירה של החברים של הקורבן, כולם שחקנים מוכרים... אני מסתכלת ואף אחד מהם לא ממש חומר של סרט אימה. היפנים הולכים עם זה יותר אורגינל... יותר אמיתי... אפילו הצילום והמשחק. הם פשוט עושים סרטים ובעיקר סרטי אימה יותר טוב :)

liavsayegh

New member
יכול להיות שאת צודקת

אלב אני אישית לא מצליחה להתחבר לסרטי אימה יפנים. מוזר לי מידי...

ll Princess ll

New member
גם אני לא! לא אוהבת סרטים יפנים!

תראו בסה"כ זו דעה שלי ש"מים אפלים" על הפנים, אולי מישהו דווקא יואהב, אבל אפילו אנשים שהיו איתנו בקולנוע התאכזבו, כשהיתה הפסקה ויצאנו אז מכל מקום שמעו שזה סרט משעמם ומעיק! אבל מה שכן הסרט קשה!נורא עצוב היה לראות אותו.

Aeon

New member
אל מה את מדברת?!

הקשר הוא לא מיקרי בכלל!, ג'ניפר קונלי היא שחקנית מצויינת!

אל תקפצי עליי :)))

במקרה ג'ניפר קונלי מצויינת [רקוויאם לחלום
] אבל וזה אבל גדול יש מצב והיא לא שחקנית של סרטי אימה... בדיוק כמו שג'ניפר לופז היא לא טיפוס של קומדיות רומנטיות אבל היא עדיין מתעקשת :S...

Aeon

New member
לא קפצתי... דילגתי...

ואני מניחה שאת צודקת...

למעלה