dat nigga daz מה נסגר עם הבן אדם

Offens1ve

New member
dat nigga daz מה נסגר עם הבן אדם

"היום כבר כולם יודעים"
"החכמים קונים רק טיפשים מחכים"
"הכלכלה בישראל אחת המוצלחות בעולם"
"המדינה כאן מתנהלת בצורה מצוינת"

דיי אכל לי את הראש, התגובות חוזרות על עצמן אני באמת מתחיל לחשוד שמדובר ברובוט
ולא, תאמין לי שאני לא "הומלס"

elvinnox

New member
לדעתי באוצר מילים שלו יש רק את המשפטים האלה

&nbsp
מי שחכם קונה
החכמים יודעים וקונים
משפחה צריכה דירה משל עצמה
היום כבר כולם יודעים, מי שחכם קונה
&nbsp
רק הומלסים לא קונים ודואגים למשפחתם
מי לא קנה הפסיד מיליונים
רק טיפשים לא קונים
&nbsp
מי שחכם קונה

dat nigga daz

New member
סורי.. אני לא מאמין לך..

רק להומלסים יש בעיה עם מה שאני כותב

תקרא כאן את כל התגובות שלי מהתחלה עד הסוף - ותראה שהכל הגיוני ומגובה בהוכחות מוצקות,

במבחן התוצאה אני תמיד צודק

פשוט לאנשים כמוך אני מסכם :
רק טיפשים מחכים לירידת מחירים

השוק מראה שאני צודק ללא הרף.. ומי שקנה מודה לי על זה, מי שלא יושב ובוכה כל היום ובזמנו הפנוי מנסה להתנגח בי

השוק אמר את דברו... טיפשים יחכו שהמדינה תציל אותם.. חכמים יתקדמו..

לא כזה מסובך

מעניין איך תסביר ותתרץ בעוד חצי שנה את הקריסה...

ומסכנים כל אלה שהאמינו למערכת יחסי הציבור של הקבלנים...
איך עבדו עליהם עם המחסור והתנפלו על שוק ההימורים של הנדל"ן...

מה באמת יעשו כל רוכשי הנכסים המתפוררים במחירי בועה מופרכים שיתקעו עם משכנתאות שלא יוכלו להחזיר?
ומחירי נכסים שהם מתחת לחוב המשכנתא...

הולך להיות עצוב מאד בשנים הקרובות בישראל

dat nigga daz

New member
שום קריסה לא תהיה....

לא עוד חצי שנה ולא עוד 10 שנים...

יש מחסור עצום, אפילו המדינה מודה בזה..

אף אדם אחראי לא ייתקע עם משכנתא אל תדאג.. רוב האנשים בישראל עם ראש על הכתפיים, יעמדו בהתחייבות שלהם והכל בסדר.
גם אם חלילה יפטרו מישהו... עבודות לא חסר...

מי שעצלן ולא מסוגל לשלם שיישאר לגור עם ההורים, כי אם לא הצליח לשלם משכנתא איך ישלם שכירות 60 שנה.... ??

הולך להיות עצוב רק למי שלא קונה ומחכה .. ומחכה.... ומחכה...

ערפל10

New member
לו היה "מחסור עצום" משפחות היו גרות בדירות משותפות

לכל משפחה חדר והמטבח הוא משותף. או לפחות בדירות מפוצלות. כמה משפחות כבר גרות בדירות כאלה? ובטח שלא מחוץ לת"א...

כאשר מדברים על "מחסור" יש קודם לקבוע סטנדרט מסויים. כי בסטנדרט אחד אפשר לדחוס 50 אריטראים בחדר, ובסטנדרט כזה יש עודף עצום של דירות. מאידך אפשר לחשוב על סטנדרט אמריקאי כאשר למרבית המפחות יש בתים פרטיים בשטחים גדולים, אז כך יש כאן מחסור עצום.

לא רק שאין מחסור, הצפיפיות ביחידות דיור יורדת ברציפות

הפעם האחרונה שעלתה כאן הצפיפות של הדיור בישראל הייתה בשנים הראשונות של העליה הרוסית, כאשר בכל בית של רוסית הצטופפו כמה משפחות + סבתא...
החל משנת 1998, הצפיפות בירידה רצופה.
אם היה מחסור כלשהו, היה צפוי שהצפיפות בדיור תעלה.
אבל המציאות היא הפוכה.

אין מחסור.
נהפוך הוא
יש עודפי היצע אדירים שמתבטאים בעליה חודשית קבועה של כמות הדירות החדשות שמוכנות והקבלנים לא מצליחים למכור.

פשוט יש בישראל מנגנון משומן של אינטרסנטים שפמפמו שקרים לציבור.

והמתהלם הקבוע כאן בפורום הוא הדוגמא לאיש כזה,

ערפל10

New member
ובכל זאת עם כל הצער שבדבר הציפיות שלי יותר קרובות לdat nigga

אם לא יקרה שום דבר בלתי-צפוי כגון מלחמה משמעותית (חס וחלילה), קריסה קטסטופלית בשוק ההון ובמשק (שוב חס וחלילה) אינני צופה לירידת מחירים משמעותית בזמן הקרוב. אולי תיקון פה ושם, אולי אפילו זה לא.

יש מדינות רבות שחיות המצב בועת נדל"ן תמידית שנמשכת עשרות שנים. זה מצב שמעוות את החברה, עושה אותה מכוערת, בלתי-צודקת וגם בלתי-יציבה. וזהו הכיוון שאנחנו כנראה ככול הנראה צועדים עם כל הצער שבדבר .

בוא תביא כמה דוגמאות מ"המדינות הרבות" שחיות בבועה עשרות שנים

אשמח לשמות של המדינות האלה.
כי לזרוק סיסמאות זה ממש לא לעניין.
תביא שמות ואני אעלה את הנתונים לגבי כל מדינה

ערפל10

New member
הדוגמאות

הדוגמאות הן רבות, אם זה בעולם ראשון, גם ב"שני" וגם בשלישי. אפשר להביא את הדוגמה של שוודיה בה הזינוק החל כמדומני עוד בתחילת שנות ה-2000 ושם זה עלה הרבה יותר מאשר בישראל, ולא ראוים לזה סוף. כמובן יש להביא גם את הדוגמה של רוסיה, ובפרט מוסקווה, בה מצב הרוכשים הרבה יותר גרוע מאשר בישראל. מחד היחס בין המחירים למשכירות גבוה פי כמה וכמה. ומאידך הריבית על המשכנתאות שם היא מפלצתית (2 ספרתית). והנה גם כאשר הכלכלה שם נכנסה לבעיות רציניות והמטבע קרס, זה כמובן הוזיל מאוד את המחירים הדולריים. ואילו המחירים במטבע המקומי די עומדים במקום, וזאת למראות עודף גדול של היצע. ועוד טרם דיברנו על הונג-קונג ומדינות העולם השלישי, שם המצב הרוכשים גרוע אף יותר. והוא כמובן הכי גרוע במדינות הכי בעייתיות: בורמה וצפון קוריאה. כך שעם כל הצער שבדבר יש לנו עוד הרבה לאן להידרדר מבחינה הזאת.

למעלה