date coaching

dafff

New member
date coaching

למישהו יש מושג איך ניתן לדעת מי שרלטן בתחום של DATE COACING ומי מאמן אמיתי יש תעודות שאפשר לבקש? האם ניתן לבקש הצלחות, פרטים של לקוחות קודמים לא ממש בא לי ליפול בפח

רחלי315

New member
שרלטנים

שרלטנים קיימים בכל תחום. בהחלט ניתן לבקש תעודות וניסיון. לגבי לקוחות קודמים - חלה חובת סודיות על המאמן. לא היית רוצה ששמך ימסר ללקוח הבא.. [email protected] יועצת ארגונית ומאמנת אישית

tlingit

New member
וברוכה הבאה רחלי315 ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני מזמינה גם אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

תודה..

אני מודה לך על ההזדמנות להציג את עצמי. אני יועצת ארגונית ומאמנת אישית . הגעתי מתחום החינוך לאחר שנות ניהול רבות. מאמינה ביכולת ובכוח של כל אדם לבנות את עתידו . מאמינה שכל אדם ראוי לכבוד ואהבה.

tlingit

New member
הי dafff ../images/Emo13.gif

אכן קיימת בעיה בנושא הרגולציה של תחום האימון האישי שהוא חדש מאד בארץ, אם תקראי בדפים קודמים ובדיונים שכבר התנהלו תראי שנושא מטריד אותנו לא מעט וחלק מהסיבה להתארגנויות של איגודים למאמנים אישיים (שגם על זה מן הסתם אפשר לקרא בדפי הפורום ) הוא גם הנסיון לתת מענה לבעייתיות זו הנה קישור לדיון שהתנהל אצלנו בנושא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=60483672 לדעתי הדרך לבחור מאמן/מאמנת היא בהחלט לבקש המלצות ממתאמנים קודמים, לקיים פגישה עם שניים-שלושה מאמנים ולבחור את המאמן/מאמנת איתם נוצרת כימיה תוכלי למצא אינדקסים לאיתור מאמנים במדור הקישורים שלנו כאן

מאמן אמיתי

שלום לך, ניתן לבקש לראות תעודה המעידה על סיום לימודי אימון. ישנם מספר בתי ספר מובילים בארץ לאימון. היות ומקצוע האימון צעיר בארץ טרם נעשתה רגולצייה והוגדרו קריטריונים להסמכה. באשר לקבלת פרטים על לקוחות מרוצים,הדבר נתון לשיקול דעתו של הלקוח באם הוא מעוניין בחשיפה.מאמן מקצועי מחוייב לשמירת סודיות של לקחותויו. אם כן כיצד לבחור במאמן האמיתי? אני מציעה לראיין מספר מאמנים ,לשוחח עימם ,לקבל המלצות ממכרים. בהצלחה!

שרלטנים או מאמנים אמיתיים....../images/Emo12.gif

אין דברים כאלה ולכן גם אי אפשר לדעת. ישנם אנשים שעוסקים באימון אישי. ישנם מאנים מנוסים יותר מאחרים, ישנם מאמנים עם רקורד גדול יותר של הצלחות (עליהן צריכים להעיד הלקוחות), ישנם מאמנים שיש להם הסמכה וישנם כאלה שעדיין אין להם. כל המאמנים עברו לימוד והכשרה לעסוק האימון. הסמכה היא שלב נוסף שבא לאחר הלימוד ותוך כדי עבודתו של המאמן. אני חושב שתעודות והסמכות אינן ערובה להצלחה שאת שואפת אליה בעבודה עם מאמן - אם כי תעודות והסמכות אינן יכולות לגרוע (וזאת אני אומר מבלי להמעיט מהחשיבות והמשמעות של תיעוד והסמכה). אני מאד מעריך את הרצון שלך לצליח באמצעות עבודה משותפת עם מאמן (בתחום הזוגיות או פגישות ההיכרות... אם אני מבין נכון) - זה חלק מאד חשוב בתהליך. ישנם מאמנים/ות שמתמחים בתחום הזה ואני ממליץ לך לשוחח/להפגש עם כמה מהם - את תדעי מה להחליט. לקשר האישי, לפתיחות ולמחויבות שנוצרים בין המאמן/ת לבינך יש משקל עצום בדרך להצלחה שלך. אני משוכנע שתוכלי לבקש ולקבל המלצות מהמאמנים/ת אליהן תפני. כדאי לך לדבר ולשמוע לקוחות מרוצים. מאמנים יאפשרו לך ליצור קשר ולדבר עם לקוחות שנתנו מראש את הסכמתם לכך. זה ראוי ומקובל. הכי חשוב לסמוך על עצמך ועל האינטואיציה שלך. בהצלחה.

dafff

New member
מאמנים אישיים-תודה רבה לכולכם

ושוב תודה על ההענות התשובות הבהירות והרצון לעזור יישר כח דפנה

meirgilad

New member
מאמנת לזוגיות

נסי את עיחדית רון, ttp://www.idithron.co.il אמיתית, אינטגריטי גבוה,

למעלה