dating - צריך קוד מסוים

claimbing

New member
dating - צריך קוד מסוים

אין לי IIS מותקן ואני משתמש בשרת שלא תומך בASP Email ולכן, אני צריך קוד שליחת אימייל של האובייקט הנ"ל. נא לבדוק שהקוד עובד, כי לי לא יהיה אמצעי לבדוק. ד"א, האובייקטים שאני יכול להשתמש בהם(של אימייל) הם: CDONTS SoftArtisans SMTPmail w3 JMail האם תפוז תומך באחד מהם? אם כן, אין בעייה, אני אשתמש בו.

לא, אבל זו לא בעייה ../images/Emo13.gif

קח את הפונקציה
fSendMail(FromE, FromN, ToE, ToN, Subject, Body, HTML)​
תשאיר את השם והערכים שהיא מקבלת בלי שינוי, ותשנה את התוכן שלה כך שתשתמש באחד האובייקטים שלך. כשנעלה את זה, אם תשלח לה בדיוק אם אותם ערכים, היא תעבוד עם ASPEmail

claimbing

New member
../images/Emo122.gifאיך לא חשבתי על זה../images/Emo122.gifשאלה:

שאני שולף מהדיבי את האימייל של המשתמש שהוקלד בכדי לשלוח לו את הסיסמה, אני צריך לשלוח לו את הסיסמה רק אם הוא פעיל או שלא להתייחס למצב שלו?

claimbing

New member
ועוד שאלה

באיזכור סיסמה,מה לכתוב ב: "כתובת השולח"ו-"שם השולח"? האם להשתמש בקבועים? ואם כן, בשם השולח להשתמש בשם האתר?

Ohad18

New member
גם לי יש שאלה...

חלק מהעבודה שלי: קישורים: Ohad18 · הצגת כל הקישורים ( כותרת, לינק, תיאור + חלוקה לעמודים) לא הבנתי מה הכוונה? לאיזה קישורים הכוונה?

claimbing

New member
כמה שאלות יש לי ../images/Emo13.gif עוד אחת:

את ה-HTML לשלוח "true" או פשוט true?

Mapisto

New member
הפופאפ זה כמו שהיה פעם לתפוז

אם מישהו זוכר את החלון הקטן שששלחנו הודעה

gilad g

New member
גמאני גמאני גמאני../images/Emo70.gif

גם לי יש שאלה - מה קורה אם משתמש נכנס לאזור סגור באתר
לאיזה דף מפנים אותו

אז זהו...

שאנחנו לא רוצים שאם הוא נכנס לאתר סגור, נפנה אותו לדף הלוגין ומשם הוא יצטרך לבצע את כל החיפוש שלו בחזרה. לכן, אם הסשן לא קיים, פשוט, באותו דף מציגים הודעה "עליך להכנס למערכת כדי לצפות בדף זה" עם שני לינקים כניסה/הרשמה. לינק ההרשמה מוביל לדף Register.asp. לינק הכניסה יפתח פופאפ login.asp, שאחרי הכניסה, פשוט ירפרש את הדף הפותח והתוכן יוצג. (אפשר היה לשלוח את כתובת הדף לדף הלוגין, אבל אני מעדיפה שלא יסתבכו עם זה).

claimbing

New member
ואיך הם ידעו את הגודל של הפופאפ../images/Emo35.gif

עכשיו יש לו גודל שאני קבעתי..אבל את האמיתי נדע אחרי שיהיה לו עיצוב

gilad g

New member
כל אחד אחראי על הדפים שלו.

כך שבמקרה הכי גרוע, כל אחד יצטרך לשנות מ-ק-ס-ימום 2-3 דפים

למעלה