dattebayo אנטישמיים

forgottensoul

New member
dattebayo אנטישמיים

אכן כן! כל מורידי הפרקים בתרגום dattebayo שלא מעבירים ישר את שיר הפתיחה בטח שמו לב שאחרי השיר תמיד יש הקדשה קטנה של המתרגמים עצמם. פעם הם יהלהלו את הסדרה. פעם ירשמו מה הוא השיר פתיחה. פעם יסבירו על כך שזה פרק כפול ופעם....ירשמו הערות סוטות ואנטישמיות! (את הסוטות אני יכול להחליק להם...חחח). אז לכל אלו שתוהים עכשיו"מה? באמת?" ובמקרה יש להם גם את פרק 59 בתרגום של dattebayo אנא מכם...הדליקו אותו ועברו ל1:47 שזהו סיום שיר הפתיחה...כן כן....בדיוק בקטע עם הפרפר המעופף והמסך שהופך לשחור...ממש אחרי הגראולים בשיר. עכשיו לחצו על פאוז ו...וואלה! אני לא ארשום את מה שיש שם לפה כדי לא להרוס את גורם ההפתעה...(למרות שכבר אמרתי שזה סוטה ואנטישמי כך ששום דבר כבר לא יכול להפתיע אתכם). ותסלחו לי מראש אם הדבר פורסם כאן כבר. שיהיה לכם יום טוב.

Commander X

New member
חחח בגלל הערה קטנה בפרק אחד

אתה קורא להם אנטישמים - אני מניח שזאת רק בדיחה. וגם אם הם היו אנטישמיים לא נראה לי שהם היו מאפשרים להוצאת פרקים בתרגום לעברית בשם שלהם? נכון? ^_^

forgottensoul

New member
טוב נו אולי זה לא לגמרי נחשב

אבל אולי כן...אז זה שווה ציון לדעתי. לא?

heartnet

New member
טעות.

אני כמעט בטוח שיש להם מישהו יהודי בכלל בקבוצה, זאת היתה בדיחה ולא יותר. הם גם התנצלו על זה יום אחרי (בפרק של נרוטו) בגלל שהם קיבלו הרבה תלונות. הם ממש לא אנטישמים, זה לא לעניין לקפוץ ככה.

Hinamori

New member
קוראים לזה הומור שחור../images/Emo181.gif

דיי להיות מטומטמים.

Hinamori

New member
וד"א../images/Emo181.gif

הם תרגמו שני פרקים של נארוטו לעברית. ככה ש...

shui chan

New member
זה לא מצחיק.

זה ממש לא מצחיק. אני בטוחה שלכל אחד יצא להיתקל פה בתגובות לא מאוד אוהדות על זה שהוא אמר שהוא ישראלי\יהודי.

RaVeN IYI

New member
אוי רותע ;[ איזה שטויות~~

אנחנו ישראלים, ממתי לישראלים אכפת מה אומרים עליהם? ^_~ הם בטח יכניסו למי שאמר את זה סמארק לפרצוף ויגמרו בבית הכלא על הפרעת הסדר הציבורי או משהו ^_^ הרי לא סתם אנחנו ישראלים

Bakura

New member
../images/Emo96.gif די כבר עם זה.

זה שאנחנו ישראלים לא אומר שכל העולם שונא אותנו. זה שמדי פעם צוחקים על יהודים וזה- בסדר. מה, את לא צוחקת אף פעם בדיחות שחורים/רוסים/בלונדיניות? אף פעם בחייך לא שמעת כזאת בדיחה וציחקקת? אז כן, צוחקים על יהודים. אוי אוי אוי. יש לי מספיק חברים לא יהודים ולא ישראלים ולאף אחד לא אכפת מזה בגרוש.

shui chan

New member
יש הבדל עצום...

בין זה שאני צוחקת עם חברות שלי לבין זה שאני אפרסם את זה בצורה כזאת באינטרנט. לי אישית זה כן מפריע [ונראה לי שזאת זכותי] בכל מקרה.. אני יודעת גם שהם התנצלו.. אני פשוט מבינה גם למה זה מפריע לזה שכתב את ההודעה.

אמ.

אנטישמיות עדיין קיימת, ולא רק בצחוק. :X למרות, שלא אמרו כאן שיש שם יהודי? אני בכלל לא אתפלא אם הרעיון היה שלו. אבל כשאני חושבת על זה, זה דיי מטריד שהיה יותר מפריע [לי לפחות], אם היה נכתב שם במקום 'יהודי', 'כושי'.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אנטישמיות עדיין קיימת,

וגברים מקבלים יותר כסף מנשים שעושות בדיוק אותו תפקיד ובני נוער דוקרים בני נוער אחרים. מה לעשות.

למעלה