Dave Grohl - Stairway To Heaven

MilkShack

New member
Dave Grohl - Stairway To Heaven

דייב גרוהל המתופף של נירוונה בין השנים 1990 בערך עד ל5 באפריל 1994, וסולן הפו פייטרס מאז ועד היום באיזה מיני-ביצוע כזה יחד עם המתופף של הפייטרס לאחד השירים הגדולים ביותר שאי פעם נוצרו.. לפחות לדעתי http://youtube.com/watch?v=mqL-YNyxFd0 הביצוע הוא ממ... אי אפשר להגיד מחופף.. אבל די ספונטני כזה. הסולו מצחיק, ואין לי מושג מה הבעיה של הקהל שם. תהנו! =]

M e n s R e a

New member
כן, אני העלתי את זה אז

אבל תמיד נחמד להזכר. דייב גרוהל מצחיק, והוא גם תותח מוסיקלי (למרות שפה הוא קצת עושה צחוק מהשיר).

M e n s R e a

New member
למשל שהוא מתופף טוב שנותן אחלה שואו

או הכאריזמה הכללית שלו, משהו שלא ניתן ללמידה, או שיש לפרפורמר את זה, או שלא. או העובדה שהוא הצליח עם שני הרכבים שונים בזה אחר זה (הצליח ברמות הגבוהות ביותר, לא משהו שכל אומן מצליח עושה). או שהוא גם מתופף טוב וגם סולן טוב. אני יכול להמשיך
תשמע, הוא לא מגדולים ביותר אולי, באף תחום, יש סולנים ומתופפים טובים ממנו, אבל בכללי יש לו כמה דברים שעומדים לזכותו.

FunkyMonk

New member
הוא שר טוב, הוא כותב טוב

אני לא רואה את פו פייטרס כאחת הלהקות המועדפות עלי, אבל יש לי שלושה אלבומים שלהם, ואני עוד אקנה אחרים. הם טובים, הם עושים מוסיקה כיפית, הם לאו דווקא לוקחים את כל המוסיקה שלהם ברצינות. הקטע הזה זה הכל ברוח שטות. נראה לך שהוא לא יודע את המילים? שהוא לא מכיר את סטיירוויי טו האבן?

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif הם גם לא מהפייבוריטים שלי

אבל הם אכן עושים מוסיקה טובה + גרוהל כשלעצמו, לאור הקריירה שלו, תותח לדעתי.

Anuerysm

New member
אבל זה לא מצחיק, זה הצחיק אותך שהוא לא יודע

ת'מילים? אתה רוצה הופעה מצחיקה? דני סנדרסון הוא הבן אדם, קרע אותי מצחוק

FunkyMonk

New member
אתה רציני?

באמת נראה לך שהוא לא יודע תמילים לשיר?הוא במקרה יודע לנגן את זה בעל פה, ויודע את הסולו בעל פה, אבל לא יודע את המילים? זה פשוט פוזה. פוזה מטומטמת, אבל משעשעת.

Anuerysm

New member
אבל היא לא מצחיקה, זה לא מצחיק, זה הומור

של ילד בכתה א'

FunkyMonk

New member
לא הצחיק אותך? סבבה, לא כזה עקרוני

תאמת לא נראה לי שזה מעניין מישהו פה אם זה הצחיק את מפרצת מוח או לא. לא צריך למתוח דיון כזה על פני 8 הודעות.

Anuerysm

New member
זה לא ששר הדיונים כאן

פותרים את המחלוקות הגדולות ביותר ביקום

Anuerysm

New member
חינוך טוב הוא קיבל

גם לחבר שלי יש אח בן שנתיים והוא כבר מלמד אותו לאהוב זפלין ולנגן על חשמלית

למעלה