DAVENPORT וטורניר סטנפורד

hillly377

New member
DAVENPORT וטורניר סטנפורד

אין שמחה ממני לראות את לינדסי דאבנפורט חוזרת לשחק! ובכזו קלות! כאילו היא שיחקה והייתה פה כל הזמן בתשעת החודשים האחרונים! ממש כיף לראות את ה1.80 ומשהו האלו שוב על המגרש (אפילו אם היא מנצחת את השחקניות שלנו). הלוואי שהפציעה לא תשפיע עליה והיא תחזור להיות אותה שחקנית מצויינת כמו שהיא הייתה לפניה, ואולי אפילו תיקח גראנד סלאם או שניים (כמובן שלא על חשבון קפריאטי שלי). ד"א, בדיוק קיבלתי היום את המגזין שהזמנתי מהאתר של SANEX, הם מוציאים אחת לשנה מגזין שעולה 10 דולר (כולל משלוח), זה היה המגזין הראשון, והוא ממש נחמד, שווה את ה50 שקל למי שבאמת שרוף על טניס הנשים, יש שם כתבה קצרה על כל אחת מהטופ טן ועוד כל מיני כתבות שונות עם מלא תמונות, סה"כ 150 עמודים. עכשיו בנוגע לטורניר סטנפורד: אחלה טורניר! מצפים לנו משחקי חצי גמר מעניינים ביותר, סביר להניח ויליאמס נגד סלש ודאבנפורט נגד קלייסטרס, יותר מזה אי אפשר לבקש נראה לי. העדפה שלי לניצחון: דאבנפורט ואז סלש. כמובן שהייתי רוצה שגם קלייסטרס תיקח אבל נראה שבזמן האחרון משהו לא מסתדר לה. הלוואי שדאבנפורט תעשה מאמץ ותיקח ואז תוכיח שני דברים: דבר ראשון, שהיא חזרה והיא לא פחות טובה ממקודם ודבר שני... שהויליאמסיות לא שולטות בטניס הנשי!
 

אלון222

New member
הילי,הילי...

כל הזמן כולם מתחננים כאן וחוזים הפתעות.רוצים להציל את הטניס הנשי.קלייסטרס תפתיע את וונוס...דבנפורט (אגב היא וסלש הספורטאיות הנערצות עלי מאז ומעולם )תחזור..ואולי הנין...וכולם כאן בנו על דניאלה ומאורסמו...וכמובן קפריאטי. זה לא יקרה. אנחנו נכנסים עכשיו לסדרה של 6 טורנירי ענק המובילים לאליפות ארה"ב.הוויליאמסיות התחלקו 3-3 ולדעתי ינצחו בכולן. הלוואי שתהיה פה ושם איזו התחלקות... אגב,סמשנובה לראשונה בחייה משחקת את כל 6 הטורנירים ובחלקם גם כמדורגת. בד"כ בתקופה הזו היא היתה נחה כמעט כל החודש ואז מנסה את מונטריאול ואליפות ארה"ב. למרות שאנחנו בטח נתאכזב כי המגרשים בארה"ב מאוד מהירים ולא מתאימים לה,אני שמח שהיא ניצלה את ה"פעם בחיים" הזדמנות לצלוח את כל המסלול הזה. בשנה הבאה כשהיא תחזור ל"מימדיה" הטבעעים 30-40 בעולם כבר לא תהיה לה הזדמנות.
 

hillly377

New member
אלון מותק

בדר"כ אני לא אופטימית, תשאל אותי על המצב במדינה ואני אגיד לך שאני לא צופה שקט לפחות עד 2010, אבל כשזה קשור לטניס הציפיות והאופטימיות גבוהות! דאבנפורט כרגע סיימה לכסח את דוקיץ 6-2 6-2! האישה לא שיחקה טניס 9 חודשים ונראה כאילו כלום לא השתנה! היא הולכת לקחת את הדבר הזה! הלוואי שיכולתי לראות את זה במו עיני! יש לי הרגשה טובה! אנשים! צאו מהבאסה! הויליאמסיות לא הולכות לשלוט בטניס הנשי! יהיה טוב! קפריאטי-דאבנפורט-קלייסטרס-מוארסמו-ואולי גם סלש הולכות להלחם ולהלחם חזק. תשאלו למה לא הינגיס, הנין או דוקיץ´, כי לטעמי פשוט אין להן את זה... נכון שהינגיס כבר הוכיחה את עצמה (5 תארי גראנד סלאם זה לא משהו שקורה כל יום) אבל אני לא חושבת שיש לה את היכולת נגד השחקניות האלו. כרגע אני חושבת שדאבנפורט היא גלגל ההצלה שלנו (כן, כן, יותר מקפריאטי שנראה כי המחסום המנטלי שלה נגד הויליאמסיות רק הולך וגובר, הרי ראינו כמה היא הייתה קרובה לקחת את חצי הגמר נגד סרינה ברולאן גארוס), והכי חשוב יש לה את השנאה הזו (שנאת הויליאמסיות שאני כל כך אוהבת). ברגע שהיא תנצח, כולן יתעוררו ויראו שיש תקווה! ד"א, גם מוניקה מסוגלת, נכון שהיא קצת עגלה זקנה אבל היא חסרת פחד, כל מי שהיה דופק כזו דקירה (יימח שמו של הדוקר) והיה חוזר לשחק היה חסר פחד, היא יודעת שהיא אגדה ושהיא מסוגלת! אז אני נשמעת פלצנית! אז מה?!!??! אסור להיות אופטימית! אני מכריזה ברגע זה: די לכיבוש! תם עידן הויליאמסיות (עוד לפני שהתחיל)! GO DAVENPORT! GO MONICA! LETS GO AND SHOW THEM! וזה מה שצריך לעבור להם בראש (לג´ניפר, מוניקה ולינדסי): AS LONG AS YOU CAN STAY IN THERE, TRY YOUR HARDEST AND FIGHT, IT CAN WIN YOU MATCHES jennifer capriati
 

oren987

New member
אלון והילי יקיריי../images/Emo47.gif...

טוב, אז אחרי קריאה מעמיקה על מה שכתבתם- אני ממש מסכים אתכם!!(ולשם שינוי חייבים לציין). למרות אהבתי הרבה מאוד לסרנה ווילאמס, שלדעתי היא הטניסאית הטובה ביותר בעולם, אינני מעוניין בשליטה מוחלטת של הווילאמסיות! לכן, אני מאוד שמח על חזרתה של דוונפורט לעולם הטניס, (שהיא לדעתי היחידה, אבל פשוט היחידה שיכולה לתת פייט אמיתי נגדם). סמאשנובה תחזור בשנה הבאה למקומה הטבעי של 30-40, ולכן זה מאוד משמח שהיא משתתפת בכל הטורנירים הללו, ואפשר רק לקוות שהיא תצליח לעבור סיבוב אחד או שניים. דוונפורט - כולנו שמחים על חזרתך!!! וכאמור בסטנפורד היא כבר בחצי לאחר ניצחון קליל מאוד על דוקיץ!!
 

oren987

New member
סופוט- נגיובה נגד סאפינה בגמר!../images/Emo47.gif

בהחלט כשרון האחות של סאפין.... נראה כי היא הולכת להכנס מאוד מהר לצמרת העולמית...
 

oren987

New member
קלייסטרס עולה גם לחצי!!../images/Emo47.gif

ניצחה את זאנקוביץ 7-5 6-3.
 

hillly377

New member
אורן, חיית לילה שכמותך...

אז ככה, די הופתעתי מההפסד של מוניקה! מה זה אמור להביע? לשחקנית כמו ריימונד? אני שונאת את ריימונד! אוף! בכל אופן היום קלייסטרס נגד דאבנפורט שזה כבר משחק טוב, וונוס תזיין את ריימונד, טוב לפחות מחר יהיה לנו גמר טוב. וד"א יורוספורט משדרים היום בלילה באחת עשרה וחצי את אחד מחצאי הגחמר, בתקווה שזה יהיה קלייסטרס דאבנפורט.
 

oren987

New member
דרך אגב...../images/Emo47.gif

הידעתם שחצי הגמר בין דוונפורט לקלייסטרס הוא העתק של הגמר בשנה שעברה?? אז, לכל מי שמעוניין לדעת ניצחה קלייסטרס!! אכן - קרב מעניין וזאת למרות שקים די מאכזבת בתקופה האחרונה. אני בעד לינדזי!!! בהצלחה
 

oren987

New member
סאפינה זוכה בתואר הראשון שלה../images/Emo47.gif

איזה הישג לילדה הקטנה, שכבר עשתה לעצמה את השם (לא צריך תמיד להתייחס אליה בתור האחות של...). בגמר היא ניצחה את נגיובה 6-3 4-0 (עד שנגיובה פרשה). בהחלט הישג מרשים לילדה... מזל טוב!!! (וזה בהחלט יכניס אותה למאייה הראשונה בעולם!!!) הבטחה גדולה מאוד לעתיד!!!
 

hillly377

New member
אורן אהובי! סוף סוף!

לא חשבתי שיגיע היום! שאני ואורן נרצה שאותה שחקנית תנצח! האם זו תחילתה של ידידות מופלאה?
 

oren987

New member
אתם יכולים אולי לעדכן??../images/Emo47.gif

אני לא בבית כרגע ואין לי כבלים!! תוכלו אולי לעדכן?
 

chany

New member
tאת צודקת 100%

מי זאת ריימונד ביכלל וחבל שהיא ניצחה את מוניקה,אני חושבת שמוניקה היתה עייפה או לא הרגישה טוב,אחרת לא היה סיכוי לריימונד,שבטח קפצה וצהלה כמו היהודים בשושן הבירה,
 
למעלה