DAVID GILMOR

THEDUDE911

New member
DAVID GILMOR

כרגע יצא לי להוריד הופעה של דיויד גילמור בשנת 2002 מבצע מלא שירים של פינק פלויד... אני חייב לציין למרות שזה מוסיקה ממש טובה והוא גיטריסט אדיר כל כך עצוב לי לראות אותו כל כך קשיש, הוא ניראה עדיין להוט ואנרגטי אבל אין מה לעשות הזמן עושה את שלו, ממש עצוב לי לראות אותו ככה

לפי דעתי

קודם כל הוא לא "קשיש" הוא אפילו לא נראה עד כדי כך מבוגר כמו שתיארת יש המון אנשים שאפשר להגיד שזה ממש עצוב לראות אותם ככה מבוגרים, ולפי דעתי דווקא דיויד גילמור הוא לא אחד מהם. כמובן ברור שקצת זה אולי "מעלה געגועים לפעם". אבל זו דעתי. הייתי מתחלף איתו:>

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif בילו צודק

ואני גם ממליץ לקנות אותה !! ולא להוריד, ובמיוחד לא לדבר על זה בפרום כי זה בנגד לחוקים של תפוז.

itaikuskus

New member
משת"פ

One Echoe

New member
דווקא אני חושב בדיוק ההפך ממך...

ראיתי חלק מההופעה הזאת באתר של הפלויד, וגם חלק מהפולס. ולדעתי זה ממש יפה לראות את דיוויד גילמור בגיל כזה מבוגר עדיין מופיע ועדיין נשמע כמו שהוא נשמע. ואגב, הוא בכלל לא נראה מבוגר...(יחסית), הוא נראה טוב גם בגיל הזה. לדעתי. זה ממש יפה...זה מחמם את הלב לראות את זה...

מה שמעציב זה לא שהוא זקן

אלא שאמן ברמתו לא עושה שום דבר חדש או מעניין ורק ממחזר ששוב ושוב את החומר הישן (והטוב!) בלי שום אמירה או רעיון. חבל.

One Echoe

New member
זה כבר נושא אחר.

וגם הוא נתון לסיקור. אולי אין לו זמן בכלל? אולי אין לו את החשק? או שהוא פשוט לא רוצה.

NIR Y

New member
אבל אין לו ברירה

אני לא חושב שיש כמאת אנשים שיכולים לחדש מוזקאלית אחרי כול כך הרבה שנים של יצירה, כמו שכתוב בדיון הקודם יש כמה, אבל עדיין זה לא משתווה למה שהם עשו פעם. אבל מה שגילמור עושה באמת יפה בעייני, כי הוא לא מנסה לעשות את מה שעשה פעם, הוא נראה לי פשוט מעריך את זה ובגלל זה יוצא לסיבוב הופעות, ולא חסר קהל שישמח לשמוע את אותה מוזיקה מלפני 30 שנה על ידי אותו נגן מקורי, וחשוב להוסיף שהוא הכניס שיר אחד חדש שהוא כתב, וזה שיר מאד יפה SMILE קוראים לו. וגם העיבודים לשירים מעולים, במיוחד של שיין און החלק השני ! דבר שבאמת מעצבן זה אנשים שמנסים להופיעה כמו פעם, לדוגמא דיפ פרפל, במקום לחבד את מה שהם היו יכולים לעשות פעם, איין גילן מנסה לשיר את CHILD IN TIME ובמקום לשיר את הקטעים הגבוהים (מאד) הוא צורך ובכלל לא מגיע לגבוה, זה פשוט עצוב ומעצבן לראות.

holo

New member
הקונצרט שלו פשוט נפלא

אני לא חושב שמשהו השתנה אצלו חוץ מהמראה כמובן, הקול שלו קצת השתנה. ולא צריך להגזים, ממתי 58 זה קשיש?

למעלה