Dawn Of The Dead

boolbool boy

New member
Dawn Of The Dead

אני הולך היום להצגה ראשונה... ראיתי ת'טריילר וזה ניראה לי סרט נחמד, ספוקי כזה ויכול להמריץ ת'אנדרנלין יפה מאוד, אספר לכם איך היה אחר כך..

boolbool boy

New member
טוב... אז במילה אחת...

מ-ע-ו-ל-ה! כפי שחשבתי, סרט נחמד, ממריץ ת'אנדרנלין יופי טופי, ספוקי, ואפילו ישנם קטעים שמעלים חיוך על הפנים! מומלץ לכולם!

boolbool boy

New member
הצילצול לא הפחיד אותי וגם זה לא...

אבל אני יותר אוהב את שחר המתים, זה סרט אחושילינג, יש אנשים שאולי שחר המתים יפחיד אותם, אני לא כל כך פוחד מכאלה סרטים... אבל סרט מאוד טוב!

yamity1

New member
אנשים.. זה סרט זומבים..

זה לא איזה מותחן או משו אפל.. זה על חבורת אנשים שבורחים מהמון זומבים.. קטעים מבהילים בסרט זה פשוט זומבי שקופץ בהפתעה

../images/Emo58.gifשחר המתים שאלה

מי שלא ראה ולא רוצה לדעת את הסוף או פרטים שלא יקרא... אוקיי אז.. זה באמת הסוף?.. אחרי כל מה שהם עברו הם הגיעו לאי נטוש וגם הוא מלא זומבים? ולמה לשים פרטים כ"כ חשובים בכותרות הסיום?! מלא אנשים יצאו ולא היה להם מושג שכל העיקר הוא בסוף.. במזל נשארתי לראות את ההבזקים של הזומבים וראיתי שיש עוד לסרט.. זה ממש לא רעיון טוב... הסרט היה פצצה.. ממש הקפיץ אותי והאיפור והאפקטים מדהימים... הסוף כמו כמו כל סרטי שחר המתים לא פתור ופתוח לחלוטין ואני לא ממש אוהבת כאלה סופים.. אני מבינה שהם סגרו את העניין בזה שכל העולם זומבים ואין תקווה ובלה בלה.. אבל זה לא נראה ממצה במיוחד.. מוסר השכל: תשארו בקניון!... עדיף למות על בטן מלאה... אהבתי מאוד! סיון

Wake Up Trix

New member
לא נתנו לי ולחברים שלי להיכנס

זה מגיל 16... איך נתנו לכם להיכנס?

boolbool boy

New member
חחח....

אני הלכתי עם סבתא שלי...
והיא אומרת לי כזה אחרי הסרט" "זה דווקא סרט טוב..." שיאללה איזה סבתא מגניבה יש לי...

yamity1

New member
אממ..

קודם כל ראיתי את הסרט לפני כמעט חודש [או בעצם יותר?] במחשב אבל שמע תזמין כרטיס בטלפון.. אף אחד לא יעצור אותך מלהיכנס..

דווקא היו בנות 15 איפה שראיתי ו

ואומנם הכרטיסנית שאלה אותן בנות כמה הן אבל היא נתנה להם לקנות כרטיסים... אני בת 18 וחצי ככה שלא הייתה לי בעיה ואני לא רואה למה צריכה להיות הגבלת גיל.. סרט מפחיד אומנם אבל זה רק סרט... מגיל 15 ככה אני חושבת שדי בטוח לראות אותו...

boolbool boy

New member
טוב... ../images/Emo58.gif

היו כמה... קודם כל שכחתי לספר שקרה קטע מצחיק לפני הסרט, שמו ת'טריילר של הסרט... והטריילר אחושרמוטה מפחיד.... טוב לאמשנה... אז ככה... יש קטע נורא מפחיד, זה הקטע בהתחלה בהתחלה, כשגיבורת הסרט חוזרת הביתה ואחרי לילה מענג עם בעלה בבוקר הבת שלהם פותחת ת'דלת של חדר השינה, והבעל קם ורואה שכל הפה והנסטר ל הילדה מרוסק וכולו דם אז הוא הולך לטפל בא והיא דופקת לו נשיכה, ואז האישה טורקת ת'דלת והילדה דופקת בדלת, ואז הבעל נהפך לזומבי וזה מפחיד והוא כמעט טורף את כל הכף רגל של האישה!! ויש עוד קטע שנורא הקפיץ לי ת'לב, שאחד מהניצולים עושה בדיקה שכל הדלתות בקניון נעולות, ואז פתאום קופץ איזה זומבי שכל הראש שלו כמעט מרוסק אך הוא מחוץ לקניון... והיו עוד כמה קטעים שווים אבל אין לי כוח לכתוב אותם עכשיו.

למעלה