Day of the Moon

מוגלי7

New member
Day of the Moon ../images/Emo58.gif

תקציר The Doctor is locked in the perfect prison. Amy, Rory and River Song are being hunted down across America by the FBI. With the help of new friend and FBI-insider, Canton Everett Delaware the Third, our heroes are reunited to share their discoveries, if not their memories. שעת שידור: 20:00 (לפי שעון ישראל) תשתדלו לא לרשום כלום בשרשור עד שידור הפרק. צפייה מהנה, ואל תשכחו לסמן
!

MIDNIGHT SKY

New member
רגע,לא../images/Emo58.gif

בחדר שאיימי הייתה בו היו תמונות שלה ושל התינוקת שלה. בתמונות הייתה הילדה ההיא,נכון? אז היא הבת שלה? לא יכול להיות.או שכן? דוקטור?איימי? עזבו.אני מבולבלת. אני אוהבת את רורי עם משקפיים
והפלירט בחללית היה מעולה.

LordOfTime

New member
למה לא?

אני לא זוכר כלום מהפרק שבו ג'ני מופיעה, אבל למה שזו לא תהיה היא?

hodaya96

New member
כי היא לא ממש הייתה ילדה

היא הופיעה מהDNA של הדוקטור ישר בתור בחורה בת 20 בערך...

hodaya96

New member
היא אמרה גם../images/Emo58.gif

בטרדיס על חששות שלה על זה שהטרדיס תשפיע על הילד/ה... ואם מחברים את זה עם התמונה שלה בחדר עם תינוק... נראה לי שזאת הבת שלה באמת...

מוגלי7

New member
אוף אני כל כך מאוכזב../images/Emo58.gif

למה? למה מופאט חושב שלבסס פרק שלם על משהו שנגלה מאוחר יותר זה "מסתורי" ו"מגניב"? זה יותר מעצבן ומחרפן. אני לא הבנתי כלום. כלום!!! כל הפרק התבסס על משהו שלא נדע עד שלבים מאוחרים יותר, ככה שהפרק הזה הוא מן "פרק השלמה", שאין לנו שום סיבה לצפות בו שוב עד שנצפה בפרקים האחרים, אתם מבינים? כל כך מעצבן. כל כךךךךךךךךךך מעצבן!! אני אמור להנות מהצפייה בפרק, ואני אגיד לכם את האמת- מצאתי את עצמי בוהה בשעון מספר פעמים, כי אין טעם לצפות במשהו שאני לא מבין. מופאט חייב להבין שאנחנו לא ב"אבודים"!!! למה להעלות כל כך הרבה שאלות בפרק אחד?! תפסיק לסבך את הסדרה ותן לי להנות ממנה!!!!!! בכל זאת, כמה נקודות טובות- *עד הפתיח, הפרק היה מעולה. כשעוד חשבתי שנקבל כמה תשובות. *הייתה לי תחושבה שקאנטון גיי, אתם יודעים? גם רציתי לרשום את זה כאן אבל לא מצאתי כל כך זמן. *הפלירט בין הדוקטור לריבר בחללית. *הרגע ההוא בכלא. מחזק את ה-תיאוריה על הדוקטור וריבר שליוותה אותנו מאז עונה 4. אתם יודעים, נישואין וזה. *הסצנה האחרונה..... וואוווווווווווווווו! פאק? מה? מה???????? זהו. אני חושב שאצפה בפרק הזה עוד פעם אחת, וזהו. לפחות עד שנדע קצת יותר. אחד מהפרקים הפחות אהובים עליי.

מוגלי7

New member
וגם הגעתי למסקנה../images/Emo58.gif

שאני מחבב את הדינמיקה בין הדוקטור לריבר, ולא ממש מחבב את הדינמיקה בין איימי ורורי. מה אתה, סמרטוט? זה היה בולט גם בעונה 5, אבל הפעם... כאילו, תזרוק אותה! וגם- רורי מת-בפעם השלישית-בכאילו-שוב.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

לפחות נפטרנו סוף סוף מתאוריות ריבר סונג היא אמא/אחות/הבת של הדוקטור. ולי יש תחושה שהילדה היא ריבר סונג איכשהו.

LordOfTime

New member
למה קיבלת את התחושה הזאת? ../images/Emo58.gif

הילדה יכולה להתחדש > היא טיימלורד\חצי טיימלורד > היא קשורה משפחתית לדוקטור אלא אם כן המאסטר מעורב ~הלוואי~ > ראינו את התמונה של איימי עם התינוקת > סביר להניח שזה בגלל שהיא האמא אז כנראה שהפרק ההוא בעונה החמישית שאיימי מנסה לפתות את הדוקטור הוא לא הפעם הראשונה או האחרונה. למרות שקשה לי להאמין שהדוקטור ישב עם בת אדם. בכל אופן, MY POINT IS אם הילדה התחדשה, 99% שהיא הבת של הדוקטור (אולי ג'ני?) ולכן אם היא באמת ריבר, זה מטריד ביותר שבת תנשק כך את אבא שלה חפרתי

LordOfTime

New member
בנוגע ליצורים ../images/Emo58.gif

לא הבנתי, למה כלכך חשוב שהסיילנס ימותו? ומה הקשר בין אסיר 0 ובין היצורים ההם מפרק 6 בעונה 5 "ערפדי ונציה" אליהם? וגם, איך זה שבני האדם יזכרו את השידור הזה שאומר להם להרוג את הסיילנס? ARGH מסובך אבל אני חייב להגיד שממש ממש נהניתי מהפרק. מצחיק אותי שהבחור מהFBI הומו. ניקסון הזה כזה חרא. "שחור? בסדר נו, נחליק. גבר?! יש גבול חביבי" ועוד משהו שעדייייןןן לא הבנתי איימי בהריון מהדוקטור או לאאאאאאאאאאאאאא אגב אני היחידי שרוצה שיהיה משו בין הדוקטור לאיימי? (כנראה רק בגלל שקארן כוסית)

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif לגבי ניקסון

אני חושב שהנקודה היא לא שהוא ספציפית גזען ומקובע, אלא שחלק גדול מהעולם המערבי היה כזה בשנות ה- 60/70. נולדתי הרבה אח"כ, אבל למיטב הבנתי, בתקופה ההיא אנשים רבים היו מגיבים כמו ניקסון בפרק ההוא, והיה פחות נפוץ לצאת מהארון. היה שינוי אדיר בתפישות הסובלנות בעשורים האחרונים (וברור שעדיין לא מספיק), ונראה לי שהם ניסו למחיש את זה בפרק, למרות שזה לא הכי רלוונטי לסיפור..

rakefet666

New member
תשובות

חשוב שהסיילנס ימותו כי הם משפיעים ושולטים על האנושות מאחורי הצללים מליוני שנים ובעצם משעבדים את כולנו לרצונו של עצמם. אסיר אפס ידע על הסיילנס (ולכן צחק על הדוקטור שלא ידע) ובפרק ערפדי ונציה יש קטע שבו הדוקטור אומר לרורי "אתה שומע את זה?" (ויש שקט) ורורי אומר כזה "את מה" והדוקטור עונה "דממה (סיילנס)"= הוא ראה ברגע ההוא את הסיילנס אבל לא זכר שניה אחרי. לא זוכרים שרואים את הסיילנס אלא אם רואים אותם כלומר כל מי שראה את הסרטון=כל האנשות לא יזכור שהוא ראה את הסרטון עד שהוא יראה סיילנס, כשהוא יראה סיילנס הוא יזכר בסרטון ידע שהסיילנס מרושע ושצריך להרוג אותו, הוא יהרוד את הסיילנס שמולו ואז לא יזכור בכלל שהוא עשה את זה. אני בספק שאיימי בהריון מהדוקטור (בכל זאת תוכנית לילדים, לבגוד בבעלך עם חייזר שחבר טוב של שניכם לא נחשב הכי טוב בעולם...) אין לי שמץ של מושג מי הילדה הזאת אבל זה מממממש מוזר האופציות הם: התינוקת של איימי ורורי (שאיימי לא זוכרת בגלל הסיילנס) שאכשהו עוותה גנטית ככה שהיא יכולה להתחדש, ילדה של ריבר והדוקטור, ריבר הקטנה (שבעצם טיימליידי או משהוא) מה שמסביר למה היא בכלא (הרגה את הדוקטור כילדה בחליפת אסטרונאוט WTF), ג'ני, טיימליידי כולשהו שהתחמקה איכשהו מ סוף הזמן (ראני??) בעונה קודמת רציתי שיהיה משהו בין איימי לדוקטור אבל עכשיו זה ממש לא מתאים.

LordOfTime

New member
בנוגע למה שאמרת

א. מי זו ראני? ב. האמת שבקטע על "ערפדי ונציה" התכוונתי כשהוא דיבר עם הליידי ההיא, זאתי שגרמה למבול המטורף (פרק דיי דבילי לדעתי) ג.בקטע שאתה מדבר עליו, זה נשמע הגיוני שהוא ראה סיילנס ושכח, אבל גם מה שזכור יל, זה ששנייה אחת היה רעש והמקום היה הומה, ושניה אחרי, המקום היה שקט וריק מכל האנשים והחיות שהיו שם.

rakefet666

New member
הראני (בלי ספויילר)

היא אדונית זמן מהסדרה הישנה, היא פעלה כמה פעמים בשיתוף פעולה עם המאסטר כנגד הדוקטור ולמדה בעבר באקדמיה ביחד עם הד"ר המאסטר והנזיר.

MispIaced

New member
זאת לא בגידה ../images/Emo58.gif

היו כמה פרקים שרורי לא היה בהם, הוא הרי נפל לתוך הקרע בזמן-חלל (וויבלי וובלי טיימי ויימי, נו) ונעלם מהזיכרון של איימי, ככה שזאת לא לגמרי בגידה.

jacobyd

New member
לא נראה לי שזו ../images/Emo58.gif

ג'ני כי ג'ני נולדה בגיל מבוגר בהרבה ואני לא חושב שהיא יכולה ככה לחזור להיות ילדה כל כך קטנה אבל אולי

למעלה