Day of the Moon

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif... שתי תשובות

שלדעתי לא נתנו לך אבל עוד לא קראתי את כל התגובות בשרשור א. לא נראה לי שהבחור הומו... הוא הומו כמו שהוא מתחתן זה רק היה תירוץ לצאת מהשירות. בעבר היו מוציאים מהשירות אנשים שהתחתנו מסיבות שונות אבל זה לא הספיק. והקטע של הצבע עור גם לא הספיק אז הוא פנה לצד ההומופובי של ניקסון ובקשר להריון.. נראה לי שיש נגיעה לחתול של שרדינגר (או איך שלא קוראים לו) עיקרון החוסר וודאות במכניקת הקוונטים- היא גם בהריון וגם לא בהריון אבל אולי אני סתם מסבך את הדברים : )

אה...../images/Emo58.gif

אבל כל הרעיון מאחורי החתול של שרדינגר זה שברגע שפותחים את הקופסא (כלומר בודקים את תוצאות הניסוי, בעצם) יש תשובה ממשית זו או אחרת. הדוקטור פתח את הקופסה ובדק, ומכאן הייתה אמורה להיות תשובה וודאית כל על פי עיקרון אי הוודאות. ולדעתי הוא כן הומו, אולי סתם כי אני מעדיפה את התשובה הזאת. :p

jacobyd

New member
הוא לא באמת פתח אותה...

אולי הסורק לא נחשב אז זה גם כן וגם לא

rakefet666

New member
איך בדיוק../images/Emo58.gif

אתה מציע "לפתוח את הקופסא" כדי לגלות אם איימי בהריון אי אפשר ממש לפתוח לה את הבטן ולהציץ שם...

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif טוב...

נתתי תשובה מאוד כללית כי לא היה לי כח לשים סימן של ספויילר :) עצלן שכמותי אני לא באמת מציע שהדוקטור יחתוך אותה ויראה אם היא בהריון וברור לי לגמרי שהסורק הוא מספיר כדי לדעת מה קורה לה בבטן. הקטע פשוט הזכיר לי את עיקרון האי וודאות ואת ניסוי החתול יכול להיות שהפיתרון יהיה קשור לייקומים מקבילים יכול להיות שלנקודה לא קבועה בזמן שההחלטות שלהם בעתיד/ עבר (תלוי מאיפה מסתכלים על זה ישפיעו- אני יודע שזה לא ממש הגיוני : ) ויכול להיות שפשוט יש לה גזים והטארדיס עוד לא החליטה אם לזהות בהם סימן לחיים תבונתיים ויכול להיות שסתם יש בעיה בסורק של הטארדיס או תוכנות שמתנגשות ??

BeatlesRulz

New member
|איןספוילר|

טוב אני לא יודע למה אתם כל כך נגד זה אבל אני די אוהב את זה. אני אוהב שהסדרה כבר לא פרקים בודדים ולא קשורים אלא משהו עם עלילה שאשכרה צריך לראות את כל הפרקים לפי הסדר בשביל להבין מה הולך. הפרק היה מעולה ונהניתי מכל רגע. (חוץ מהרגע שבו מגה וידאו עצר אותי ואמר לי שאני צריך לחכות חצי שעה
) והסוף היה כל כך WTFFFFFF

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif כל כך שווה את השעות שינה שלי.

למי אכפת שמחר צבא. ממש אהבתי את הפרק הזה. הדוקטור מצוין, הרבה יותר טוב מהעונה הקודמת והרבה פחות גופי. ריבר סונג האלוהית, שתתחיל להיות כבר לינארית ותהפוך למלווה קבועה. אני ממש מקווה שזה יקרה העונה או בעונה שאחריה. רורי שיחק מעולה ואיימי כהרגלה הייתה בכיינית, אבל באופן חריג זה היה סביל, כי הפרק היה כל-כל פאקינג טוב. הקטע שהם מרפאים את הסיילנס ממש הזכיר לי קטעים מטורצ'ווד שאכפת להם מהוויבלס. סיום מעולה עם הנשיא וקוונטין, חבל לי ממש שהוא לא ממשיך בתור מלווה. אחת הדמויות צד הכי טובות שהיו בסדרה, איפשהו בטופ עם הדוקטור מPOTD ופייס אוף בו. צריך להחזיר אותו לפחות לעוד פרק. לדעתי הילדה היא לא הבת של איימי והדקטור ובטח לא ריבר סונג, לדעתי היא הבת של ריבר והדוקטור. אני לא יודע למה יש לה תמונה כתינוקת עם איימי, אבל אני לא מאמין שאיימי תשכב עם הדוקטור אחרי שלא נתנו לו לשכב עם רוז. אגב, ממש בא לי לראות את רוז חוזרת, למרות שהסבירות נמוכה. ו.... זהו. סיגריהב ולישון את השעתיים שיש לי עד הצבא.

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif רשמים מצפייה ראשונה

מוזר. לא הבנתי הרבה דברים. היה לי קשה גם להבין את הדיבור של הסיילנס. 1. הבנתי שאיימי ורורי ניסו לסמן לעצמם כמה פעמים הם ראו את הסיילנס, אבל מה הטעם לסמן על הפנים? סתם כי זה נראה מוזר ומפחיד? (מזכיר לי את הפרק Satan's Pit) קצת מטופש. 2. הילדה -> טוויסט מגניב. 3. אכן מרגיז שהכל לא ברור. 4. לא הבנתי כנראה נקודה עקרונית, מה הקשר לנחיתה על הירח? סתם ההזדמנות לשדר תמונות לחצי מיליארד צופים? או שיש עוד משמעות? 5. לא הבנתי מה הסיילנס בדיוק עשו לבני האדם? איך הם השפיעו ופגעו בהם? 6. רק לי הפריע שהיה הרג מאסיבי של גזע שלם? בעבר (בעיקר דיוויס) נטה להציג דברים כאלה באור מאוד שלילי. וכאן פתאום אומרים לאנשים 'יאללה תהרגו אותם' וגם ריבר והדוקטור הורגים את הסיילנס בלי לשקול פעמיים. אני לא מנסה להתבכיין על חוסר האתיקה וכו', אלא על שינוי מהותי באופי הסדרה.

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif בקשר ל6-

גם אני חשבתי על זה. זה היה שינוי נורא מהותי באופי הסדרה, ולא יודעת. נראה לי שהדוקטור הזה פחות רחום מהעשירי. אני הבנתי שהסיילנס פרזיטים, שמסוגלים להשפיע על בני האדם בשביל הרצונות שלהם, לפי מה שהם צריכים. הם לא המציאו שום דבר, הם פשוט סוג של משתמשים בבני אדם בשביל הדברים שהם צריכים, כמו לנסוע לחלל בשביל לקבל יותר מרחב.

קתרינהA

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

רק אני שמתי לב לדמיון הנפלא בין הסיילנס לג'נטלמנים מהפרק Hush של באפי? (אל תצפו בקליפ עד הסוף אם לא ראיתם את hush כי הוא מסכם את כל העלילה)

MispIaced

New member
פרק מעצבן. ../images/Emo58.gif

- היה ברור שהם יכולים להטמיע גם זכרונות ומחשבות - הילדה הזאת. באמת כאילו? חשבתי שהמאסטר יהיה האחרון. - הנשיקה האחרונה בין ריבר לד"ר, מעניין אם יהיה מתישהו פרק מנקודת המבט של ריבר שיראה לנו את העתיד של הד"ר והעבר שלה - עד שחשבתי שרורי לא יכול להראות יותר מעצבן, הם שמים לו חליפה ומשקפיים. - ריבר
.

rakefet666

New member
../images/Emo58.gifמדהים

אני לא מבינה למה אנשים לא אוהבים את העלילות הארוכות והמתוסבכות של מופט- זה אחד מהדברים שאני הכי אוהבת בסדרה החדשה. ואימרי- זה ממש לא כמו אבודים- באבודים הכותבים כל הזמן הוסיפו עוד ועוד שאלות ועל חצי מהן בכלל לא טרחו לענות, לכל אחת מהשאלות והמיסתורין שמופט יוצר יש בסופו של דבר תשובהה. שאלנו מזה הפנדוריקה? -יש תשובה, מה הסדקים בקיר? יש תשובה, מה זה "הדמממה תיפול"? יש תשובה, מי זו ריבר? עדיין אין תשובה מלאה אבל אנחנו מתקרבים לשם בצעדי ענק, מי זו הילדה בחליפת אסטרונאוט? בטוח נקבל תשובה צריך רק קצת סבלנות. אהבתי את הפיתרון לסיילנס- שבעצם כולנו נלחמים בהם ולא זוכרים את זה. LIKE טוטאלי לפלירט בחללית, והנשיקה- כ"כ "אשתו של הנוסע בזמן"! לא יודעת מה איתכם אבל כשהעלילה של ריבר תסתיים אני מתכננת לראות את כל הפרקים איתה בסדר הפוך (כלומר בסדר שהם קרו בזמן ריבר.) הילדה OMG WTF! מעניין אותי שאף אחד לא הזכיר את הבדיקת הריון של הדוקטור בסוף הפרק, איזה דו משמעי! הריון? לא הריון? הטארדיס לא יכולה להחליט!? הפרק הזה הוא צעד קטן להבנה, צעד גדול לקידום העלילה העונתית.

Blade Of Fire

New member
../images/Emo58.gif לא היה פרק כזה מסובך...+שאלה

כאילו מה עובר עליכם? זה פרק 2 מעונה שלמה, אמור להיות פתיחת בומבסטית של שאלות-שאלות-שאלות... למרות שבתכל'ס יש רק שאלה אחת חשובה--מי זאת הילדה? אני חושב שהתאוריה היחידה שלא עלתה פה זה שזו הבת של רורי ואיימי. אולי התאוריה של איימי "אולי יהיה לילד ראש טיימלורד" היא פשוט נכונה וכל ההריון בזמן הנסיעה בזמן משפיע על הילד כך שהוא נהיה סוג-של טיימלורד... ועכשיו לשאלה-אני בטח מפספס משהו, אבל אין לרורי (שהוא כרגע למיטב זכרוני רובוט) ולאיימי (אנושית לכל דבר ועניין) יכול להיות ילד?!

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif

אמרה weird timehead אם אני לא טועה, לא השתמשה במונח טיימלורד כדי לתאר את הילד. אני לא חושב שנסיעה בזמן בתוך הרחם זה מה שייגרום לילד להיות טיימלרוד
. והוא לא לגמרי רובוט, זה גם כמו שלא הגיוני שמישהו באמת האמין לזה שהאנשי FBI רצחו אותו, הוא לא יכול למות. והיי, מי אמר שזה הילד של רורי? :)

../images/Emo58.gif

רורי אנושי: הוא חזר להיות אנושי בסוף פרקי הפנדוריקה, יחד עם הדוקטור שיצא מהפנדוריקה וכו'.

למעלה