Day of the Moon

Pינקי

New member
מתי הוא חזר להיות אנושי? גם במוזיאון הוא עדיי

ן היה פלסטיק

timetraveler900

New member
אהההה!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

OH My Fucking God!! הילדה הזו! היא... היא... היא יכולה להתחדש!! מיליון ואחד דברים עברו לי בראש באותו רגע- הבת של איימי, הבת של הדוקטור מעונה 4, ריבר, ועוד הרבה. הייתי ואני עדיין בשוק.... וריבר נישקה את הדוקטור! פעם ראשונה שלו ופעם אחרונה שלה, עוד פעם? רורי כל כך חמוד עם משקפיים
America salutes you... היה פרק מעולה. שמתם לב שהאיש הזה בסוף שראה את הילדה מתחדשת תאם לתיאור של קנטון לבחור שהוא רוצה להתחתן איתו?

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif מסקנות מצפייה שניה

1. הנורה האדומה המהבהבת - חצי-מיחזור של פרק הספרייה, בו היה אפשר לשמוע את המחשבות האחרונות בזמן המוות. אמנם מדובר רק על משדר, אבל שוב מדובר ב"טרגדיה" של תקשורת חד-צדדית עם מישהו שאולי זמנו קצוב. 2. ספינת החללת נראית כמו הספינה מהפרק Lodger! אז ברמה השטחית - מגניב, היו איזכורים קודמים לסיילנס. מצד שני, בפרק ההוא הספינה כאילו חיפשה טייס, שזה היה סיפור יפה בפני עצמו אבל אני לא רואה את הקשר לסיילנס. 3. רק בצפייה שניה הבנתי שהדוקטור השתמש ביכולת של הסיילנס לטמון מחשבות לא מודעות בראש של בני האדם, כדי לטמון את המחשבה "אתם צריכים להרוג אותנו מיד". בצפייה ראשונה לא הבנתי איך כולם מצייתים. 4. העילה להרג הסיילנס הייתה שהם השפיעו על התנהגות המין האנושי מאז ומתמיד. לכאורה סיבה מוצדקת להיפטר מהם. מצד שני, לא ברור איזו השפעה הייתה להם. אולי השפעה לטובה? אולי לא מזיקה? 5. מעלה גם שאלות פילוסופיות על האם הרצון שלנו באמת חופשי או מושפע מכל מיני מסרים פחות מודעים שמחדירים לנו גורמים כאלו ואחרים. לא צריך מד"ב בשביל לחשוב על שטיפות המוח של הממשלה, התקשורת, החברות הגדולות. 6. הסיילנס דאגו לשמור על הילדה הקטנה. לא ברור. אבל אולי זה עוד רמז לכך שהדוקטור לא היה צריך להרוג אותם? 7. מה הד"ר עשה בתוך הטיל? שתל משדר שיאפשר להתלבש על השידור מהחלל? 8. הייתה אמירה על כך שהסיילנס השפיעו על המין האנושי להגיע לחלל, כדי שייצרו את חליפות החלל? או שלא הבנתי טוב. 9. המנטרה של "silence will fall": אז יפה, יש המשכיות והזכירו את זה כל העונה הקודמת. אבל מה המשמעות של זה? למה חשוב היה לכ"כ הרבה אויבים/גורמים לרמוז לדוקטור שבעתיד הוא ינצח עוד גזע חייזרים? סתם בקטע של מגדת עתידות או שיש משמעות יותר משמעותית? לאחר צפייה שניה אני חושב שהפרק היה טוב מאוד. רק הפריעו לי קצת מיחזורי הספרייה.

Almighty Efraty

New member
תגובה על 1 ../images/Emo58.gif

זה הזכיר לי את הפרק בעונה הקודמת, גם עם ריבר, בתוך מערה עם המלאכים הבוכים, ששומעים את החיילים שנהרגו ממשיכים לדבר דרך התודעה שלהם.

../images/Emo58.gifהיה מדהייייייייים

אני חושבת שזה היה מסובך לחלקכם, אז אני פשוט אמליץ לחשוב על עונות קודמות. שני הדברים העיקריים שעוררו בי שאלות קשות. זה 1. למה ריבר אמרה שהזמן שלה נהרס אחרי הנשיקה (למרות שלזה כבר מצאתי תשובה מתוך הפרק של הספרייה) ו 2. מי זאת למען ה' הילדה הזאת!!!

../images/Emo58.gif

אוקיי, רשמים: * הילדה שמתחדשת - סוזן? בטיזרים אמרו ש"סוזנה תחזור". * האישה המפחידה עם הרטייה - איימי בעתיד כלשהו? החלק הכי קריפי של הפרק. מצוין. * התמונה של איימי והתינוקת? איך היא קשורה לבית היתומים הקריפי? פה זה כבר פחד טהור. * הדוקטור מורה לבצע ג'נוסייד? מצד שני, זה הדוקטור של מופאט ולא של RTD. * ריבר!
היא נפלאה כרגיל. * אה. כן. פחדתי כמו ילדה קטנה. * איימי וההיריון - רורי המסכן. * הספייסמן עושה רושם של משהו סייברמן-י. אמרו משהו על זה שהסייברמן חוזרים?

מוגלי7

New member
לא מישהי שאת צריכה להכיר

היא הייתה הנכדה של הדוקטור, שטיילה איתו בשתי העונות הראשונות של הסדרה אם אני לא טועה, בשנים 63-64. היא נחשבת למלווה הראשונה של הדוקטור.

../images/Emo58.gif

התבלבלתי, לא תחזור, אלא "סוזנה עדיין בחיים." http://doctorwhotv.co.uk/41-teasers-from-doctor-who-series-6-9870.htm

LordOfTime

New member
../images/Emo58.gif

א. מי זו סוזן? :) ב. באיזה קטע ראו אישה עם רטייה? ברח מזכרוני ג. OH DEAR GOD שלא יחזירו את הסייברמן. הם האויבים הכי מפגרים שהיו לדוקטור, הם נראים לי כ"כ חסרי תועלת או יכולת ד. לגמרי מסכים, הקטע שהדוקטור הורה לרצוח את כל הסיילנס היה ממש מוזר, אבל כנראה מה שהניע אותו לכך היו כל ההזהרות והנבואות עליהם בעונה הקודמת, העובדה שהם מפריעים (למרות שאני לא רואה את זה כך) למין האנושי, העובדה שהם עוינים, שהם מתכנים משהו, ושהם לא מוכנים לעזוב

עלילה עונתית ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

אז סוף סוך ראיתי את שני הפרקים [ברצף], וזה הרג אותי לחכות שבוע אבל זה מה שקורה כשעוברים דירה וצריך לסדר אותה וגם חתולה חדשה ומקסימה שצורכת הרבה זמן והרבה תשומת לב גם לאח הגדול שלה
אז היה מדהים. באמת, אני לא זוכרת מתי כל כך נהנתי מפרק חדש של סידרה שאני רואה ודוקטור הוּ בפרט. ריבר והדוקטור - שיפ הרבה יותר מוצלח מדוקטור/רוז, למרות שאלו דוקטורים שונים וזוג שונה אבל אני כל כך אוהבת אותם ביחד. אלכס קינגסטון עושה עבודה מצויינת ואני אוהבת את הדמות שלה כל כך. הילדה! היא מתחדשת! זה כל כך מגניב! המפלצות היו נהדרות, איזה קונספט לא חדשני אבל בביצוע נהדר. ברור שהוא הומו, מהרגע שהוא אמר שהעיפו אותו כי הוא רוצה להתחתן לא היה לי ספק. ובאדג'ר! פיירפליי
[אם לא ראיתי פיירפליי לא ראיתם טלוויזיה מצויינת מימיכם. ובאפי. והבית הלבן.]. רורי, איזו דמות נהדרת. ואני שמחה שאיימי רוצה רק את רורי וכל שגעון הדוקטור עבר לה. העריכה בפרק הזה היתה נהדרת. באמת, כל כך נהנתי ממנה, במיוחד בסצינה של איימי בחדר של היתומים. עבודה נהדרת. והכי חשוב - עלילה עונתית! כמו בסדרות אמיתיות! הוֹריי! אני באמת קצת בהיי עכשיו, כל כך נהנתי.

MispIaced

New member
לא נראה לי שזאת ממש עלילה עונתית../images/Emo58.gif

מהטריילר לפרק הבא לא רואים שום איזכור לילדה בינתיים המתחדשת (שכנראה תחזור בשלב אחר של העונה), אני מניח שזה בגלל שהיא פשוט לא נמצאת באותו זמן של שאר הדמויות, אבל בטח בשלב מסויים הדאלקים או מישהו אחר בסגנון יחטפו אותה וייצרו קשר עם הדוקטור. והמפלצות כבר נגמרו, לא חושב שיופיעו בפרקים הקרובים P: (בטוח שהן יחזרו מתישהו, כל העונה קודמת הייתה מבוססת עליהן הרי, ועוד לא גילינו בכלל מאיפה אסיר 0 ברח).

../images/Emo58.gif

זה חייב להיות עלילה עונתית, הדוקטור מת. מישהו חייב להסביר את זה. וגם ב-2011 נמצאים הסיילנס, אחרת איימי לא היתה רואה אותו לראשונה בפיקניק. עלילה עונתית לא מחייבת שכל פרק הולך בעלילה אחת בלבד וזהו [כמו נגיד 24], זה פשוט אומר שהיא יכולה להיות שם גם ברקע [כמו באפי] ובסופו של דבר יגיעו גם אליה.

MispIaced

New member
נמפ, לגבי ריבר ../images/Emo58.gif

היא אמרה לרורי שהוא דוקטור לארכיאולוגיה, וגם קאנטון פנה אליה בתור "ד"ר סונג" כשהוא רדף אחריה. היא לא פרופסור בכלל? אני ממש מקווה שריבר זאת הילדה, ושהעונה הזאת הולכת להיות מחולקת לשני סיפורים מקבילים שבסוף ייפגשו איכשהו (הסיפור של הד"ר ושל הילדה).

למעלה