Day of the Moon - מחשבות
Day of the Moon היה פרק ממש טוב!! והנה סתם רעיונות שעלו לי בראש ובא לי לשתף אנשים שאוהבים דוקטור לפחות כמעט כמוני.. =] [זה הכל סתם רעיונות שעולים לי בראש עכשיו אחרי הפרק, יכול להיות שחלק זה שטויות]: 1.איימי נלקחה כבר הרבה פעמים! בפרק 12 של עונה 5, ריבר נלקחת על ידי הטארדיס לבית של איימי, שבו היא אומרת לדוקטור שנראה כאילו מישהו פרץ לבית שלה, וגם יש סימנים של משהו שנחת בחצר.! -למה היא נלקחה לשם? -הדוקטור אמר שהטארדיס נמשכת לאירועים חשובים בזמן, בגלל זה היא ידעה לאן לסוע כשהדוקטור אמר לה 1969.. עכשיו, אני לא זוכר לאן ריבר טסה כשהיא נתקעה בטארדיס, אז אולי אם מישהו מוכן להזכיר לי? 2.ריבר אמרה שהיא פגשה אותו כשהייתה צעירה.... כמה צעירה? צעירה מספיק כדי להיות הילדה הקטנה... זאת שהתחדשה! אני אחזור לזה.. 3.החיקוי טארדיס! ראינו את זה כבר פעם אחת בLODGER! שם הדוקטור אמר שהחללית התרסקה..זה היה בשנת 2010.. בשנת 1969 יש הרבבה מנהרות שנמצאות מתחת לפני האדמה בכל מקום בעולם, ואני מניח שיש לפחות חיקוי טארדיס 1 - זה שראינו בפרק. אז 40 שנה בעתיד, הדממה ברחו? למה החללית התרסקה? או אולי יש פה משהו גדול יותר מהם. ואם כבר מדברים על טארדיסים וחיקויים, מה עם הבית של איימי? כן,כן.. אני חושב שכולם זוכרים את החדר הבלתי נראה. בו התחבא אסיר 0, אבל הנה מה שאני חושב, האסיר בסך הכל התחבא שם, החדר כבר היה קיים שם מאז שאיימי הייתה קטנה, אני באמת לא מאמין שהיצור הזה הצליח לברוא חדר שכזה, כי.. למה הוא יצטרך אותו? הוא נחשושי, מה הוא צריך שולחן, ועוד דברים שאני לא זוכר שהיו שם... ואם כבר מדברים על זה, המברג של הדוקטור שנלקח ממנו כשאיימי הרביצה לו, והוצב על השולחן, כשהוא מחוסה ג'יפה[אהם אהם שולחן ניתוחים מוזר באסטרונאוט מלא ג'יפה], לא חושב שהאסיר היה מוצא לזה בדיוק שימוש, אם בכלל. אכן חומר למחשבה.. 4.כשאיימי מטיילת לה בבית היתומים, היא נכנסת לחדר שבו היא מקליטה לעצמה הודעה שבה היא אומרת לעצמה לברוח משם. כמובן שאיימי מנסה לברוח אך לא מצליחה, ואז, רגע לפני שתוקפים אותה[כך נדמה], היא לוחצת על היד כדי להקליט הודעה, ובום! הדלת נטרקת והיא שוכחת מזה.. ואז היא יוצאת מהחדר כשדממה פשוט עומד ומסתכל עליה.. מה לעזאזל היא הקליטה שם????? ולמה לא אומרים על זה שום דבר?? זאת אומרת, הדממה יכל פשוט לקחת אותה כבר אז.. אז למה? 5.הריון! איימי בהריון! ריבר בהריון! מה קורה פה? הדממה אמר לאיימי בשירותים להגיד לדוקטור[ציטוט], "מה שהוא חייב לדעת, ומה שאסור לו לדעת", שזה כמובן נכנס לתת מודע שלה, כמו כל שאר הדברים. מה שמוביל את איימי לספר לדוקטור שהיא בהריון.-> זה מה שחייב או אסור? אני מבולבל.. והיא לא אמרה לו שהוא ימות אז מה הולך? -אז למה היא בהריון? -אני שמח ששאלתם. "כאבי הבטן" אצל איימי וריבר התחילו אחרי שהם ראו את הדממה מספר פעמים. מבחינת איימי - הטארדיס לא הצליחה להבין אם היא בהריון או לא. מה שיכול להוביל למספר סיבות. 1) הדממה היה אחראי ל"הריון" של איימי, אז אולי הטארדיס משתגעת כי היא לא מצליחה להבין אם העובר קיים או לא.. היי גם הטארדיס אנושית.. או שלא, אבל אולי האפקט של הדממה גם משפיע על הטארדיס. 2)ההריון של איימי הוא משהו שקשור לזמן. אז הטארדיס מקבלת מידע על הריון, אבל הוא מקושר בזמן שונה, אז היא בהריון[מבחינת זמן] אבל לא כרגע.. עכשיו..... @_@ מבחינת ריבר - אמ.. לא יודע.. היא הרי מהעתיד של הדוקטור, אז אולי הם עשו דברים שאסור 0_0. *הדבר הבא הוא די חלש, אבל עדיין 6.כשריבר והדוקטור בוחנים את החליפה, רורי נראה ממש מוזר ומבולבל, ואז אומר לדוקטור "אני מבין" "אני יודע", ואז פשוט לא מתייחס לזה שוב. כאילו הוא הבין משהו, אבל אז משהו אחר גרם לו לשכוח.. הדממה? אני מבין שהדוקטור [יכול להיות] דיבר אליו, אז אולי רורי פשוט הגיב לו, אבל לא יודע.. התגובה של רורי פשוט נראתה לי מוזרה ולא טבעית. ועכשיו לכמה הערות שקשורות לעונות בכללי, וגם די חלשות מבחינת הוכחות. -WHERE ARE THE DUCKS IN THE DUCK POND? POND YOU SAY? POND???????????? טוב פה זה די ברור לאן אני הולך אם זה. כל העונה בנוייה על בעיות בזמן, דברים שקורים לא כמו שצריך, וזה הכל קשור לאיימי POND! קרעים, או אולי משהו יותר? -החדר של איימי. בסוף הפרק הראשון של עונה 5 אנו רואים את כל הציורים והעבודות של איימי הקשורים בדוקטור. בין היתר, אני זוכר דמות אשר דומה למלכה מפרק 2, עונה 5. ודמות שמזכירה את המפלצות המוזרות עם הראשים הגדולים והעגולים מהטריילר של עונה 6. למרות שאולי אני מדמיין, אני צריך לראות עוד פעם את הפרקים. ...אז למה יש לה את זה? אם זה היה לפני כל ההרפתקות... אויי איימי... מה לעזאזל הולך פה.. אוקיי, זהו, יותר ארוך ממה שחשבתי, פשוט דברים נוספים קופצים לי לראש כל הזמן.. מחשבות? דעות? מסכימים? ואולי תוכלו להזכיר לי דברים ששכחתי.