Day of the Moon

MispIaced

New member
וסתם צירוף מקרים ../images/Emo58.gif (כן, אני יודע שאין)

איימי הייתה סגורה בתוך הפנדוריקה עם טכנולוגיה חייזרית שהשאירה אותה בחיים והגנה עליה מפני כל דבר. איימי נפגשת עם הילדה ואז הסיילנס לוקחים את איימי לחללית שלהם אבל משאירים את הילדה מאחור. הד"ר וריבר מגלים שהחליפת אסטרונאוט השאירה את הילדה בחיים והייתה בנויה מטכנולוגיה חוצנית. סיפורים קצת דומים ס_ס מה גם, שאני לא רואה שום סיבה לנסות להשאיר אותה בחיים, היא בכל מקרה יכולה להתחדש.

shlomi 1980

New member
בקשר לזה שאין סיבה לנסות להשאיר אותה בחיים

אולי הם לא רוצים שהיא תיתחדש

../images/Emo58.gif

כשהד"ר פוגש את ריבר בעונה הקודמת(ביזנטיון וכאלה) הוא פונה אליה כ"פרופסור" והיא ענתה לו:"אני אקבל פרופסור?!!" אז היא עדיין בד"ר שלה.

hodaya96

New member
פרק מעולה!../images/Emo58.gif

כל כך כל כך אהבתי!!! Nixon: So we're safe again! The Doctor: Safe? No, of course you're not safe! There's about another billion things out there just waiting to burn your whole world, but, if you wanna pretend you're safe just so you can sleep at night, okay, you're safe. But you're not really. ואתם חייבים לקרוא את התגובות לסרטון הזה
http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4

XUXA141

New member
הציטוט החביב עלי לעומת זאת..

בעברית חופשית - איש הFBI יורה בחייזר ואומר "אנחנו באמריקה!"

yael3895

New member
התגובות לסרטון גאוניות!! XDDDD

Is anyone else getting a second where the footage sort of... blanks between "That's one small step for man" and "one giant leap for mankind?" I tried to pause it to see what it is, but every time I go to type the comment I just feel sort of sick. And kind of... violent. זה הרג אותי! XD

הלם קל ../images/Emo58.gif

היה פשוט אחד הפרקים הטובים! אני כל כך אוהבת את הפרקים האלה שלא מבינים כלום וצריך לחכות כמה פרקים כדי להבין. בגלל זה התחלתי לצפות בדוקטור הו ב-2005 :) אחד הדרברים שעשו לי את שני הפרקים האלה היו הפלירטוטים בין הדוקטור לריבר זה כל כך הצחיק ואני ממש מחכה מה יקרה בהמשך ביניהם. ציטוטים אהובים: The Doctor: And Doctor Song, you've got that face on again. River Song: What face? The Doctor: The "he's hot when he's clever" face. River Song: This is my normal face. The Doctor: Yes, it is. River Song: Oh, shut up. The Doctor: Not a chance. The Doctor: Be careful. River Song: Careful. Tried that once. Ever so dull. The Doctor: Shout if you get in trouble. River Song: Don't worry. I'm quite the screamer. Now there's a spoiler for you. Canton Delaware: What's going on? The Doctor: Uhh, nothing. She's just a friend. Rory: I think he's talking about the possible alien incursion. הציטוטים ממש מראים מה אהבתי :)

OKDeSign

New member
בקשר לציטוט השני

עם ה"I'm quite the screamer" רק אני חשבתי?
חחח

OKDeSign

New member
וולקם בק מופאט! ../images/Emo58.gif

אז אחרי שמחכים שבוע (צבא זה דבר מבאס), ראיתי את 2 הפרקים ביחד...היה לי די כיף אני חייבת לציין, הופתעתי לטובה :] אז מבחנתי קצת באסה שעשו פרק כפול ישר על ההתחלה, אבל היה די מוצלח (הפרק השני יותר טוב מהראשון) בהתחלה התאכזבתי שהם בארה"ב, אבל אח"כ זה התחבר טוב, ואני חושבת שמה שמו מהFBI ממש מוצלח :] הסיילנס זה אחלה חייזרים, למרות ההרגשת מחזור של מופאט קצת ברצינות, הילדה והחליפת אסטרונאט, ועוד עם הטלפונים המוזרים זה מין שילוב של הוסטה נאראדה והאר יו מי מאמי...ששומעים את איימי זה כמו ההדים מהעתיד, הכיתוב על הקירות והלהזיר את עצמך באופן מוזר היה כזה בלינק וסתם כל הפרק צרח מופאט עם הלראות את הדוקטור מת בעתיד והכל בטוויטס על טוויסט ריבר והדוקטור, אוי הם ממש אדירים ביחד, שאלכס קינגסטון תבוא יותר! הפלירטוטים שלהם הרגו אותי מצחוק.. בסוף שהיא יורה בכל החייזרים והוא מכוון את המברג אני כולי כזה "מה אתה חושב שאתה עושה? במה בדיוק אתה מועיל??" ושהיא אמרה לו את זה גם אני פשוט התפקעתי מצחוק.. עכשיו לקטע המענין באמת, הילדה.... יש לי 2 תאוריות.. אחת, זו הילדה של ריבר והדוקטור (כן, איימי מגדת אותה, כן כאילו איימי בהריון, לא אני מסרבת להאמין שהדוקטור ישכב איתה או משהו כזה...אני ממש אתבאס אם זו הילדה של הדוקטור ואיימי) שתיים, שזה בעיקר בזכות דברים שחברה שלי אמרה, שזו הילידה של איימי ורורי, והיא אדון זמן בגלל שרורי הוא חצי אדון זמן. הסבר? איימי שיחזרה את רורי מהזיכרון שלה, ובאותו זמן גם חשבה על הדוקטור..אולי..היא איכשהוא הכניסה בו קצת דוקטוריות..משהו שאפשר להרהר בו קצת.. מחכה לשבוע הבא, שזה משמח כי לא חשבתי שאני אהנה מהעונה השישית יותר מידי!

leonid313

New member
Day of the Moon - מחשבות

Day of the Moon היה פרק ממש טוב!! והנה סתם רעיונות שעלו לי בראש ובא לי לשתף אנשים שאוהבים דוקטור לפחות כמעט כמוני.. =] [זה הכל סתם רעיונות שעולים לי בראש עכשיו אחרי הפרק, יכול להיות שחלק זה שטויות]: 1.איימי נלקחה כבר הרבה פעמים! בפרק 12 של עונה 5, ריבר נלקחת על ידי הטארדיס לבית של איימי, שבו היא אומרת לדוקטור שנראה כאילו מישהו פרץ לבית שלה, וגם יש סימנים של משהו שנחת בחצר.! -למה היא נלקחה לשם? -הדוקטור אמר שהטארדיס נמשכת לאירועים חשובים בזמן, בגלל זה היא ידעה לאן לסוע כשהדוקטור אמר לה 1969.. עכשיו, אני לא זוכר לאן ריבר טסה כשהיא נתקעה בטארדיס, אז אולי אם מישהו מוכן להזכיר לי? 2.ריבר אמרה שהיא פגשה אותו כשהייתה צעירה.... כמה צעירה? צעירה מספיק כדי להיות הילדה הקטנה... זאת שהתחדשה! אני אחזור לזה.. 3.החיקוי טארדיס! ראינו את זה כבר פעם אחת בLODGER! שם הדוקטור אמר שהחללית התרסקה..זה היה בשנת 2010.. בשנת 1969 יש הרבבה מנהרות שנמצאות מתחת לפני האדמה בכל מקום בעולם, ואני מניח שיש לפחות חיקוי טארדיס 1 - זה שראינו בפרק. אז 40 שנה בעתיד, הדממה ברחו? למה החללית התרסקה? או אולי יש פה משהו גדול יותר מהם. ואם כבר מדברים על טארדיסים וחיקויים, מה עם הבית של איימי? כן,כן.. אני חושב שכולם זוכרים את החדר הבלתי נראה. בו התחבא אסיר 0, אבל הנה מה שאני חושב, האסיר בסך הכל התחבא שם, החדר כבר היה קיים שם מאז שאיימי הייתה קטנה, אני באמת לא מאמין שהיצור הזה הצליח לברוא חדר שכזה, כי.. למה הוא יצטרך אותו? הוא נחשושי, מה הוא צריך שולחן, ועוד דברים שאני לא זוכר שהיו שם... ואם כבר מדברים על זה, המברג של הדוקטור שנלקח ממנו כשאיימי הרביצה לו, והוצב על השולחן, כשהוא מחוסה ג'יפה[אהם אהם שולחן ניתוחים מוזר באסטרונאוט מלא ג'יפה], לא חושב שהאסיר היה מוצא לזה בדיוק שימוש, אם בכלל. אכן חומר למחשבה.. 4.כשאיימי מטיילת לה בבית היתומים, היא נכנסת לחדר שבו היא מקליטה לעצמה הודעה שבה היא אומרת לעצמה לברוח משם. כמובן שאיימי מנסה לברוח אך לא מצליחה, ואז, רגע לפני שתוקפים אותה[כך נדמה], היא לוחצת על היד כדי להקליט הודעה, ובום! הדלת נטרקת והיא שוכחת מזה.. ואז היא יוצאת מהחדר כשדממה פשוט עומד ומסתכל עליה.. מה לעזאזל היא הקליטה שם????? ולמה לא אומרים על זה שום דבר?? זאת אומרת, הדממה יכל פשוט לקחת אותה כבר אז.. אז למה? 5.הריון! איימי בהריון! ריבר בהריון! מה קורה פה? הדממה אמר לאיימי בשירותים להגיד לדוקטור[ציטוט], "מה שהוא חייב לדעת, ומה שאסור לו לדעת", שזה כמובן נכנס לתת מודע שלה, כמו כל שאר הדברים. מה שמוביל את איימי לספר לדוקטור שהיא בהריון.-> זה מה שחייב או אסור? אני מבולבל.. והיא לא אמרה לו שהוא ימות אז מה הולך? -אז למה היא בהריון? -אני שמח ששאלתם. "כאבי הבטן" אצל איימי וריבר התחילו אחרי שהם ראו את הדממה מספר פעמים. מבחינת איימי - הטארדיס לא הצליחה להבין אם היא בהריון או לא. מה שיכול להוביל למספר סיבות. 1) הדממה היה אחראי ל"הריון" של איימי, אז אולי הטארדיס משתגעת כי היא לא מצליחה להבין אם העובר קיים או לא.. היי גם הטארדיס אנושית.. או שלא, אבל אולי האפקט של הדממה גם משפיע על הטארדיס. 2)ההריון של איימי הוא משהו שקשור לזמן. אז הטארדיס מקבלת מידע על הריון, אבל הוא מקושר בזמן שונה, אז היא בהריון[מבחינת זמן] אבל לא כרגע.. עכשיו..... @_@ מבחינת ריבר - אמ.. לא יודע.. היא הרי מהעתיד של הדוקטור, אז אולי הם עשו דברים שאסור 0_0. *הדבר הבא הוא די חלש, אבל עדיין 6.כשריבר והדוקטור בוחנים את החליפה, רורי נראה ממש מוזר ומבולבל, ואז אומר לדוקטור "אני מבין" "אני יודע", ואז פשוט לא מתייחס לזה שוב. כאילו הוא הבין משהו, אבל אז משהו אחר גרם לו לשכוח.. הדממה? אני מבין שהדוקטור [יכול להיות] דיבר אליו, אז אולי רורי פשוט הגיב לו, אבל לא יודע.. התגובה של רורי פשוט נראתה לי מוזרה ולא טבעית. ועכשיו לכמה הערות שקשורות לעונות בכללי, וגם די חלשות מבחינת הוכחות. -WHERE ARE THE DUCKS IN THE DUCK POND? POND YOU SAY? POND???????????? טוב פה זה די ברור לאן אני הולך אם זה. כל העונה בנוייה על בעיות בזמן, דברים שקורים לא כמו שצריך, וזה הכל קשור לאיימי POND! קרעים, או אולי משהו יותר? -החדר של איימי. בסוף הפרק הראשון של עונה 5 אנו רואים את כל הציורים והעבודות של איימי הקשורים בדוקטור. בין היתר, אני זוכר דמות אשר דומה למלכה מפרק 2, עונה 5. ודמות שמזכירה את המפלצות המוזרות עם הראשים הגדולים והעגולים מהטריילר של עונה 6. למרות שאולי אני מדמיין, אני צריך לראות עוד פעם את הפרקים. ...אז למה יש לה את זה? אם זה היה לפני כל ההרפתקות... אויי איימי... מה לעזאזל הולך פה.. אוקיי, זהו, יותר ארוך ממה שחשבתי, פשוט דברים נוספים קופצים לי לראש כל הזמן.. מחשבות? דעות? מסכימים? ואולי תוכלו להזכיר לי דברים ששכחתי.

איימי גם לא זוכרת דברים אחרים....

אם חוזרים לעניין הקרע והקיום של איימי, אז שום דבר שם לא זמן רציף הדוקטור קולט את זה בפרק המלאכים במערה לדעתי - אין לה שום ידיעה או זיכרון על אסונות כריסמס קודמים. גם לא לרורי. הרצף זמן שלה פגום. והרי הקרע בזמן קשור בה ורק בה! ..... טוב נו וגם אל הדוקטור... בפרק 1 של עונה 5 היא גרה עם הדודה אבל מזכירה את אמא שלה (התפוחי עץ עם הפרצופים המצויירים) אז היא לא הבת של עצמה |LOL|, לפחות זה ירד לי מהתאוריה

שני דברים:

1. הודעה הבאה שאתה כותב בלי סימון ספוילר תימחק ולא אכפת לי כמה ארוכה היא. יש חוקים לפורום וצריך לנהוג לפיהם. 2. יש שרשור לפרק, למה אתה פותח הודעה חדשה? עכשיו שרשרתי להודעה הנכונה אבל אתה חייב לשים לב לדברים כאלה.

leonid313

New member
אופס

אוקיי סורי.. אני כבר שנים לא כתבתי בפורום, וזה משתמש חדש, אז.. =]

Daniels44

New member
ובכן,

אני בטוח שכולם מסכימים שהפרק הזה מתעלה על רב (לדעתי, רב. אני אוהב את פרקי הפנדוריקה. תסתמו><) הפרקים של עונה החמישית, שבזאת נמחקה מהזכרון. -יש לך מברג. לך תבנה שידה או משהו! :סגידה: מ היה הדבר הזה של האשה עם הרטייה? "היא חולמת". מוזר שכמעט אף אחד לא הזכיר את זה כאן. -WTFFFFF היא יכולה להתחדש. אני לא מבן למה כולם חשבים שזה בת של איימי\ריבר. לא ממש מתחבר לי, אפילו בכלל לא. אני מקווה שזה לא זה. -עלילה עונתית. איזה אושר=] יש עוד המון. אבל אני הולך לישון.

מלא דברים יקושרו לעונה 5... (|ספויילר|)

עושה רושם שככה העלילה תיבנה, אין מה לעשות... חלק יהיה דו-עונתי... ממש כמו כל איזכורי הסיילנס שהיו מפוזרים ורק עכשיו קלטנו. יש בלי סוף דברים מפוזרים שלא פתרו והשאירו לא סגורים.. בכוונה וגם העניין שאיימי וגם רורי לא חוו אף אסון קריסמס שהיה בעבר (לא החייזרים בלונדון, לא הפלסטיק, לא הסנטה, לא הכוכב, לא הספינה וכו') או.... דרך אגב, בפרק של מתחת לאדמה, אנחנו רואים לרגע מרחוק את רורי ואיימי יחד והיא בהריון וגם משהו עם החלומות... שנשאר פתוח בקיצור עוד יש המון מה לראות... וכנראה תדרש צפייה נוספת גם של עונה 5 לטוב ולרע - כולנו מכורים גם אם יש פרקים שפחות אהבנו...

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif המ.

אני פשוט לא יודעת איך להגיב לפרק הזה. מצד אחד- וואו. מצד שני- מה לעזעזאל?! 1. אני חייבת לדעת אם הבנתי נכון- הסליינס היו פרזיטים נכון? הם לא אחראים להיווצרות התרבות האנושית נכון? הם פרזיטים בעל יכולת השפעה? אנחנו לא חייבים להם את המצאת הגלגל נכון? זה נורא מטריד אותי. נשמתי לרווחה שהוא אמר פרזיטים, קפאתי שהוא אמר שבגללם נסענו לירח. ז"א, הם פשוט יכולים להשפיע על האנושות, לפי הרצונות שלהם, כן? 2. ריבר והדוקטור!
הפלירט בחללית, המבטים של הדוקטור על ריבר. נראה לי הוא מתאהב מחדש ונהנה מיזה. הנשיקה בסוף^^ (ורק אני צעקתי "Go River!" Go River" שהיא הרגה את הסליינס?) 3. רורי באופנת שנות השישים
רורי מצדיע לאמריקאים כמו איזה בריטיD: רוי מקשיב להקלטות של איימי, רורי בסוף עם ריבר, רורי מאזין לריבר ולדוקטור, רורירורירורי, אני מאוהבת
4. זה הזמן להגיד- אמרתי לכם. נכון, לא גילנו אם היא באמת בהריון הלא- אבל לא היה לזה קשר לסיילנס!!!!! הילדהבתהשש שבתוכי צועקת-נהנהבננה! אבל אני בוגרת מיזה, לפחות משתדלת
5. כל כך אהבתי את הקטעים בהתחלה, שאנחנו כאלו רואים את זה מנקודת מבט של הדמויות ולא זוכרים ביחד איתן מה קרה, רק שהיד שלהם מהבהבת. זה העצים את ההרגשה, גרם להזדהות עם הדמויות- גאוני. 6. אני כל כך מקווה שהילדה היא או ג'ני (למרות שג'ני לא התחדשה ואני אעמוד על הדעה הזו עד שיתברר אחרת), או שהיא הילדה של ריבר והדוקטור. עלתה לי תאורייה שהטארדיס הכניסה את איימי להריון בלי כוונה, אבל מופרך טיפה. ובכלל, העולם לא צריך לסבול מצאצאי איימי. 7. כמה שאלות שנותרו פתוחות- המוות של הדוקטור, זהות האסטורונאוט, זהות הילדה. נראה לי עוד נחזור לרגעים בפרק הזה-כי הדוקטור של העתיד צריך לשלוח אותם לשם. 8. ידעתי שיהיה לזה קשר לאפולו 11!! ידעתי. 9. בדיחות ניקסון ("האם ייזכרו אותי?" "לא יהיו מסוגלים לשכוח אותך"), איי, חמוד. 10. באיזו קלות הם השמידו גזע שלם ככה? זה כל כך מתנגש לי עם העונות הקודמות. והסיילנס אפילו לא אמרו משהו דמרטי כמו "אתה תיזכר לנצח כמשמיד הסיילנס" או משהו סגנון דאברוס, סוף עונה 4. 11. ריבר. פשוט, ריבר.
בקיצור, אחרי סידור כל הדברים בראש- נראה לי שכן אהבתי את הפרק. זה באמת פרק שני העונה והגיעה הזמן להעלות שאלות לעלילה עונתית. אהבתי שהכל מתחבר זה לזה- מהעונה החמישית-לסיילנס-לילדה, שבטח קשורה להתפוצצות של הטארדיס. מופאט נפלא.

למעלה