Day of the Moon

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifלא הבנתי בשביל מה הייתה כל ההצגה שהFB

I רדפו אחריהם, ירו בהם, בנו את התיבה... נראה לי מוזר... גם לא הבנתי איך פתאום הופיעו הציורים על הפנים של איימי ומתי היא בדיוק הקליטה את ההודעה לעצמה.

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifהיה גם את האישה שאמרה שאיימי

חולמת שוב... או שהיא אמרה את זה בכלליות... בכל אופן, מוזר!

Pינקי

New member
../images/Emo58.gif מצטערת, כל פעם נזכרת במשהו חדש :p

לדעתי אסטרונאוט שיהרוג את הד"ר הוא אסטרונאוט אחר כי: א. לאסטרונאוט הזה יש חור מהכדור שאיימי ירתה עליו. ב. החליפה נמצאת בטארדיס.

leonid313

New member
אז ככה

1.גם אני לא ממש הבנתי למה הוא "רדף" אחריהם. הם היו צריכים להתפצל כדי לחפש אחר הדממה, אבל לא היית סיבה שהם יהיו האוייב. -אולי הדממה גרמו להם לרדוף אחרים? 2.אהא! זה הקטע הטוב[מגניב]. מבחינת הדמויות, כל פעם שהם מסיטים את מבטם מהדממה, הם שוכחים אותם ואת מה שקרה.. אני מניח. אז הנה מהלך האירועים כמו שהוא קרה באמת. - מה שאנחנו רואים *מה שאנחנו לא רואים, כי זה מה שאיימי שכחה. -איימי נכנסת לחדר כדי לחפש את הילדה. *היא רואה את הדממה על התקרה ישנים, ומקליטה לעצמה הודעה, האומרת לעצמה לברוח. -הדלת נתרקת [מה שמסיט את מבטה מהדממה וגורם לה לשכוח], שומעת את ההודעה ומנסה לברוח. *איימי רצה לחלון ועוד פעם רואה את הדממה, ומסמנת על היד שלה כמה היא רואה, הם ישנים אז היא מנסה למצוא דרך אחרת לצאת. -איימי רואה את הסימונים על היד ונבהלת. *כנראה שאיימי עוד פעם רואה את הדממה, ומסמנת עוד מהם, וממשיכה לנסות לברוח. -היא רואה בחלון את הסימונים על הפנים, ומרימה מבט, ורואה אותם עוד פעם. הפעם אנחנו גם רואים אותה מקליטה משהו, אבל לא מגלים מה... בקיצור, זה ממש מגניב, ככה אני חושב, הדרך שבה מראים את זה, כי ככה היא וכל שאר הדמויות רואים את זה. כמו שקנטון הסתכל אחורה לרגע ובחזרה, כאילו אין שם כלום[ככה זה הרגיש לו כי הוא שכח מה שקרה באמצע]. כן, כמו שאמרתי.. מגניב, הפרק הזה מגניב.

leonid313

New member
אבל בחוקים כתוב שספויילר זה רק על פרקים

שלא שודרו עדיין.. ואני רק דיברתי על הפרקים שכבר שודרו..

מוגלי7

New member
אני אסביר לך איך זה

כאשר מדברים על פרק ששודר בארץ, לא חייב לסמן. כאשר מדובר על פרק ששודר בחו"ל אך לא בארץ, יש לסמן
. ולאחרונה החלטנו שאם רוצים לדבר על פרק שעדיין לא שודר בכלל, צריך לסמן
.

limors2

Active member
זה היה כ"כ טוב!!../images/Emo58.gif

פיצוי הולם לחלוטין לאכזבה משבוע שעבר. כל סצינה הייתה מרתקת. והדרך שבה הדוקטור ניצל את הקטע של אנשי החשיכה מבאפי נגדם הייתה גאונית. והילדה מתחדשת:| ריבר. הו ריבר. כמה שאני אוהבת אותה
היא דמות נפלאה. ממש. ונשבר לי הלב בסצינת הנשיקה בסוף
ואני לא רואה את הסדרה הזו יותר מאוחר בלילה. היו לי עור ברווז וצמרמורות אימה במשך חצי פרק
ועכשיו ההתרגשות שאחרי לא תעזור לי להרדם

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifהיה משהו מוזר בסצנת

הנשיקה, לא יודע בדיוק מה אבל היה מוזר לי שריבר הופתעה. היא אמורה להיות רגילה לזה שהוא לא מזהה אותה

../images/Emo58.gif

אבל היא פונה אליו ואומרת לו שהוא אמור להיות רגיל. ואז היא אמרה שנהרס לה הזמן. כנראה הוא כבר היה אמור להכיר אותה.

yael3895

New member
פרק מדהים! (וכמה פאשלות)

אני היחידה ששמה לב לסצנה הזאת שבה ריבר נופלת לבריכה של הטארדיס? זה היה מגוחך! עוד משהו- רואים את הדוקטור עם זקן, כמה רגעים עוברים- הופ! אין זקן! הסצנה שבה ריבר יורה על כל החייזרים קצת מוזרה... הפרק הזה הזכיר לי מאוד את פרקי הספריה- silence, חליפות אסטרונאוטים, משדר כזה שנשמע כאילו מישהו מת. רורי פשוט מקסים
והמשקפיים גורמות לו להראות כל כך סקסי! פרק מעולה! פשוט עוצר נשימה!

limors2

Active member
בדיוק רציתי לדבר על זה.../images/Emo58.gif

על ריבר נופלת לבריכה ועל המים שהשפריצו החוצה מהטארדיס, ועל כמה זה הצחיק אותי
ואיזו פאשלה הייתה בזה? או בזקן הנעלם של הדוקטור? הוא נכנס לטארדיס ואז יצא ממנה, הוא בטח התגלח שם.

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif לדעתי לא היתה פאשלה...

בבריכה- זה היה קטע מעולה שהוסיף לסיפור ההזוי של הבריכה מהפרק הראשון בעונה הקודמת. אבל הנפילה של ריבר ואיך שהיא שנתה את זווית הנפילה נראה מאוד לא טבעי- לדעתי לפחות. והיה לי גם מוזר שאיימי (במרדף בהתחלה) עצרה כאילו היא עומדת ליפול מצוק. ואז שרואים את זה מהאוויר רואים שזה סתם מדרון קטן- פחדנית!!! : ) אבל היה פרק מעולה, אחד החזקים- את החלק הראשון פחות אהבתי

Gal lifrey

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת, דיליי- אבל זה עוד כלום לעומת שבוע שעבר שפספסתי את השרשור של הפרק הראשון.
בכל מקרה אין לי מה להוסיף הרבה- אוהבים או לא אוהבים את הפרק (אני עדיין לא ממש גיבשתי דעה), אתם חייבים להודות שהתחכום בו היה אדיר; חבל שרק בהתחלה היו את הקטעים שראינו מנקודת המבט של הדמויות, כלומר אחרי שהן כבר שכחו- למרות שזה גרם לי עוד יותר להתרכז בפרק בכדי למצוא קטעים שבטח מרמזים על שכחה, שזה גם טוב. ואני היחידה שבהתחדשות (אם בכלל) של הילדה החלה להתפקע מצחוק, כי התהייה הראשונה שעברה לה בראש הייתה שההתפתחות הבאה של הדוקטור היא לאו דווקא אישה אלא ילדה קטנה? בכל זאת, בכל התחדשות הדוקטור נעשה צעיר יותר

למעלה