אז ככה
1.גם אני לא ממש הבנתי למה הוא "רדף" אחריהם. הם היו צריכים להתפצל כדי לחפש אחר הדממה, אבל לא היית סיבה שהם יהיו האוייב. -אולי הדממה גרמו להם לרדוף אחרים? 2.אהא! זה הקטע הטוב[מגניב]. מבחינת הדמויות, כל פעם שהם מסיטים את מבטם מהדממה, הם שוכחים אותם ואת מה שקרה.. אני מניח. אז הנה מהלך האירועים כמו שהוא קרה באמת. - מה שאנחנו רואים *מה שאנחנו לא רואים, כי זה מה שאיימי שכחה. -איימי נכנסת לחדר כדי לחפש את הילדה. *היא רואה את הדממה על התקרה ישנים, ומקליטה לעצמה הודעה, האומרת לעצמה לברוח. -הדלת נתרקת [מה שמסיט את מבטה מהדממה וגורם לה לשכוח], שומעת את ההודעה ומנסה לברוח. *איימי רצה לחלון ועוד פעם רואה את הדממה, ומסמנת על היד שלה כמה היא רואה, הם ישנים אז היא מנסה למצוא דרך אחרת לצאת. -איימי רואה את הסימונים על היד ונבהלת. *כנראה שאיימי עוד פעם רואה את הדממה, ומסמנת עוד מהם, וממשיכה לנסות לברוח. -היא רואה בחלון את הסימונים על הפנים, ומרימה מבט, ורואה אותם עוד פעם. הפעם אנחנו גם רואים אותה מקליטה משהו, אבל לא מגלים מה... בקיצור, זה ממש מגניב, ככה אני חושב, הדרך שבה מראים את זה, כי ככה היא וכל שאר הדמויות רואים את זה. כמו שקנטון הסתכל אחורה לרגע ובחזרה, כאילו אין שם כלום[ככה זה הרגיש לו כי הוא שכח מה שקרה באמצע]. כן, כמו שאמרתי.. מגניב, הפרק הזה מגניב.