Daytona תמונות

Nevo Schwartz

New member
Daytona תמונות

אלבום תמונות מדייטונה 06' שהועלה באתר ExoticByNature, אני פשוט נדהמתי מהנחשים הבאמת יוצאים מן הכלל שהיו בתערוכה. שנה שעברה יונתן ביקר, לא יודע אם היה מישהו היה השנה, אבל בשביל רובנו זה הכי טוב שנקבל. תהנו, נבו. נ.ב כמובן שהתמונות צולמו ע"י הצוות של האתר ולא על ידי.

naja

New member
מדהים.

פשוט מדהים כל שנה לראות את שילובי המופעים החדשים אצל המתכדרים. בתור אחד שעוקב אחרי מרבית האתרים והפורומים של מגדלי המתכדרים, אני חייב להודות שהופתעתי מכמות השילובים שלא ידעתי שנעשו. מהבואות, אהבתי מאוד את התמונות מהשולחן של Peter Kahl .

איתי322

New member
ממש יפה חבל שלחלקנו זה הכי הרבה

שנראה בזמן הקרוב לפחות... נראה אולי מתישהו אני יוכל לטוס אבל אני בספק... כי עם אני יטוס אני יחזור עם משהו ולזה כמובן צריך היתר שזה סיפור נוסף... חוץ מזה תמונות ממש יפות ובטח ממש כיף למי שטס לשם כל שנה כדי להכין דוכן ולראות הכל לפני שמגיעים ההמונים....

Liron Samuels

New member
הייתם אמורים לראות אותי

בתמונה ההיא של השולחן של NERD, אבל אז פרצה לה מלחמה... ללא ספק היו כמה שילובים מדהימים השנה!

Itamar Levy12

New member
לא נורא לירון,

יש לך שתי אופציות: 1) ההופעה בטינלי פארק. 2)לחכות לשנה הבאה,עד אז יהיו יותר מופעים לבטח

Itamar Levy12

New member
טינלי פארק

Tinley Park נמצא בשיקגו, ממש קרוב לחנות זוחלים שאני הייתי בה (בערך 30 דק' נסיעה) זה בדרום שיקגו,פארק ענקי. עכשיו בכל שנה נערכת שם תערוכה מאוד גדולה ומדוברת(לא יודע אם גדולה כמו דיטונה אבל מכובדת ביותר, ומדברים עליה כל השנה) אבל התערוכה השנה מתחילה רק בספטמבר.

Liron Samuels

New member
טינלי פארק

התערוכה בטינלי פארק היא, למיטב הבנתי, השנייה בגודלה וברמת הסוחרים שנוכחים בה אחרי דייטונה כמובן. התערוכה מתקיימת במרכז הכנסים של מלון הולידיי אין בטינלי פארק, שיקאגו. השנה, כמו כל שנה, התערוכה מתקיימת בתחילת אוקטובר (7-8). (איתמר, נראה לי שהתבלבלת עם התערוכה באנהיים קליפורניה של הNARBC שמתקיימת בספטמבר). הנה האתר

למעלה