DC+LINUX=?

rock lee

New member
DC+LINUX=?

שמעתי על הרבה אנשים שחיברו את הדרימקאסט שלהם ללינוקס. אז אני רוצה לישאול. 1. למה לינוקס? 2. למה לחבר? 3. מה קורה כשמחברים אותם? 4. מה זה עוזר? תודה.

rave47

New member
תשובות...

1. כי למה לשלם מאות שקלים על מערכת ההפעלה הכי לא יציבה בעולם? ובגלל שבלינוקס הרבה יותר קל להפעיל ולהריץ שרת PPP. 2. כדי שתוכל לשחק בדרימקאסט ברשת בדיוק באותה דרך שבה היית משחק אם היית קונה את המתאם רשת. 3. המחשב עם השרת משמש בתור מתאם רשת. 4. אחרי הפסקת ייצור הדרימקאסט הפסיקו כמובן גם לייצר את מתאמי הרשת שדרכם יכולת לשחק בדרימקאסט דרך אינטרנט מהיר ועכשיו הם מאוד נדירים וכנראה גם עולים יותר מאחוזה בינונית בגבעת טל.

rock lee

New member
אהה, אני מבין.

אני שאלתי כי התעניינתי בזה מאוד, ועכשיו שאני היום הולך ליקנות את הדרימקאסט אז יש עוד תוכניות לעתיד. אבל בעתיד, אפילו בעתיד הקרוב, כשאני ירצה לעשות את החיבור של הדרימקאסט ללינוקס מאיפה אני יתחיל? שמעתי על התהליך הזה וזה נישמע לי מסובך...מאיפה אני ביכלל ילמד לינוקס? תודה רבה. וגם, שמעתי שלינוקס פועל על PC, אז איפה אני יכול ליקנות PC טוב במחיר טוב, כי את המסך אני יכול שהטלוויזיה תהיה מסך. אחרי הכל הטלוויזיה שלי יחסית חדשה... צריך PC שיתאים בדרישות שלו לDC תודה.

rave47

New member
עזוב לא צריך מחשב חזק...

גם משהו באזור של 100MHz יספיק לך, אתה מריץ את המשחקים דרך המעבד אתה רק מפעיל את השרת דרכו. ולינוקס זה לא כזה בעיה ללמוד, תוריד nofix או red hat שהם גירסאות מאוד פשוטות ונוחות ואת שאר ההוראות אתה כבר תמצא ברשת. חפש בגוגל connecting dreamcast to linux ואתה תמצא מספיק אתרים עם הוראות ברורות.

למעלה