Dead Air Space

juventina

New member
Dead Air Space

מישהו שם לב למה שקורה שם לאחרונה? נראה לי שהם מכינים לנו משהו :)

Pygmy puff

New member
וובקאסט!

זה נראה כמו סקרינשוט מתוך וידאו! הם מקליטים חלקים מהוובקאסט! או את כולו! או שאין שום ובקאסט ואני סתם מתלהבת.

juventina

New member
נכון!!!

בגלל שזה נראה כאילו זה לקוח מסרט זה מלהיב :) נראה לי שהם מתכננים משהו לכבוד חג המולד... וזה כולל את ג'וני על האונדס!!@#@$#$%^&% מרגש.

dresner

New member
ההכנות בעיצומן!

דומה כי ההכנות הולכות ונשלמות לקראת המשדר הבא של הלהקה, השני במספר אחרי צאת האלבום באוקטובר. אני מניח שיהיו התפתחויות נוספות בימים הקרובים! למרות שאני אישית מעדיף שיגיע הדיסקבוקס קודם לכן, (הגיע הזמן כבר ,לא?) ורק אח"כ שיתקיים Webcast נוסף.

juventina

New member
מה פתאום!!!

כמה שפחות יותר טוב לשיר הזה!!! אם כבר אז- FULL BAND VIDEOTAPE *מזילה ריר*

Knives Out

New member
כמה שפחות - בסדר, אבל שמענו כבר, די להגביל

FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!FULL BAND Cymbal Rush!v

juventina

New member
חחחח אתה כזה

היפראקטיבי! מזל שהחזירו אותך לביצפר לפחות

V e g

New member
שיעשו את זה ביום חמישי? נראה בטלויזיה אצלי???

juventina

New member
שנה טובה מרדיוהד

לפני כמה זמן עלתה הודעה ל-DAS מת'ום שבה נכתב: Wed, 26 December Scotch_mist Dear Reader hope you are having a peaceful christmas. on new years eve at midnight (british time) we will be broadcasting a pre-recorded film of songs and stuff. this is to celebrate the release of the physical manifestation of in rainbows. you will be able to see it here radiohead.tv Thom אבל!!! היא נעלמה אחרי כמה דקות באורח מסתורי! מזל שיש מספיק אנשים משועממים שאטאיז ששמים לב לכל פיפס שהולך שם בדאס וקלטו את ההודעה לפני שהיא ירדה :) אז נראה שהחבר'ה מתכננים לנו כמה הפתעות לכבוד השנה האזרחית החדשה...חצות באנגליה זה אומר 2 בלילה כאן, אז מזל שיש דבר כזה שנקרא יוטיוב :) בכל מקרה, במקביל, התפרסמה הידיעה הבאה: http://current.com/items/88800004_radiohead_on_current_tv ואני יודעת שאין לכם כוח לבדוק בעצמכם אז זה משאומרים שם פחות או יותר :) הופעה מיוחדת של רדיוהד שתכלל את כל (!) השירים של IR תשודר בערוץ Current בארה"ב בחצות, ובאותו זמן גם באתר האינטרנט של הערוץ- www.current.com. זה יהיה שידור חינמי ונטול פרסומות. בקיצור, ב-31 לדצמבר יהיה שמח!

juventina

New member
הא! ובינתיים...

ת'ום הספיק לשנות את ההודעה שלו ולהחזיר אותה :) scotch_mist Dear Reader Hope you are having a peaceful christmas. As you may now have heard we will be broadcasting a pre-recording of some songs and other bits on New Years Eve.. you will be able to view it online from here at midnight new years eve, uk time that is... radiohead.tv as well as other places that i am not sure about. this is a wee celebration of the release of the physical manifestation of 'in rainbows'. yours hopefully Thom

למעלה