Dead Birds (2004) - ציפורי מוות

yamity1

New member
Dead Birds (2004) - ציפורי מוות

שמתי לב שכל הפורום חי על סרטים כמו הצלצול והטינה ואפחד כאן לא שם לב בכלל לסרטים שלא נמצאים בקולנוע אז אני יתן ככה פעם ב.. המלצות על סרטים פחות מוכרים כל מקרה את ציפורי מוות ראיתי אתמול בלילה סרט יותר מתח מאשר אימה(למרות שיש כמה קטעים שמתאימים יותר לסרט אימה), סגנון "הכפר", רק יותר טוב אני אישית מאוד אהבתי הסרט באורך שעה וחצי אבל מתקדם באיטיות כמו סרט של שעתיים אבל ממש לא בצורה משעממת כמו ברב הסרטים אלא האיטיות רק תורמת לסרט (לא סובל איך בכל הסרטים תוך 20 דקות כבר כל הבלאגן מתחיל) הסרט הוא לא בסגנון של רציחות וזה, אלא על חבורת אנשים שמתחבאת בבית נטוש, ומתחילה לראות דברים מוזרים שהתרחשו פעם בבית, ואותם דברים מתחילים גם לתקוף אותם. ביקורת קצרה שנלקחה מהאתר סאבס: "ציפורי מוות" מביא את סיפורם של חבורת פושעים אשר שדדה בנק וכמות אדירה של זהב בידם, והם במנוסה מהחוק. הם מוצאים בניין נטוש להסתתר בו. מה שהם לא יודעים הוא, שהבניין הוא ארמון אשר בעבר היו נערכים בו פולחנים שטניים. שהלילה יורד ובחוץ מזג האוויר סוער במיוחד, הבזקי הברקים משפיע על כל אחד מהקבוצה בצורה שונה, וכל אחד מתחיל לקבל פלאשבקים על כל הזוועות שהיו בבניין המיסתורי הזה. הם רואים גופות, שומעים קולות של צרחות ועינויים, הם מנסים לברוח מהר מהבניין, אך עד מהרה הם יגלו שכוח עליון מונע זאת בעדם... " ציון שלי לסרט: 9 מתוך 10 כבר הרבה זמן לא ראיתי סרטי אימה אתמול זאת הייתה אחלה של חזרה עם הסרט הזה ;) מומלץ!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif קודם כל- תודה על ההמלצה ../images/Emo140.gif

שנית, הפורום לא "חי" על הצלצול והטינה, אלו פשוט סרטים שיצאו לקולנוע ממש לא מזמן, ואנשים נכנסים לפורום לחוות ולקבל דעה. תמיד שמחים לדון על סרטים מכל הזמנים
(ממ...מזכיר את הסקר..)

Hila87

New member
נשמע נחמד!

רק התמונה כבר עשתה לי חשק לראות...

למעלה