Dead From Inside.

Just Me

New member
Dead From Inside.

What do I realy think and feel? that I`m just another one of the life`s wheel. What do I have inside my heart? guilt? hate? love? I dont try to give it a thought. Am I lonley? or just upset and sad? Am I cold? or just angry and mad? What is that emptiness says? Am I diffrent from everyone? Was it something with my raise? My heart bleeds, My soul cries There`s nothing in my mind maybe I`m just dead from inside.

אכן שונה את מהאחרים :)

את שונה בכך שאת מרגישה את שונה בכך שאת כואבת ובכך שאת אוהבת ובכך שאת מה שאת מקסימה שלי יהיה טוב אני מבטיחה לך שיבוא היום ויהיה לך רק טוב :) ותודה על מה שעשית למעני היום... זה היה כל כך חשוב... ואני שהתגעגעתי סוף סוף שמעתי את צחוקך ילדה נפלאה ומתוקה ! אוהבת אותך ענבל

Just Me

New member
Leave Me With No Words

I read what you had to say I didn`t jnow if I`de answer it`ll be OK. I thought aboute it for a while should I write something short? Or just put here a littel smile? Every word you say mean so much you can easily in my heart touch. No words can express what I realy need to tell you help me so much with those words when I`m still wondering heaven or hell? I just want you to know how I love you so I dont ever wanna let you go! עינבלוש.... תודה רבה על התגובה.... ועל הכל! תזכרי את מה שכתבתי לך במכתב תמיד טוב? אוהבת אני

ילדונת מקסימה ומתוקה :)

אוהבת אותך... זה כל מה שיש לי לאמר :)) והלוואי והשפה היתה נותנת לי מילים נוספות בכדי שאוכל לתאר לך עד כמה !!! שלך עם חיבוק ונשיקה ענבל

FireAngel

New member
מוזר

סגנון הכתיבה מוזר לי ולא כ``כ קליט לאוזן אבל בהחלט מהלב

Just Me

New member
לא קליט ....טבל זה מה שאני מרגישה!

היי לך מיקי.... מה שלומך ילד? אני מקווה שהכל בסדר איתך.... תודה על התגובה אומנם השיר מוזר אבל זה מה שהרגשתי באותו הרגע.... ממני..

blue&black

New member
to just me

שני היי מה נשמע? טוב קראתי גם את השיר האחרון שלך ואני חושבת שהוא מאוד יפה כמו שאמרתי לך אני חושבת שככה אני מכירה אותך יותר טוב ולפי מה שקראתי זה נשמע לי כאילו חברה שלי מאוד עצובה ואף פעם לא שמתי לב לזה וב אני לא רוצה להמשיך ולפרט כי בטוח הרבה אנשים אחרים יראו את זה חוץ ממך אז בקיצור נדבר כבר בשיטה שלנו(את יודעת למה אני מתכוונת) ותמשיכי לכתוב שירים כאלה מהממים בייי הילה נ.ב- נכון שהשם שלי מאוד יפה????

Just Me

New member
למה לא black&blue?

הילה.... היי...אז דבר ראשון תודה על התגובה דבר שניאני לא יודעת אם שמים לב או לא שמים לב למצבי הרוח שלי אבל אני כותבת בשירים שלי את מה שאני מרגישה באותו הרגע וזה מה שיצא....אני שמחה שאת מרגישה שככה את מכירה אותי יותר טוב אבל אני חושבת ש-8 שנים זה המון המון זמן ואת מכירה אותי דווקא מצויין לא? תודה רבה ונמשיך בדרך שלנו לדבר... :) אוהבת אני

למעלה