dead man walking

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
dead man walking

עדי, מזכירה אדם, שעות לפני הוצאתו להורג. לדעתי צריך להביא לה כומר וארוחה אחרונה

יש לה אפשרות להשתחרר מהחבל.אפשרות קלושה..

אבל עדיין אפשרות. להערכתי אחת מהשלושה הולכת היום הביתה- 1.עדי. 2.ענבר. 3.אורטל. הכל תלוי בשמות שיהיו אחת מול השניה,למשל אם קרן,דניאל,ליהיא ואתי יהיו מועמדות,אזי אתי תודח.אם אורטל מחליפה את ליהי אז אתי נשארת ואורטל אומרת ביי ביי. המקרה היותר סביר הוא שעדי תהיה ברשימה היום,ואז היא הולכת ולא משנה כמעט נגד מי,חוץ מענבר. אם עדי וענבר הרשימה היום זה הסיכויי היחידי של עדי להינצל. כי יש מצב יותר מסביר שאורבך ינצל את ההזדמנות הבודדת הזו להדיח את ענבר. הוא לא ירצה להסתכן בהחזרתה על ידי הקהל שוב בהדחות הבאות.את עדי הוא תמיד יכול להעיף.

JasPoint

New member
אין מצב שאורטל תודח

לא ע"י אורבך וגם לא ע"י הקהל. היא לא תהיה ברשימה של המועמדות בכלל. אורבך כבר נעול על הדחה של עדי. הוא אמר לבן, שהתלבט לפני כמה ימים בין ליהי לעדי, ללכת על ליהי "כי רומן עם עדי יהיה זמני והמבין יבין" ואז צחק את הצחוק הדבילי שלו...

יש יש,אבל הוא קלוש במיוחד היום.

תבין אצל בן,אורן,ויוני היא מחוקה. ואחרי אתמול ומה שיוני וקרן סיפרו לאורבך על כך שאורטל כן הביעה התעניינות רומנטית באורן לפני שהתחילה איתו.אז התדמית והאמינות שלה התערערו. בקיצור אתמול הציגו אותה כמנצלת רומנטית את הבנים כדי להתקרב על ידי כך לאיתן.איתן עוד לא מחק אותה לגמרי אבל הערך שלה בעיניו ירד. במיוחד שזה בא מחברים שלו. אני מסכים שסביר להניח שאורטל לא תהיה מועמדת היום,אבל לדעתי אם היא עומדת מול קרן,דניאל וליהי היא עפה. וכמו כן מול קרן,דניאל,איילת. וכמו כן מול דניאל,קרן ואתי. בקיצור יש סיכוי לא רע שהיא עפה, רק בשביל זה צריך שעדי וענבר יהיו חסינות. אם הן חסינות זה טורף את כל הקלפים של הצנון.

JasPoint

New member
אורן פגוע מאורטל אז הוא פסול לעדות

גם יוני רב איתה יום אחד ואחר כך הם השלימו. בגלל שהיא משחקת אותה די מופנמת וסגורה הם לא מצליחים לקלוט אותה. המסתוריות הזאת משחקת לטובתה כי ברגע שאורבך כן יקלוט מי היא, הוא ידיח אותה. זה יקרה עוד שבועיים-שלושה לדעתי. יש מצב גם שהחדשות שייכנסו יורידו את המסיכה שלה.

למה הן רבו איתה? על אותה סיבה ותכונה שלה.

היא מפלרטטת בצורה שמוליכה שולל גברים. גם אורן וגם יוני קיבלו את הרושם שהיא ממש מתעניינת בהם רומנטית,ושגילו שלא כמובן שהאגו הגברי שלהם נפגע. אבל הם עשו הצלבה והגיעו למסקנה שיש טקטיקה מסויימת בהתקרבות שלה לבנים.והמטרה היא איתן. צר לי לאכזב אותך ואחרים שאולי מייחסים מסתוריות לאורטל,אין לה מסתוריות יש לה משחקיות.עם דיבור כל כך איטי כמו שלה לא יכול להיות מסתוריות אלא מפגריות(מבלי לפגוע בציבור המפגרים בישראל). אורבך למשל לא ברור לי בקטע שלה,הוא תמיד מחמיא לה על הילדותיות העלק תמימה שלה,אבל את הקול הילדותי של לינוי למשל הוא לא סבל. זה שוב מחזיר אותי למה שאני חושב על הצנון,שהקול הילדותי בא מבחורה רזה-אורטל הוא אוהב,משמנה-לינוי פחות. הוא כל כך שטחי שזה זועק למוטי רייף מהפדחת.

JasPoint

New member
מסכים עם הכל

גם לדעתי היא משחקת, משחקת אותה מסתורית. זה לא שהבנים עלו עליה כמו שהם סתם נפגעו ממנה. יוני בטוח שכל הבנות שם מעוניינות בו אז לא צריך להתייחס אליו ברצינות. אורן באמת נפגע ממנה. לגבי אורבך זה ברור שרק לבנות עם מודל יופי מאוד מסוים יש סיכוי "לזכות" בו. אורבך הוא הליהוק הכי גרוע בתולדות הריאליטי בהתחשב בעובדה שתוכנית שלמה בנויה סביבו.

קשקשה9

New member
נו מה יהיה?כמה לייקים אפשר לעשות?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

didush100

New member
היא ממש מגעילה אותי כרגע

לא להאמין שבבוקר פירגנתי לה.

didush100

New member
הנה ועכשיו עדי מספרת לדני שליז שמעה

את אתי אומרת לקרן להילחם על איתן. כרגיל הכל מתחיל מליז

אביבה75

New member
וזה מאד נכון מה שליז שמעה גם אני שמעתי

אתי הצבועה תמיד דוחפת את קרן לאיתן ואומרת לה שלא תוותר וגם לדניאל היא אומרת אותו הדבר

קשקשה9

New member
לא קשור לנכון או לא נכון,ליז צריכה לדעת

לסתום את הפה שלה במה שלא קשור אליה ומוטב לה ללמוד את זה במיידי

רותי167

Well-known member
למה שליז תסתום את הפה?כולם מדברים על

כולם,מעבירים מיידע ומשתפים , ליז לא שונה מהם.

קשקשה9

New member
כי היא גורמת לסיכסוכים והכל חוזר אליה

כמו בומרנג היא צריכה להיתעסק בעניינה ולהאמין בדרך שלה אז מה אם כולן שם ככה?זו לא סיבה להיות כמותן

didush100

New member
ליז הרכלנית והסכסכנית מס' 1 בבית

הכל תמיד איכשהו מתחיל ממנה. עכשיו היא נכנסה לדמות של האנדרדוג והיא מסכנה ואומללה ובאה מתרבות אחרת אז צריך להבין אותה פחחחח איכסססססס

ליז אובר רגישה ונאיבית. לא קוראה את המפה

הן אוכלות אותה בלי מלח והיא שק החבטות שלהן . ליז במצוקה גדולה.

למעלה