Dead or alive 2-צ'אנקה!

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
Dead or alive 2-צ'אנקה!

המשחק בהחלט נראה נהדר באימולטור הזה, רק חבל שהוא רץ די איטי (בסביבות ה 15 פריימים לשניה מתוך 60!) בקרוב נוכל לשחק בו כמו שצריך.. אגב אני בדרך כלל לא סובל משחקי מכות תלת מימדיים (לשם דוגמא: אם אני אתפוס את מי שעשה את טקן הוא ישר יחטוף ממני האדוקן לרקה!) אבל לדאד אור אלייב 2 ולסול קאליבר יש מקום חם שמור בליבי...

AxBattler

New member
זה הלימיטד אדישן?

כי הורדתי את DOA LE ולא הצלחתי להריץ אותו..

I d a n a

New member
תקרא

את זה: http://emutalk.net/showthread.php?t=21191&page=3&pp=15 עדיף מההתחלה של כל הנושא, אבל זה הקטע המרכזי. בהצלחה:)

AxBattler

New member
תודה. אני אנסה את קבצי ה BIN משם

השאלה שלי היא האם כולם פה שהצליחו להריץ את DOA2 שיחקו עם קבצי ה BIN האלה

eyalgr

New member
fighting game is fighting game ../images/Emo46.gif

unless it's mortal kombat... רק שתדע שטקן נחשב טוב כמו ואולי יותר מסול קאליבר (השני לפחות) ושניהם נחשבים הרבה יותר טובים מדד-אור אלייב, או כמו שהמקצוענים קוראים לו- ציצים מרונדרים טוב.

yoo

New member
לא נכון!../images/Emo123.gif

עלק ציצים מרונדרים טוב...זו סטיגמה! כששיחקתי בזה לראשונה לפני כשנה התפלאתי לראות שיש שם גם בנים! ודאד אור אלייב זז ונראה הרבה הרבה יותר טוב מטקן! התנועות החלקות, החסימות המדהימות וההפלות. הכל נראה חלק וטוב יותר מטקן! סלח לי אבל בטקן הם זזים בכבדות כאילו הם שוקלים 500 קילו! הם ממש זזים כרובוטים!

yoo

New member
המממ

במחשבה שניה מה שאמרת אולי צודק לגבי דאד אור אליב 2 של הפלייסטישן2 אבל שים לב לביקורות של כל האתרים שקוטלות את גרסאת הפלייסטישן 2 ומשבחות את גרסאת הדרימקאסט!

eyalgr

New member
סטיגמה על משחק אחד? לא נראה לי.

תסביר את האופצייה "קפיציות החזה"?

yoo

New member
סתם בונוס נחמד ^^

מה, גם החזה של מאי קופץ בקינג אוף פייטרס... זה לא משחק טוב?

yoo

New member
לא מבין מה הבעייה

אני כבר שנים מנסה לשלוח לך הודעה וזה לא מגיע אליך

למעלה