Dear Dougie

Dear Dougie

טוב אז הפאנפיק של השלושה חלקים נגמר, ואני ממש שמחה שאהבתן אותו :) ויש לי עוד כמה פאנפיקים קצרים על מקפליי שאני אפרסם. והראשון הוא דאגי היקר :) וסורי שלא פרסמתי אתמול, היה לי מלא דברים על הראש !!

חלק |

"דאגי היקר, אתה זוכר כשהיינו בני 7 ו8 היינו משחקים באמא ואבא? ותמיד היינו רבים על איך יקראו לילד או ילדה, ותמיד איכשהו הייתי מנצחת בשמות: השמות תמיד היו מקס או אלכס או הולי בסגנון הזה, ותמיד היית מוותר לי, למרות שרבנו על זה שעות. או כמו שתמיד באמצע המשחק היית אומר שהיינו יכולים להיות הורים נהדרים? משום מה, מה שהבנתי מדבריך היה: אני ואתה, דאגי ואליזבת', יהיו הורים נהדרים. עכשיו אני מבינה שזה כבר לא משנה, ושהאמת היא ,שבכלל לא התייחסת אלינו ביחד, התייחסת על כל אחד בנפרד. אתה זוכר אולי איך כשההורים שלך נפרדו, אני ואתה עלינו על העץ שבחצר שלך, ולא ירדנו עד היום למחרת? אמא שלך השתגעה, ואמא שלי ניסתה להרגיע אותה? באותו גיל הבנתי שאתה סומך עליי, ממש. ולמרות שהיינו בני 8 בערך, הבנתי את זה. הדבר שאני הכי זוכרת ממך, בעצם אחד הדברים שאני הכי זוכרת היה היום הראשון שעברת לגור מולי. החלונות של החדרים שלנו היו זה מול זה וכביש מפריד, ותמיד הייתי רואה אותך עושה ומארגן דברים בחדר. בהתחלה חשבתי שאתה מוזר, ולא רציתי להגיד לך שלום אפילו, אבל כשאתה ומשפחתך באתם לארוחת ערב אצלינו פשוט הבנתי שנהיה חברים טובים. בעצם לא, הייתי קטנה מדיי להבין את זה, אבל איכשהו ידעתי את זה. היינו יחד בכל בתי הספר, יסודי, חטיבת ביניים והתחלת תיכון. עד לגיל 14 אם אני לא טועה, היינו באים לכל מקום ביחד. אני זוכרת שהרבה צחקו עלינו שאנחנו מאוהבים, והיו הרבה שמועות. אבל בעצם היינו חברים טובים, וידענו הכל אחד על השני. עד זמן מסוים. אני התחלתי להסתיר סודות, למשל: מחזור, התאהבויות שונות שהיו לי, וסתם סודות שחברות שלי היו מספרות לי. היית ממש ילדותי באותו זמן ולא ממש התייחסת ליחס המשתנה שלי כלפייך, או שאולי לא שמת לב. ואז הכל התחיל להשתנות. התרחקנו זה מזה, אבל לא באופן טוטאלי, חלקית. ואחרי חודש של קרירות באת אליי עם בקשה. אני אפילו זוכרת את המילים המדויקות שלך: " את יכולה בבקשה לעזור לי? עניין של חיים או מוות" נראית לחוץ, ולא יכולתי לעמוד בעיניים שלך ואמרתי "כן" בשיא התמימות. אחר כך כבר מצאנו את עצמינו עומדים בתור הענק שהיה לאודישנים. היית כ"כ לחוץ, השובבות מפניך עזבה אותך ונראית חיוור, ריחמתי עליך והיה לי חשק עז לחבק אותך, אך התעלמתי. כשסוף סוף אמרו את השם שלך, שאתה הבא בתור, הקאת את נשמתך, ונכנסת לחדר. חייכתי אליך ואתה החזרת לי מבט חושש. ואז יצאת כולך זורח, "הם קיבלו אותי" אמרת בלחש, וכנראה מאז הרגשתי קטנה ולא חשובה בעינייך. האירוע הבא היה הנשף בגיל 15 ואתה בן 16. כל השבוע התחננתי בליבי שתזמין אותי, ולא היה לי האומץ לבקש ממך. כשסופסוף אזרתי אומץ באת אליי שוב וזרחת כולך, "הזמנתי את שרלוט" אמרת לי. והתחלתי לראות מטושטש. "איזה כיף לך" מלמלתי ומיהרתי לשירותים. ביליתי שם את כל שאר היום, וכשיצאתי משם ווידאתי שאתה לא נמצא שם. יום למחרת הזמנתי את אליוט סטונם לצאת איתי לנשף, מתוך ידע שאתה שונא אותו. לא ניתקנו את הקשר אז, אבל ביום הנשף הרגשתי שאני מתפוצצת. רקדת עם שרלוט, וידעתי שחיבבת אותה זמן מה, כששמת לב שאני מסתכלת עליך ,חייכת אליי והתקרבת. יצאנו החוצה קצת ודיברנו, שאלת אותי למה יצאתי עם פיטר ולא עניתי לך, ובדיוק כשבאתי להגיד לך משהו שהיה שמור אצלי בלב הרבה זמן, שרלוט באה, התיישבה עליך ונישקה אותך בלהיטות. ישבתי לידכם, בוהה, חסרת מילים, וכשהיא התנתקה ממך, שלחה אליי מבט ארסי "אולי את החברה הכי טובה שלו, אבל אני בת הזוג שלו" היא חייכה שוב וחזרה להתנשק איתך. ידעתי שזו הייתה הנשיקה הראשונה שלך, ועוד עם שרלוט. אבל הלב שלי נפל על הרצפה, ולמרות שזה לא היה מגובה רב, הוא התנפץ לאלפי חלקיקים, שאותם אי אפשר היה לאסוף או להדביק. אחרי שבוע, ראיתי אותך דרך החלון שלי, מסתכל עליי. הרמת דף שעליו כתוב בכתב היד שלך 'מה שלומך?' הנדתי פעם אחת בראשי, דמעה זולגת מעיני. והדבר הבא שכתבת היה 'אני עוזב מחר' ואני עזבתי את החדר. רצה לביתך, מחבקת אותך חזק. נישקת אותי בלחי וזה הכאיב. ביקשתי שלא תעזוב, ומה שענית היה:"אני חייב". הדבר הבא שאני זוכרת, אותך, עולה על המכונית של אימך מסתכל עליי מלמטה. היו לי פנים אטומות, ומבט קר. הענקת לי חיוך ונופפת לי בידך, ואז נכנסת למכונית ונסעת. המשכתי לעמוד שם עוד הרבה זמן, הרבה מאוד ובסוף נכנעתי והלכתי לישון. הבית שלך פתאום נראה ריק. הדבר הכי כואב שקרה, זה שלא ראית אותך יותר. ואני כבר בת 20, חמש שנים עברו, והתבגרתי, עזבתי את ההורים ואת הבית באסקס, כי עבר הרבה זמן והכאב לא פסק. אני עדיין מחכה איכשהו לשכוח אותך, לשים קץ לחור הנפער בחזי אבל לא משנה מה ניסיתי שום דבר לא עוזר. ועכשיו אני מנסה לשכוח אותך, ולמסור את המכתב הזה עם כל רגשותייך אליך, אני מאמינה, שזה יהיה הצעד הראשון. תמיד אהבתי אותך אליזבת'"

חלק ||

קראתי שוב את המכתב, דמעות זולגות על פניי. לא ייתכן שעברו 5 שנים מאז אותו יום. מאז אותו יום שלא יכולתי לראות יותר את העיניים האפורות-כחולות, את תווי הפנים העדינים והמושלמים, את שיער העומד באופן מתמיד, את גוף למרות שהוא יחסית נמוך, הוא גבוהה בשבילי, וחמש שנים מאז ששמעתי שוב את קולו. אני בדרך הבייתה, אסקס, לסוף שבוע. רוצה לתת לסאם את המכתב שתמסור אותו לו. הפעם האחרונה שהייתי בבית הייתה לפני חודש. ודי התרגשתי מזה. אמא בירכה אותי לשלום, ואחותי צווחה כשראתה אותי. כולם שמחו כל כך. ביליתי את זמני עם אחותי וכשנכנסתי לחדר שלה תקפה אותי פארנויה. "מה זה?" שאלתי בפחד, מסתכלת על הקירות, העיינים שלו בכל מקום. "מקפליי, ודאגי" היא צחקקה, "הכי חבל שהוא היה פעם שכן פה, את זוכרת?" שאלה רטורית. "כן" עניתי, מסתכלת על כל תמונה שהופיעה שם. "הוא כזה חתיך, שמעתי שהוא התחיל לצאת עם מישהי מהסטארדייז, ושהוא ממש קשור לאמא שלו" היא המשיכה לדבר ואני פשוט עזבתי את החדר. יצאתי החוצה, לנשום אוויר צח, מרגיעה את עצמי. הסתכלתי על ביתו, וראיתי אותו שם, בן 16 מחייך אליי. אני שוב הוזה. התנערתי מההזיות ובדקתי שהמכתב אצלי והלכתי לכיוון הבית. סאם פתחה לי את הדלת, היא הייתה יפה כרגיל ושמחה שראתה אותי. היא סיפרתי לי דברים כמו כמה שהיא מתגעגעת, וכמה שהשתנתי, ולא הקשבתי להכל, כי הרוב היה עליו . אבל משפט אחד כן קלטתי: "הוא אמור לבוא, תישארי" חייכתי אליה "אני אנסה, לא מבטיחה" שקר גס. אני אעשה הכל כדי לא לראות אותו. נזכרתי במכתב. "אוה, סאם, תוכלי לתת את המכתב הזה לדאגי?" היה לי קשה לבטא את השם, אבל אמרתי אותו די בלחש והושטתי לה את המכתב והיא הסתכלה עליי במבט שואל. "אם אני אעשה את זה אני אתחרט" אמרתי והלכתי מביתה. יותר מאוחר באותו יום, ניסיתי להירגע בכך שישבתי על יד שולחן העבודה והקשבתי למוזיקה, [שולחן העבודה היה ממוקם מול החלון]. הסתכלתי מהחלון בוהה בשמיים, חושבת על הרבה דברים. יישרתי את עיניי למול החלון, והוא היה שם. הוא היה חצי עירום, עם מגבת שמחסה אותו וניגב את שיערו. הלב הפסיק לדפוק. היו לי קשיים בנשימה, וכשהרגשתי שהוא מסתכל עליי הורדתי את ראשי למטה ודפקתי את המצח בשולחן, "אהאהאהאהא" צרחתי. בגלל שהייתי עם אוזניות אז לא שמעתי מי נכנס, הורדתי את האוזניות וראיתי את איזבל, אחותי, בוהה בחלון. "מה. את. עושה. כאן?" שאלתי, ושוב הרגשתי בת 15. "אני הוזה, או שדאגי לי פוינטר עומד שם בלי חולצה?!" שאלה, לא מתיקה עינייה ממנו. הרמתי את ראשי עדיין משפשפת את המצח, והוא עמד שם, מבטו מבולבל, מביט בי, וזיק של פליאה הופיע על פניו. הפנתי את מבטי לעבר אחותי, "טוב תסגרי את הלוע שלך, עוד יכנס לך זבוב" צחקתי עליה צחוק לחוץ וקמתי מהשולחן, מנסה באופן אנוש למצוא משהו קר לשים על המצח. "הוא עדיין שכן שלנו" מלמלה. "זה לא יפה לבהות" אמרתי. היא ניערה את עצמה והתיישבה במקום בו ישבתי קודם לכן. "הוא כל כך יפה!" אמרה בקול חזק מדיי. "אה-אה, מצאתי משהו קר" צרחתי ומצאתי את עצמי על הרצפה. "אתן בסדר שם?" צעק מישהו. פניי התאטמו. התיישרתי, מעניקה לו מבט קודר, "כן, תודה על הדאגה" אמרתי לו בקול מלא סרקאזם. "לשירותך תמיד, אליזבת'" הוא ביטא את שמי כל כך בפשטות, שזה גרם לי לכאב ראש חד. "קפוץ לי, דאגי!" אמרתי בחזרה. זה הפתיע אותו. אופס. שכחתי לספר לו שאני שונאת אותו. נאנחתי, והתיישבתי על הרצפה, כדי שלא יראה אותי, ואני לא אותו. נשכבתי על הרצפה, מכסה את פניי בידיי. "הנגן שלך עדיין פועל" אמרה בשקט אחותי. "אז תכבי אותו" יריתי. "את מתנהגת כאילו את בגילי" צחקה, מציצה לחלון מדי פעם. "תנסי לחיות את אותה מציאות" "אף פעם לא סיפרת לי שהיית מאוהבת בו" לחשה. "מה?!" זעקתי, וזינקתי לעמידה במהירות שיא, "זה לא כזה ברור!" "בטח שכן" אמרה. "שאני אהיה מאוהבת" הסתכלתי עליו, שעדיין עמד שם אבל לבוש, מסתכל בשעשוע עלינו, "בו?" "אויש נו, אל תשקרי לי עכשיו" אמרה והסתכלה גם היא על דאגי."אני מכירה אותך מספיק טוב" "לא את לא" לחשתי הורדתי את מבטי. התיישבתי שוב על הרצפה. "אתן יכולות להפסיק לרכל עליי?" שאל בקול, "או לשתף אותי גם?" "אל תצוטט לנו" אמרה לו איזבל, "אנחנו עוברות משבר" "תשתפו אותי גם" אמר בחזרה. קמתי מהרצפה, רוצה להגיד לו משהו. אבל הוא נשען על המעקה של החלון בעליצות עם מבט תמים, וחיוך מדהים. לא יכולתי להוציא הגה מהפה. סגרתי את הווילון כי הוא עצבן אותי ממש. אבל החלון היה עדיין פתוח. "תפסיקי להגיד שטויות כאלה" אמרתי לה, בקול קצת יותר חזק. "הוא עזב, הוא העבר שלי, אני לא רוצה לשקוע בו. שוב" "היית יכולה להגיד את זה גם בלחש" צחקה. "הוא לא שמע כלום" הלב שלי דפק, וראיתי שוב במטושטש. "בבקשה תצאי, אני לא מרגישה טוב" והיא יצאה כמו ילדה טובה.

חלק |||

ושוב, לא יכולתי לנשום. זה כאב עם כל שאיפת אוויר, צרב. לפתע, הייתי חייבת לדעת אם הוא קרא את המכתב או לא, אם הוא ידע את האמת... הדמעות ירדו וקול הכאב בא גם כן. נשכבתי על המיטה, מוחצת את פניי בכרית, צועקת, בוכה בקול. חשבתי שזה מה שיקל על הכאב, לחזור קצת הבייתה, והנה אני רואה אותו שוב, אחרי חמש שנים שלא ראיתי. זה די ברור שהוא התגבר עליי, לא שפעם אהב אותי, הוא התחיל לצאת עם עוד בנות, ככה איזבל אמרה, אבל כאב לי כל כך כאב לי. אחרי זמן לא מוגדר נרדמתי. יום למחרת קמתי יחסית מוקדם. הסתכלתי במראה וראיתי שהעיניים שלי נפחות. הפתעה. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, והרגשתי שהראש שלי קצת יותר צלול מליל אמש. לכן, נכנסתי להתקלח, מתענגת על זרם המים החמים. לאחר מכן התלבשתי במהירות והחלטתי לנסות לחפש את ליילה, החתולה האהובה שלי. יצאתי לחצר האחורית וראיתי גוש לבן של הדשא, התקרבתי לשם בזהירות, תופסת את ליילה ומלטפת אותה. למרות שהיא חתולה היא די דומה בהתנהגות שלה לכלב. היא תמיד שמחה כשאני באה הבייתה ואפילו מיללת כשהיא רוצה משהו. פשוט כלב במסכה. אחרי שעה קלה, החלטתי שזה לא מוקדם מדיי והלכתי למבטח להכין ארוחת בוקר לכל המשפחה. את קישורי הבישול המדהימים שלי פיתחתי עם מקסי, חברי הטוב באוניברסיטה. הוא גבר מדהים ביופיו והוא פשוט חמוד. הוא היה מאוהב בי איזה תקופה ואז סיפרתי לו הכל והוא ירד מהקטע, ועכשיו אני והוא כמו שתי אחיות. אפשר לטעות בינו לבין הומו, אבל הוא פשוט לא. הוא יוצא עכשיו עם איזה תלמידה שנה א' של ארכיטקטורה, וסבל ממני הרבה עלבונות על כך. אני עומדת ומטגנת יותר מדיי פנקייקים ומהרהרת על מקסי. לרגע חשבתי אם להתקשר אליו עכשיו או מאוחר יותר. אבל החלטתי שמוקדם מדיי ואני אתקשר בצהריים. כל המשפחה קמה רק אחרי ששתיתי את הקפה שלי, וערימה גדולה מדיי של פנקייקים איימה ליפול. המשפחה לא מנתה יותר מדיי נפשות: הייתה אמא, איזבל ואני. אבא שלי נהרג בתאונת מטוס שקרתה כשהייתי בת 7. אני בקושי זוכרת משהו אבל אני יודעת שדאגי היה מעורב בניחומים. את כל אחר הצהריים ביליתי בדיבור עם אמא, על שטויות ועל סתם חוויות מצחיקות שקרו לי. לא הבנתי עד כמה אני מתגעגעת אליה עד אותו הרגע. "למה מקסי לא בא הפעם?" שאלה לפתע. "כי הוא הבטיח לחברה שלו משהו" צחקתי גם על זה. "הוא גבר מאוד חמוד" "אני אמורה לקבל את זה בתור רמז?" חייכתי. "ממש לא" היא השיבה בתמימות "הוא פשוט ג'נטלמן" יש משהו בדברי אמא, הוא באמת ג'נטלמן, ועד עכשיו בשל שלוש השנים של ההכירות בינינו הוא לא הראה את הפגמים שבו. "עד שפגשתי את מקסי חשבתי שאין בן אדם מושלם" "למה את חושבת ככה?" "כי הוא פשוט מושלם. הוא החבר הכי טוב שלי, הוא חתיך, הוא חכם, יש לו כישורי בישול מדהימים, הוא מצחיק, הוא נחמד ויש לי רשימה מלאה" צחקתי. "הוא חבר שלך במקרה?" "אמא, יש לו חברה, היא הסיבה שהוא לא בא גם. אמרתי לך" צחקתי ממנה. "מה שמזכיר לי שאני אלך לדבר איתו" חייכתי אליה והלכתי להביא את המכשיר מהחדר. נכנסתי לחדר מביטה בחלון תוך כדי. דאגי היה שם, שוב עומד ומסתכל. בקושי התיחסתי ולקחתי מהר את המכשיר, הקלדתי את המספר מהר וחיכיתי. תוך כדי יוצאת החוצה לטייל ולדבר ביחד. "שלום חתיך" אמרתי ברגע שענה. "ליזי!!!" הוא קרא בשמחה. "איך אצל אמא?" "בסדר. בעיקר חוק מרפי" אמרתי ועיניי דשדשו לעבר חלונו של דאגי. "מה קרה?" "אוי, אתה כזה אמא פולניה. או שאתה בעצם אבא חתיך פולניה" צחקתי. "כן, יש מצב" צחק "אז תספרי לי?" "כן, רציתי למסור לו את המכתב דרך סאם, אבל היא אמרה לי שהוא בא. ואתה יודע" גלגלתי עיניים. "ראית אותו? התנשקתם? עשיתם סקס? מה?!" "אל תהיה סוטה!" "אז מה היה?" "כלום. רק ראיתי אותו, והלב נפל מהחלון, הבדרך כלל" אמרתי בעגמומיות. "לא נורא. את בשלבי התגברות. אחרי חמש שנים אבל בשלבים" "תפסיק לצחוק עליי" "אני תמיד אוכל לעזור לך עם ההתבגרות. רק תגידי מתי, ואני אהיה מוכן" ככה השיחה נמשכה, וכאשר דיברנו על אמא שלי הוחלט שבפעם הבאה שאני נוסעת, הוא בא גם. חזרתי הבייתה שמחה יותר מקודם. נכנסתי דרך הדלת ושמעתי יותר מדיי אנשים. לא התייחסתי, לא רציתי להרוס את השמחה.

חלק ||||

"אמא, מקסי מוסר ד"ש" אמרתי תוך כדי כניסה למטבח. "והוא אמר ש---" הרמתי עיניי לראות עם מי היא מדברת והוא ישב שם. כלומר, לא רק הוא, גם אמא שלו אבל הוא היה שם. "שלום לך שוב" אמרה סאם בחיוך. חייכתי אלייה בחיוך חם [ואמיתי]. "היי אליזבת'" הוא אמר במהירות "מזמן לא התראינו" ליבי דפק מהר ובחוזקה. "נכון" אמרתי לו חייכתי חיוך מזויף. "מה מקסי אמר?" שאלה אמא שלי. "אוה, אממ... אהה!" הייתה לי בלבלה במוח. "הוא אמר שהוא אהב את העוגיות שלך, ושהוא יבוא איתי בפעם הבאה" "נהדר, תמסרי לו ד"ש בחזרה" הצצתי לעבר דאגי ונראה היה שהוא מקנא. עצמתי את עיניי למשמע המחשבה המגוחכת הזאת, והמשכתי לדבר עם אמא "הוא אמר שהוא רוצה גם את המתכון הזה של הלזניה. ושאני אביא אותו ליום ראשון" "אני אחפש לו" היא אמרה וחזרה לדבר עם סאם. "אז מה, אליזבת'. מה שלומך?" שאל בחיוך מתגרה. לקחתי נשימה עמוקה וניסיתי להירגע. "אני בסדר גמור" לא רציתי לשבת איתם, אז הייתי חייבת לחשוב על תירוץ עלוב לעזוב. "אני צריכה לדבר על משהו עם איזבל" אמרתי מנסה להיות משכנעת. "את בטוחה שאת לא רוצה לשבת איתנו?" שאלה סאם. עיניי רפרפו לעבר דאגי ובחזרה לסאם במהירות. "לא, הבטחתי לה לעשות משהו" השקרים יוצאים מפי בקלות. הפנתי את גבי והתחלתי ללכת. "להתראות אליזבת'" אמר דאגי. "ביי" אמרתי באדישות, וקראתי לאיזבל שתבוא לשבת איתי. היא הייתה מופתעת ממני, ואז כשאמרתי לה את הסיבה האמיתית היא מיהרה לרדת למטה. "אם הם ישאלו למה אני לא איתך, תגידי שאני מדברת עם מקסי שוב" מה שהיה שקר. "ואם את באמת מדברת איתו, תמסרי לו ד"'ש ותגידי לו שהוא חתיך" היא אמרה וירדה למטה במהירות. כאב לי הראש, והלב. והידיעה שהוא, בכבודו ובעצמו יושב שם למטה הכאיבה לי מאוד. בשביל להירגע, שמעתי מוזיקה באוזניות בפול ווליום, ושכבתי על המיטה. אחרי זמן מסוים נרדמתי. כשהתעוררתי היה כבר חשוך. ירדתי למטה וראיתי את אמא מכינה ארוחת ערב. עזרתי לה בדממה. אחרי שעתיים שבהם אכלתי ודיברתי עם איזבל, והיא הכריחה אותי להקשיב לשיחה המופלאה שהייתה בינה לבין דאגי החלטתי לצאת לרוץ. ריצה תמיד עושה לי טוב, היא מוציאה את כל המחשבות מהראש, ויש הרגשה של לעוף. "ירד גשם היום, לא כדאי" אמרה אמא. "אז אני אשן באסם" אמרתי, נחושה לרוץ. "בסדר" היא התיאשה ויצאתי. את האסם מצאתי שבוע אחרי שדאגי עזב. הוא היה בערך 5 קילומטר מהבית שלי לעבר הפרדס. זה היה מין אסם ישן של סוסים, שאף אחד לא השתמש בו שנים. אימצתי אותו לכל דבר. רצתי בקצב מהיר, מנסה לסלק את כל המחשבות מהראש. אחרי חצי שעה הגעתי לאסם, מרוצה מעצמי. פתחתי את דלתות האסם, וכרגיל הוא היה קסום לדעתי. חיפשתי את הנרות ששמתי שם כשהייתי בת 16 והמצית. הדלקתי כמה נרות ולקחתי את השמיכה שהייתה מונחת שם. התעטפתי בה, ומרגישה את השלווה עוטפת אותי. ישבתי וחשבתי, לא מבינה את כל מה שקרה. כשהוא דיבר איתי היה לו קול מלא סארקזם. כאילו הוא יודע משהו שאני לא יודעת אותו. וזה שיגע אותי. ברק חתך את השמיים, וטיפות גשם גדולות החלו להכות בגג האסם. ואמא כמובן צדקה. הסופה נראתה מאיימת, אבל אני ראיתי בה משהו קסום. אחרי מה שנראה נצח כשהסתכלתי בחלון שהיה באסם, הדלת נפתחה. נר אחד נכבה והיה יותר חשוך. "אליזבת'?" שאל הבן אדם שנכנס.

חלק |||||

ניסיתי לשמור על קור רוח. "בבקשה תסגור את הדלת." אמרתי בקול קר. קמתי בשביל להדליק את הנר שכבה. הוא המשיך לעמוד בכניסה, עושה בדממה מה שאמרתי לו. הדלקתי את הנר וחזרתי לשבת איפה שישבתי, מתכסה בשמיכה שוב. שקט חתך את האיזור. זה היה נורא לדעתי. למרות שליבי פעם בחוזקה וכאב לא רציתי שישתוק. הבטתי בו. הוא נשען על אחד מהקירות והסתכל עליי. הוא חייך בעצב. "עבר הרבה זמן מאז שראיתי אותך" אמר לבסוף. הבטתי לרצפה. ושוב היה שקט. היה אפשר להרגיש את גלי החשמל שעפים באוויר. "אני מצטער" הוא אמר בשקט. הסתכלתי עליו וראיתי שהוא לובש קצר, לא יכולתי להתחלק איתו בשמיכה, כי זה יכאיב לי אבל הייתי חייבת. "קר לך?" הקול הרועד שלי הפתיע אותי. "זה לא כזה נורא" הוא חייך. "אתה יכול להתכסות, לא אכפת לי" מאוד אכפת לי. הוא יהיה קרוב, חום גופו הריח שלו... הוא קם בדממה והתקרב אליי. עשיתי לו מקום הוא התכסה, מרפקו נוגע-לא נוגע בשלי. חיבקתי את רגליי, מנסה לשקוע בבועה שלי. מבינה יותר ויותר דברים עכשיו. "מתי מצאת את המקום הזה?" הוא שאל תוך כדי התבוננות מסביב. "כשהייתי בת 16" אמרתי. הוא כל כך קרוב. הריח המתוק שלו מדגדג את נחיריי. הריח שלו השתנה, היה לו פעם ריח של ורדים וענבים, עכשיו הריח שלו מעורבב עם בושם גברי טוב וטבק. כנראה הוא מעשן. עוד משהו שפספסתי. הייתה שתיקה במשך הרבה זמן, כל אחד היה שקוע במחשבות שלו. העיניים שלי התמלאו כל פעם בדמעות אך אחרי כמה רגעים היו נעלמות. ואז זה הכה בי. דאגי לא שייך לי, הוא אף פעם לא היה. הוא עוד בן אדם, הוא לא היה האחראי לכך שליבי נשבר. הוא כן, אבל אני לא סיפרתי לו לגבי מה שאני מרגישה, הנחתי את זה שהוא יודע. כל השנים האלה שניסיתי לשנוא אותו היו טיפשיות. וזה גם לא הצליח, כי כל פעם שניסיתי לשנוא אותו, אהבתי אותו יותר. חייכתי, בשביל לגרום לדמעות להיעלם, אבל דמעה אחת התגלגלה מעיניי. הסתכלתי לצד, הרחק מדאגי שקלט אותי. "היי, אל תבכי" הוא ליפף יד אחת בהיסוס סביבי, והדמעות זרמו בזרם חזק. לא יכולתי לעצור, והכל כל כך כאב, האמת שניסיתי להסתיר זה שדאגי הוא לא האשם, הכל פשוט צף, ונראה בהיר ואמיתי. דאגי ליטף אותי בניחום, אבל זה בכלל לא ניחם זה חיזק את הדמעות. אחרי רבע שעה לפחות, נרגעתי. דאגי צחקק כשראה שנרגעתי. הוא שם לב ליד והורד אותה בזהירות. "מצטער" הרגשתי בקור. "תראי, קראתי את המכתב שלך" אמר בשקט. הנהנתי, והרגשתי מטומטמת. "ואני באמת מצטער שהייתי כזה אידיוט, זה לא שאני יכול להבטיח לך שאני טוב יותר עכשיו, אבל בטוח שיש לי יותר ידע וניסיון" אמר. ודמעות זרמו שוב אבל בשקט. הוא נאנח בכאב, "הייתי עיוור, עכשיו כשאני נזכר, שרלוט התעלמה ממני אחרי אותו לילה. זה היה כל כך חסר תועלת. ועוד יותר חסר תועלת כשפגעתי בך חזק כל כך" "זה לא אשמתך" אמרתי לבסוף,נושמת עמוק. "זה כן. הייתי פאקינג בן 16 הייתי אמור לדעת שכשעזבת אותנו שם זה אומר שיש לך רגשות כלפיי" "זה לא אומר. תראה, זה נכון, אהבתי אותך כל כך. והחוסר יחס שלך כלפיי כשהלכתי היה פוגע. אבל אני זאת שלא חשבתי נכון. היית עם שרלוט אהבת אותה באותה תקופה והייתי צריכה להתחשב ולהבין. מה שלא עשיתי" הדמעות זרמו שוב. היה שוב פעם שקט. התייפחתי בשקט. "אם לא הייתי עוזב, היית אומרת לי את האמת?" שאל לאחר הרבה זמן. מחיתי את הדמעות. "אני לא חושבת, לא הייתי אוזרת את האומץ. כי ממש כאב לי והכאב פחת רק לאחרונה" "אוה."

חלק ||||||

"אתה מבין, אחרי שעזבת הלב שלי נשבר מחדש, לכל כך הרבה חלקים שלא חשבתי שאפשר להחלים מזה. זה לא רק שהיית החבר הכי טוב שלי, היית גם הבן אדם שאני אוהבת. ובמשך הזמן עם עזרת חברים הוא נרפא לאט. אולי לא הכל במקום אבל אני מרגישה טוב יותר" חייכתי לסוף המשפט. "אני מרגיש כל כך חרא עם עצמי" אמר, מכסה את פניו בידיו. "אתה לא אמור להיות. אני זאת שטעתה. הנחתי שאתה יודע מה אני מרגישה, וזה מה שתעתע בי. זה לא משנה כלום" הססתי, "דאגי" "בלהקה יש לי אח מאמץ, הארי, הוא כמו אמא שלי הוא אוהב אותי ממש ותמיד דואג לי. סיפרתי לו את הקטע שקרה איתך כשעוד הכל היה טרי. הוא קרא לי אידיוט, וחסר טאקט. הוא הסביר לי מה עשיתי לא נכון ודי השכחתי את הקטע הזה, אני מודה." "תמיד ידעתי שבשלב מסוים תשכח ממני" אמרתי לו את המחשבות שחלפו לי בראש לפני כמה שנים. "גם על זה אני מצטער. ולראות אותך אתמול עשה לי ממש טוב" הוא צחק, והקול שלו שימח אותי כל כך. "תמיד חשבתי שאם אני אשנא אותך הכל יעבור" נאנחתי. "אבל זה בכלל לא, זה גרם לי לאהוב אותך יותר ויותר. והבנתי שאתה לא שייך לי. ואף פעם לא היית" זה גרם לו לחשוב קצת לפני שאמר משהו בתגובה. "אני לא יודע איך לפצות אותך, אם אפשר בכלל. ולפי מה שהארי אמר לי שבחורות עם לב שבור לא נותנות הזדמנות שניה" הוא אמר בעצב. "ואני ממש צריך אותה" "הארי כנראה ממש מוזר. אם הבחורה ממש נפגעה היא לא נותנת עוד הזדמנות. אבל אם הלב שלה נרפא אודות לזמן אז היא יכולה לא לרצות לראות את הפנים שלו יותר, או פשוט לחפש אותו בכל מקום ולהתפלל להיות איתו שוב, למרות שהיא יודעת מה יקרה" " כנראה שאין לי יותר סיכוי איתך?" "למה אתה חושב?" הוא כל כך השתנה. אף פעם לא הכרתי את הדאגי הזה. הרגיש, הבוגר, שרוצה אותי. "כי פגעתי בך, חזק. ובגלל חבר שלך" ירה מבט שובב אלי. העיניים שלו ננעצו בעניי והיה לי קשה לחשב על משהו להגיד לו. "הלב שלי חוזר למצבו, כל רגע ורגע. אז אני מניחה שאני סלחתי לך, בתת מודע שלי" חייכתי, והוא חייך אליי בחזרה. "עדיין יש את בעיית החבר" אמר, לא נראה שזה מזיז לו. "לי אישית לא אכפת, אולי לך יהיה אכפת?" "יהיה לי אכפת מאוד, אם באמת היה לי חבר" אמרתי. מתרגשת מדבריו ולאן שהוא חותר. "אז מקסי.. הוא...?" אמר מבולבל. הלב שלי פעם חזק, והתחלתי לצחוק. "אני לא ראויה בשביל להיות חברה שלו. הוא טוב מדיי בשבילי" "זה עדיין לא עונה על מי הוא בשבילך" ציין. "הוא מושלם. אין בו שום פגם. הוא החבר הכי טוב שלי. הוא יודע הכל עליי. ואולי קצת יותר מדיי. אני והוא החברים הכי טובים. והחברות שלנו התחילה בצורה הכי מוזרה בעולם" צחקתי לזיכרון זה. דאגי נראה מבולבל בעליל. "הייתי בשנה הראשונה שלי באוניברסיטה, והוא נראה לי ממש חתיך וחמוד והחלטתי שאני רוצה אותו. אז דיברנו הרבה, חודש לפחות . הייתה מסיבה והלכנו ביחד. היה ממש כיף, טוב, הלכנו ממש מוקדם מהמסיבה, לחדר שלו. ואתה יודע, זה התפתח. היינו ביחד בתור זוג איזה חודש מסכן והחלטנו שאנחנו לא מתאימים. ואשכרה נשארנו ידידים, קצת יותר." הסברתי בחיוך, מבינה כמה שאני אוהבת את מקסי, הרגשתי איך שעיניים שלי שורפות מהדמעות. "זה אומר שאת פנויה, ללא חבר?" שאל שוב, מנסה לנקות את השטח, מתקרב קצת אליי. "כ-כן" אמרתי, מסמיקה מהקרבה שלו. "ואם..." הוא החל להגיד, מסתכל על עיניי ושפתיי לסירוגין. "אם...?" ניסיתי למשוך אותו, מסתכלת על עיני התכלת שלו. "אם אני אעשה את זה..." ושפתיו היו על שלי, מרפרפות על שפתיי, רכות וחמות, מהירות מדיי ורחוקות. "אף אחד לא יכעס עליי?" לקח לי רגע להשיב לו. "זה תלוי מה יקרה אחרי" "זה" הוא קירב אותי קרוב אליו, מחזיק בי בידיו החסונות, מפחד לאבד אותי. שפתיו שוב על שלי, מרגשות יותר, בטוחות יותר. השפתיים שלו רכות ונעימות כנגד שלי, מרטיטות את ליבי, מוחקות את כל הכאב המצטבר שהיה. מדהים איך נשיקה יכולה למחוק 5 שנים מהחיים. 5 שנים שבהם סבלתי, ציפיתי לראות אותו, ציפיתי לחוש אותו, ציפיתי וליבי געש לראות אותו רק פעם אחת. וכשסוף סוף יש אומץ, להגיד להתראות ולגמור עם הכאב, הוא בא שוב, רק פתוח יותר, רוצה אותי בחזרה. לאט לאט נשכבתי על רצפת החציר, דאגי מעליי, ממשיך לנשק אותי באותה להיטות כמו מקודם. הוא מחבק אותי, ואני מרגישה כמו חמאה שחיממו אותה יותר מדיי, אני נמסה בידיו. אני נוגעת בשיערו, דבר שתמיד רציתי לעשות, מחבקת את גבו. הוא התנתק ממני, מרגישה כי גל דמעות חדש מציף אותי. הוא נראה מבוהל יותר מהפעם הראשונה. "אנ-אני מצטער, ל-לא ידעתי שזה יגרום לך לכאב" הוא התרחק עוד יותר, אבל ידיי תפסו בחולצתו. הנעתי את ראשי לשלילה. "מדהים איך שנשיקה יכולה לשנות הכל" אמרתי והדבקתי את שפתיי לשפתיו, מקרבת אותו קרוב יותר אליי, רוצה לגעת בו יותר. הוא מתנתק ממני שוב, "אני לא אאכזב אותך יותר" הוא מלמל, מרפרף את ידיו מתחת לחולצתי. אני מחייכת, תופסת את ידו, "להתגבר הפעם, יהיה פשוט יותר" "זה לא יהיה, כי לא תצטרכי" הוא אמר ונישק אותי שוב וידו עלתה מעלה מבעלה החולצה. האמנתי לו, כמו שתמיד עשיתי, ועכשיו מזה 5 שנים, הרגשתי שלמה עם עצמי, ושלמה איתו. -סוף-

yardenise

New member
../images/Emo185.gifמדהייים! ../images/Emo99.gif

את כותבת ממש ממש מהמם!
מחכה ממש לעוד כאלה! D:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifוואו! מדהים מדהים מדהים!

מצטערת שאני קוראת רק עכשיו - הייתי אצל קרן כמה ימים ולא היה לי זמן לפורום... ממש אהבתי! המכתב היה כל כך עצוב! חשבתי בהתחלה שהוא מת או משהו והיא "כותבת לו" מכתב... וואו זה באמת היה פיק מושלם! חשבת פעם על לפתוח בלוג ולפרסם בו את הפיקים?

למעלה