Dear Friends

Dear Friends

hey everyone, My name is john and i from Usa. i will visit in israel in the summer. In our forum was published that Green Day comes to israel. So take this date:17/08/07 The Play will be in TEL AVIV i think..... bye bye

היי ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

על איזה פורום מדובר? יש מקור ידיעה אמין? אני די מפקפקת בזה עד שאדע שהמידע הזה הגיע ממקור אמין. בנוסף, גרין דיי עכשיו עובדים על חומרים חדשים, הטור שלהם נגמר. מה המקורות שלך?

זה לאו דווקא לא נכון

רייצ'ל,חברה טובה שלי מהספייס,שאלה את ב"ג' בשבילי אם הם יבואו לארץ, והוא אמר שהוא צריך לדבר על זה עם הלהקה,ותלוי מתי יהיה להם סיבוב הופעות.

Dear the manager

.i am in New York in my uncle's house so i don't have this link here,but i will send you tomorrow you can trust me i like you fan of green day....and i was i their play in england milton king

חחח סבבה :) ../images/Emo163.gif

תודה
איך היה באנגליה במופע? נשמע כמו הגשמת חלום :) גם אנגליה וגם הופעה של גרין גיי.. אחחחחח

../images/Emo207.gif

יש מישהו שאומר לי שבילי הוא שונא ישראל,ואחרי המלחמה הוא ראה תמונה של בילי עם דגל לבנון ושכתוב עליה משהו נגד ישראל. מישהו יודע על זה משהו?

mogili

New member
הייתה איזה תמונה של בילי

עם חולצה של דגל לבנון, מזמן.

AriellA100

New member
אחרי המלחמה,

ביום שהם הופיעו עם U2 בניו אורלינס, ולא היה כתוב שם משהו על ישראל

mogili

New member
לא היה כתוב כלום

חולצה לבנה עם הדגל של לבנון, תחפשי בגוגל.

GrEeNgIrL3

New member
אם אני לא טועה..

אז לאישתו אדריאן יש שורשים לבנוניים... אולי זאת הסיבה..

mogili

New member
../images/Emo45.gif

בתכלס הוא הביע תמיכה בלבנון. אבל כן, נראהלי שהיא לבנונית או משו

דניתיי16

New member
כן...

הוא לבש חולצה עם הדגל של לבנון בהופעה עם U2 באיצטדיון הזה... :-\ לא היה רשום כלום נגד ישראל אבל זה היה אחרי המלחמה אז סביר להניח שזה מין תמיכה בלבנון... חח שטויות הוא לא היחידי ששונא את ישראל.. אין מה לעשות -> החולצה

למעלה