Dear people, friends, countryments

Dear people, friends, countryments../images/Emo70.gif

עקב תקופה מסויימת שאני עובר ששאבה ממני כל מוזה לתיכנות אני מודיע בזאת על פרישתי מעסקי הasp. אני צריך התנתקות קטנה מכל מיני דברים כדי למצוא את המוזה שלי שוב ואז כנראה אחזור אליכם. בינתיים אני אצפה מדי פעם במה שנכתב וקורה בפורום כדי לא לאבד קשר לעולם, אבל לא יודע עד כמה אכתוב. באמת מצטער שלא יצא לי לסיים את הפרוייקט דייטינג שלי מהסיבות הנ"ל אבל כבר אני ואיקסי דיברנו על המשכיות הפרוייקט. בהצלחה בינתיים שתהיה לכולכם בחיים ובתכנות. שלכם תמיד(ואולי אפילו בקרוב-רחוק) commandocamel666 נ.ב אם סתם בא לכם להגיד משהו אני באיי סי קיו: 100438826

אל דאגה...

לא תיכננתי אחרת. היום אחרי השיעור נהיגה אני אשב אעשה את כל האירגונים האחרונים. ינסה לסדר כמה שטויות שיש שם ותקבלי הכל.

Salem

New member
../images/Emo20.gif

אתה לא יודע כמה אני מזדהה אני הייתי חסר מוזה לתכנות במשך זמן רב, ולמען האמת המוזה עדיין לא חזרה אליי
מקווה שתחזור בקרוב

שתיהיה לך תקופה נעימה....

מצד אחד אני לא יכול לראות אותי בלי בניית אתרים אבל גם מצד שני זה כבר מתחיל לשעמם. אני צריך אתגר שיקח לי ימים עד שאני יפתור כדי שזה יעורר בי את הלהט שהיה לי כשרק התחלתי. (בטח דגון מת משעמום
)

חוצפאי

New member
זה קורה לי לפעמים בעיצוב. או שלא

בא לי לעצב פשוט, או שממש ממש לא יוצא לי כלום - או שיוצא לי משהו שממממממממממממממממש דומה למשהו אחר שכבר עיצבתי, או גרוע יותר - דומה לעבודה של מישו אחר. גוד לוק בייבי

למעלה