Dear Victor

Dear Victor

I don't know where to begin. When I think back of what we shared in our cove just three months aga, I never, ever, would have gueesed I'd be writing you a letter like this one. No girl in her right mind would waste her time. No girl in her right mind would deny the obvious message you've sent through your three months of silence. I've been searching my heart tonight to connect with what I truly feel, digging deep into my very soul, and, Victor, the truth that lives in me is this: even after everythhing I've learned about you - your despicable behavior all summer, I still want you. I still love you. You don't know how much I've missed you, how much I've longed for your hands and soft mouth to be on my body again. I thought I knew you, Victor. Knew what you were and, more importantly, weren't capble of. I never thought you capable of betrrayal, or deliberate cruelty. But I've never seen you tested before, tested away from me. The way you looked at me, the way we planned our future. How can it be true? Oh god, Victor. I know that you love me... or at least that you loved me when we were together. I need so badly to hear your voice, if only in a letter. One letter. Do you really want to be rid of me? Or... do we still have a chance? With hope, Ashely

Dear Ashely ../images/Emo14.gif

סלחי נא לי שאני כותב בעיברית אבל לא בא לי כרגע באנגלית... קראתי מה שכתבת וזה באמת היה יפה ומרגש אבל יחד עם זאת, את יודעת שלויקטור ניומן יש גאווה והיא גדולה וכרגע אני לא יכול לחשוב על שנינו יחד, אבל מי יודע אולי בעתיד הרחוק... אז זכרי שגם אני נוצר בליבי את הרגעים היקרים שלנו ונסי לשכוח אותי ולהתרכז בילד היקר שאת עומדת להביא ובחיים החדשים שתפתחי... היי שלום, יקרה שלי, ויקטור.

על מה לעזעזל אתם מדברים???

היא אוהבת אותו, הוא חולה עליה... כן, כן, שמענו עליכם!!! בדיוק בגלל זה אתם חיים ביחד באושר ובאושר... ואני פאתטית...

KOBEMANIA

New member
../images/Emo93.gifמה זה הבול הזה?

כולה אשלי אבוט עוד אחת בספר הארוך של "הנשים של ויקטור" לא צריך להתרגש זאת תמיד תהיה ניקי בסוף

הו ויקטור

שוב מותירני שבורה בפעם המי יודע כמה. אתה כמו סם ממכר, תמיד בשלב כלשהו אני נזכרת בך ורוצה לחזור אלייך, להתייחד איתך. הילד לא שווה בלעדייך, אני עוצמת עיניים ומדמיינת את העתיד שלי - ואני רואה אותו איתך. אל תיתן לגאווה מטופשת להפריד בינינו.

Dawn12

New member
שחזור הודעה של אור2221

אשלי וטווח ארוך? נו באמת! לקח לויקטור בדיוק שנה לעזוב אותה אחרי שהוא התחתן איתה, אחרי שהוא רדף אחרי ניקי חודשים... הציטוט האהוב עלי :), מ1992 (1996 אצלנו). Victor to Nikki: Victor:" I told this to Ashley and I told this to Jack, and I guess I haven't told you very specifically in so many words, I always believed that my divorce from you were the worst mistake of my life, I regretted nothing more. I know the damage it had done to our children and I thought that with you and I separated and divorced the feelings that existed between us will be destroyed but they weren't... I've always loved you... and those feelings were always hidden and always drawn....now, you said that I have a pattern, that true, I can't deny that, I've been accused of that before. Whatever you say that mean, you can not say that I am a man who can not learn or that I'm a man who can not change, I believe in destiny, and I believe with all my heart and all my soul, that it's our destiny, yours and mine, to be together.."

אור2221

New member
1992...

ראינו אותו כאן ב1996. זה הפרק (אחד האהובים עלי) בו ניקי מסכימה להתחתן עם ויקטור שוב. נישואים שלא יצאו לפועל כי היא גילתה שהיא בהריון מג'ק (הריון שהיא איבדה מספר חודשים אח"כ).

אוווו תודה רבה באמת !!!

סוף סוף מישהו מדבר כאן בהיגיון !!! נשים יגיעו, נשים ילכו, אבל ניקי תישאר של ויקטור לעד !!!

אור2221

New member
My Icky Trashley

What on god's name were you thinking? Don't you know that you would never be anything more than second best? Don't you remember how I left you for Nikki before? How I declared to you, to her and to to anyone who would listen that there was something lacking in my marriage to you and that I missed her. Don't you remember when I told you that my divorce from Nikki was a mistake? Don't you know that Nikki and I are soul mates? That Nikki and I have better chemistry fighting than you and I have during out best times? You have no chance with me, I left you for Nikki before and I will again. Crawl back under the rock you came from, and rid us of your presence. With everlasting distaste, Victor.

ים כחול

New member
מקווה שאף אחד לא יעלב ממני עכשיו...

אבל זו ה-כנות שבי ... אין לי מושג מי מאחורי הדמויות , מן הסתם מישהו חמוד או חמודה
, אבל זה מתחיל קצת להיות ילדותי וגם האנגלית לא במקום כי לא כולם טובים בקריאת אנגלית אז זה מנתק אותם מהשרשור (לי אין בעיה אך אני מעדיפה עברית ) ... מאד מקווה שלא תתנפלו עליי כי אמרתי מה שאני מרגישה ובאמת לא התכוונתי להעליב או להשבית שמחה
אתם מקסימים וכייף איתכם מאד !!! רק היה לי חשוב לומר שזה טיפה ילדותי . מקווה שתבינו ואם כן אז תודה

junny

New member
אז אני אהיה מעט יותר בוטה

לי כבר ממש מתחיל להמאס מהשרשורים האלה. תמיד שמחתי שהפורום הוא בוגר, שאין פה שטויות של ילדים כמו "ניק חתיך בטירוף" אלה באמת העברת דעה אישית ובוגרת. אני חושבת שמאז שה"דמויות" האלה עלו לאוויר הפורום גם לא נכנסו משתתפים חדשים כי הם לא ממש מבינים מה קורה כאן וגם המשתתפים הישנים הפסיקו לכתוב כל אחד מסיבותיו שלו. שחר כבר כמה פעם בצורה עדינה ביקש להפסיק אם זה ואחד הציטוטים שלו הם "תעשו שזה יילך מכאן" אני גם מקווה שאני לא פוגעת באף אחד אבל אני כרגע לא מוצאת סיבה להכנס לפורום אם אלה ההודעות.

The Abbott Girl

New member
לא רציתי להתערב אבל ../images/Emo72.gif

אתם כ"כ צודקים!!! זה כ"כ טיפשי להכנס לפה ולראות את ההודעות של "ויקטור" "אשלי" "ניקי" "דיאן" והיה גם אפילו "ג'ק" נו באמת את הגן ילדים עברנו ממזמן, אני מעדיפה יותר שרשורים כמו שצריך על הפרק. דיעות אישיות וכו'. חבל על הפורום

python 4

New member
אני תומך.. אבל לא רציתי להגיד שום

דבר.. מי שכותבת את זה היא ללא ספק יצירתית ביותר, וזה מצחיק, אבל בדיחות לא כדי להמשיך יותר מדי..

המגרה

New member
את צודקת

גם אני מעדיפה לקרוא עברית למרות שאין לי בעיה גם באנגלית.

בהתחלה זה דווקא היה נחמד...

עד שהתחילו ניבולי הפה וזה כבר לא מצחיק או משעשע...

b o t t e n

New member
במה התחלתי בדיוק...

גיברת הרמיוני הניכבדת
מוכנה
להסביר, לפרט ולנמק

ים כחול אני דווקא נהנהת מכל רגע

זה ממש משעשע לקרוא את המכתבים של ויקטור ושל אשלי וגם ניקי זה חמוד מאוד

למעלה