Death

Just Me

New member
Death

What can we do againts death? Can we still have hope or faith? How do we feel when someone we know die? We`re so sad,upset,angry and cry. Everyone around us feel so bad and confuse Should I say I`m sorry? or with my heart to use? Death is all around everywhere I look People are gone with every breath I took. What happend after they all die? Where are all of them go? I realy want to know. When I`ll die, will I be with the people I love? Are they watching me from up above? לזכר דודי היקר... לא הספקתי להיפרד...אני לא אשכח!

ילדה יקרה

מהו טעם הכאב שאותך אופף בלב... שרפו אותי המילים יהיה זכר דודך ברוך שלך ענבל

Just Me

New member
אבדה גדולה....

תודה רבה עינבלוש שלי.... דוד שלי היה אבדה ענקית למשפחה.... ו... אין לי יותר מה להגיד בנושא כי אני מתחילה לבכות ולאבד את המילים ואת המחשבות.... אוהבת אותך אני

SOMETIMES

New member
מיום ליום....

מיום ליום שירייך נהיים יותר ויותר עצובים.... למה?!? אומנם ישנם דברים שקרו ולא שמת לב אליהם... (מתחת לאף...) אבל אפשר להגיד שבזכותם קיבלת דברים חדשים...! (אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת!) למה הדרך היחידה שבה אני יכולה לגלות מה עובר עלייך היא דרך השירים??? אוהבת...

Just Me

New member
שמתי לב....

... השירים עצובים כי זה מה שאני מרגישה.... זו התשובה היחידה שאני יכולה לענות .... ונכון...באמת קרו דברים מתחת לאף שלי אבל שלא תחשבי שלא שמתי לב למתנה שקיבלתי ... אני לא יודעת אם זה בתמורה אבל...תודה! אוהבת מאד...

meitar

New member
עצוב...

The Dying need but little, Dear, A Glass of Water`s all, A Flower`s unobtrusive Face To punctuate the Wall, A Fan, perhaps, a Friend`s Regret And Certainty that one No color in the Rainbow Percieve, when you are gone. Emily Dickenson

למעלה