Debout, les damnés de la terre

צליליתה1

Well-known member
חג שמח לכל החוגגות והחוגגים

תגידו, זה עדיין יום בחירה? יש לי פתאום איזה הבזק זכרון ילדות רחוק רחוק רחוק כשהמורה שואלת כל ילד במה עובד אבא, לא נראה לי שהתייחסה לאמא (ומי שמנקה, מחתל.ת, מבשל.ת, לא פועל.ת? ) ורק מי שלדעתה היה פועל זיכה את צאצאו ביום חופש.

סופהו 1

Well-known member
תגידו, זה עדיין יום בחירה?
כן.
איזו בעסה כשלא עובדים, הא?

יש לי פתאום איזה הבזק זכרון ילדות רחוק רחוק רחוק כשהמורה שואלת כל ילד במה עובד אבא, לא נראה לי שהתייחסה לאמא (ומי שמנקה, מחתל.ת, מבשל.ת, לא פועל.ת? ) ורק מי שלדעתה היה פועל זיכה את צאצאו ביום חופש.
זוכרת שצריך היה להביא אישור הורים על היעדרות באותו יום, שהסתבר שהיה יום כיף, כי לא למדו והיו יופי של משחקים בבית הספר.
ומדמיינת לעצמי איך זה היה עובר אצל אמי, אם מישהו היה שואל אותי במה אבא עובד ומתעלם מאמא. לדעתי, למחרת היא היתה מתייצבת בבית הספר וצולבת את השואל.

קלייטון.ש

Well-known member
לי זה מזכיר בעיקר את העניין של הדגל אדום שצץ לי עכשיו בכל מקום.
לא במשמעות הסוציאליסטית אלא במשמעות של סמל שלילי.
יש כזה סמליל והילדים שלי כל הזמן משתמשים בו. כל משפט שני שלי בוואצאפ אני מקבל תגובה "דגל אדום"
מה? מה אמרתי? ואם אמרתי אז ככה להגיב? ונגיד שזה מוצדק, גברתי הצעירה, בכל זאת אני אבא שלך.
אמרתי מההתחלה שלא כדאי הוואצאפ הזה.

סופהו 1

Well-known member
לי זה מזכיר בעיקר את העניין של הדגל אדום שצץ לי עכשיו בכל מקום.
לא במשמעות הסוציאליסטית אלא במשמעות של סמל שלילי.
יש כזה סמליל והילדים שלי כל הזמן משתמשים בו. כל משפט שני שלי בוואצאפ אני מקבל תגובה "דגל אדום"
מה? מה אמרתי? ואם אמרתי אז ככה להגיב? ונגיד שזה מוצדק, גברתי הצעירה, בכל זאת אני אבא שלך.
אמרתי מההתחלה שלא כדאי הוואצאפ הזה.
הדגל האדום צץ רק כעת?
לדעתי, הוא היה הרבה לפי הווטסאפ. סימן אזהרה אמיתי וגם ביטוי, על חוף הים, במערכות יחסים (בין בני אדם ובין מדינות), בתקשורת עם ספינות, בירוצי מכוניות ובטח עוד.. אומרים שגם בספינות של שודדי ים. (גם בטבע, אבל שם רק בצבע🐞)
כעת הוא כבר לא במצב של "צץ", אלא במצב של מציף, שולט, בולט מתמיד.

|X||איןכניסה||עצור|😡🐞🍄🍎🧨❌📣🚩

אגב, מותר להניף דגל אדום לאבא, גם לאמא, אבל רק אם זה מוצדק. שלא יגיעו, חלילה, לזילות הדגל האדום.

נערך לאחרונה ב:
למעלה