deep ocean ה בישבילך

chips

New member
deep ocean ה בישבילך

תגובה להודעה . אגב דחיינות זה ההתמחות שלי . תמיד דוחה לרגע האחרון ואז נחנסת ללחץ היסטרי. נראה אולי יהיה שיפור בשנה הבאה. לידחות עבודות סימינריוניות לרגע האחרון לא נראה לי חכם במיוחד. תהני בפסטיבל אני

deep ocean

New member
לא יאומן, הגבתי לך ולא ראיתי שכתבת

לי פה את הלינק! הנה התגובה שלי: "יותר עצבנית וחסרת סבלנות"-לדעתי (אבל זאת רק דעתי האישית, לא מתיימרת לדעת כלום!) את צריכה לפתור את הקטע של התאונה, יש לך כאבים וכעסים שלא שיחררת, והם כרגע עוצרים אותך! אולי תכתבי עכשיו את כל הדברים שאת רוצה שיהיו אחרת. הכוונה, תכתבי איך תרגישי מאושרת, מה יגרום לך אושר ויעשה לך טוב? מה יגרום לך לחייך כל בוקר? מה יגרום לך להגיד החיים נהדרים! אני רוצה שתעני על מטלה זו, בלי להתחשב באופי שלך/במצבך הגופני/לא יודעת מה. מה יגרום לך להרגיש טוב, בהנחה שהכל אפשרי?!! אחרי שתעני על מטלה זו, יש למטלה המשך חשוב, שאותו אכתוב רק אחרי שתעני! מקווה שתעני היום או מחר עד 11:30 בבוקר, כי ב- 12:00 אני כבר יוצאת מהבית לפסטיבל. במידה ולא תעני עד השעה הזו, אני אדאג להמשיך את המטלה כאשר אני אחזור משם. :) אוהבת מיכלי כשאחזור אכתוב תרגיל לכל חברי הפורום ולא רק לך אבל אני חייבת שזה יהיה בהמשכיות אז אני אעשה זאת רק כשאחזור.....

למעלה