DeepSeeK - הבינה מלאכותית שמשנה את כללי המשחק!

Biderman123

New member
נפתחה קבוצה חדשה לקהילה הישראלית שעוסקת באלפליקצית הבינה מאלכותית החדשה שהושקה בסין לא מזמן והולך לשנות את תחום הAI לנצח!!
כולם מוזמנים להצטרף, לשאול שאלות ובעיקר ללמוד על כוחה של האפליקציה שתשנה לכולנו את החיים!

DeepSeek | AI - הקהילה בישראל

ptc systems

Member
מנהל
שימו לב האפליקציה אוספת עליכם מידע! ואינה מגינה על הפרטיות שלכם! אין הגנה לילדים מתחת לגיל 18

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
דיפ סיק זה לא מחלה עמוקה?

באנגלית סיק זה חולי. בטח רושמים את זה בכתב אחרת. אבל זה נשמע אותו הדבר.

ptc systems

Member
מנהל
ככל הנראה העתקה של מיזם במליארדים... מה שהסינים יודעים לעשות זה רק להעתיק את הגאונות של האמריקאים. אין להם שום דבר לחדש לעולם רק לגנוב טכנולוגיות קיימות

רוב הזמן נח

Well-known member
ככל הנראה העתקה של מיזם במליארדים... מה שהסינים יודעים לעשות זה רק להעתיק את הגאונות של האמריקאים. אין להם שום דבר לחדש לעולם רק לגנוב טכנולוגיות קיימות
וזה טוב לנו הצרכנים. אתה זוכר מה היה בעידן מכשירי ה- DVD? היו מכשירי DVD יקרים שאפילו לא ידעו לנגן דיסקים צרובים.

ואז הגיעו המכשירים הזולים מסין שגם ניגנו צרובים וגם ניגנו את הקבצים שהורידו אז מהאינטרנט
וגם לא היו נעולים על אזור מסויים.

רוב הזמן נח

Well-known member
איך הם בתחום Image to Video AI Generator ?
האתר הסיני קלינג שהמליצו עליו באיטם בערוץ 13
הסתבר כהכי לא טוב.

ptc systems

Member
מנהל
לא טוב בכלל. אתה ממש לא רוצה שהמשטר הסיני יאסוף עליך מידע רגיש... זה שזה בחינם לא אומר שזה יותר טוב. chatgptרק לידע כללי לא אוסף מידע!

רוב הזמן נח

Well-known member
לא טוב בכלל. אתה ממש לא רוצה שהמשטר הסיני יאסוף עליך מידע רגיש... זה שזה בחינם לא אומר שזה יותר טוב. chatgptרק לידע כללי לא אוסף מידע!
במחשב. אתה מקצה דפדפן פיירפוקס נייד רק לגוגל, יוטיוב וה- AI.

אם יש לך עניינים אישיים, בנק, עבודה, אתה משתמש בדפדפן פיירפוקס נייד אחר. ואם צריך אז חשבון גוגל אחר גם.

ואם יש לך אפשרות אפשר לעניינים החשובים להשתמש במחשב אחר.

פיירפוקס נייד

אפשר להכין כמה גרסאות שמחוברות לגוגל ביוזרים אחרים.
לכל גרסה יש עוגיות והגדרות משלה. החיסרון שאי אפשר להפעיל יותר מאחד בכל פעם. אם רוצים לעבוד במקביל עם 2 מופעים שונים, צריך להשתמש במקביל לפיירפוקס עם דפדפן אחר.

אם אני רוצה להיכנס לחשבון הבנק שלי אני לא משתמש בפיירפוקס שבו אני מחובר לגוגל ביוזר שאני גולש בו ביוטיוב.
אני גולש מפיירפוקס אחר שלא מחובר לשום חשבון גוגל או אתר כלשהו אחר, מלבד זה של הבנק.

נערך לאחרונה ב:

ptc systems

Member
מנהל
לא מומלץ מבחינתי שכל אחד יעשה מה שטוב לו! בכל מקרה chatgpt החינמי לי אישית מספיק אני לא משתמש הרבה. אם יהיה לי צורך ביותר 80 שקלים בחודש (המחיר של המלא) זה לא הרבה כסף עדיף לי ממקרה בו המשטר הסיני יאסוף עלי מידע.

למעלה