Delay בין שירים

splashy

New member
Delay בין שירים

יש לי דיסקים מסויימים שבהם אין הפסקה בין השירים, השירים ממוקססים אחד לתוך השני. כשמנגנים אותם במערכת המעבר חלק ואין השהייה. באייפוד יש Delay קצר בין שיר לשיר, שפוגם במעבר החלק בין שירים. האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש איזשהו פיתרון?

יש לך שתי אפשרויות

א. להגדיר באיטונז את הרווח בין השירים אבל אז זה ישנה לכל השירים שיש לך ב. לייבא את הדיסק הזה כקובץ אחד ואז לא יהיו רווחים בין השירים בדיוק כמו שיש בדיסק המקורי האיטונז הקליט את השירים מהדיסק לא רואה שיש רווח כזה או אחר אלא רואה שיש רווח בין השירים ומסמן כטראקים בודדים ומשתמש ברווח המוגדר בתוכנה דיסקים יחודיים כמו שלך יוצרים בילבול ולכן האפשרות השניה הכי הגיונית בהצלחה

splashy

New member
איך מייבאים שירים מדיסק כקובץ אחד?

וגם לא ראיתי איפה אפשר לשנות את הרווח בין השירים. יש את האופציה הזו רק בצריבת דיסקים. האם זה יחול גם על שירים שכבר נמצאים באייפוד? תודה

splashy

New member
מצאתי אפשרות באיטונז כשמייבאים דיסק

בוחרים את השירים ובתפריט ADVANCED יש אפשרות JOIN CD TRACKS. אני לא יודעת אם זה הופך אותם לקובץ אחד או שזה רק מבטל את הרווח אבל אני אבדוק את זה ואדווח. בינתיים זה נראה כמו הפתרון לבעיה. תודה על ההכוונה!

splashy

New member
החיסרון היחיד זה שאז אי אפשר לעבור

בין שירים בקלות כמו ב-TRACKS נפרדים..

.......

אולי יש אפשרות בתוכנה מסויימת אבל רצית כאן שלא יהיה רווחים ועכשיו אתה רוצה כן לעבוד ולדלג על שירים? כמו שאמרתי קודם אפשר להגדיר באיטונז שהאיפוד לא ינגן עם רווחים ואז לכל השירים באיפוד לא יהיו רווחים

splashy

New member
אתה=את ולא צריך להתעצבן.. הבנתי את

האפשרויות שהעלית, רק ציינתי שאליה וקוץ בה..

AboveBeyond

New member
צודק ..

יש לי גם הרבה אלבומים "ממוקססים" השיטה שנקראת לפצל קובץ כזה יענו האלבום בתור קובץ אחד נקראת cue/bin שבמחשב זה מפצל לפי שירים אבל האי פוד לא יודע מה זה cue/bin נקווה לעכדונים בשניםהבאות חח

splashy

New member
כן.. בקומפקט רגיל אפשר ליהנות משני

העולמות. גם להקשיב לכל השירים ברצף בלי השהייה וגם להעביר לשיר ספציפי שרוצים לשמוע. לא נראה לי שזו דרישה מוגזמת, ואכן גם לי יש כמה וכמה אלבומים כאלה. נראה לי שאני אצטרך לבטל את ה-Cross Fading ב-iTunes אם אני רוצה לעבור בין שירים ולא לשמוע את האלבום מתחילתו ועד סופו.

למעלה