Denver Vs. KC

JakeTheSnake16

New member
Denver Vs. KC../images/Emo58.gif

לא יודע מה הוחלט בסוף לגבי ספויילרים אז שמתי אזהרה בכל מקרה. מי ראה את המשחק ויכול להגיד מילה אחת רעה על הברונקוס עכשיו? סוף סוף ההוכחה שהחילוף ששלח את קלינטון פורטיס לוושינגטון היה מוצלח. צ'אמפ ביילי כבר מעורב לחלוטין בשני צידי המגרש, דאריוס ווטס הרוקי כבר מתחיל להיות מעורב במשחק, ומישהו בכלל זוכר שפעם היה פה רץ שקראו לו קלינטון? זה קוו-נ-טין עכשיו. גריפין. אני חושב שקיי סי באמת השתפרו בהגנה השנה,אבל זה לא יספיק. הניצחון של דנבר 34-24 הוכיח מי הקבוצה השולטת השנה באיי אף סי ווסט.

Yo-man

New member
היה משחק ריצות מעולה !!!

גם גריפין, גם הולמס, ובעיקר ג'ייק פלאמר, שהתחיל בסקרמבלינגס פה ושם, וברבע הרביעי אשכרה קיבל מהלכי ריצה !!! ממש מרשים, רק שבאמת ל-KC אין רסיברים, ואם סוגרים להם את גונזלס הם נשארים ערומים בהתקפה. כל זאת מבלי להפחית ביכולות ההגנה של דנבר, שעשו עבודה נפלאה. הצחיק אותי שג'ו ת'ייסמן אמר שזה נראה כאילו מייק שנהאן (המאמן של דנבר) חושב שיש לו את מייקל ויק עם כמות הריצות שהוא נותן
משחק עם תהפוכות ושינויי מומנטום הוא תמיד משחק שאני אוהב - בתנאי שאין לי מועדפת לניצחון... כי אם הייתי אוהד של אחת מהן הייתי מתעלף ממה שקרה שם.

למעלה