DESIRE מסין, אפשר להחליף את כל המערכת ?

rainmanone

New member
DESIRE מסין, אפשר להחליף את כל המערכת ?

קניתי HTC DESIRE בסין, בדקתי שהכל כשורה והכל עובד ומסתנכרן. אבל יש בו כמה באגים (המולטי טאצ' מפסיק לעבוד לעיתים קרובות, כנראה בגלל קונפליקט תוכנה שהשד יודע איזו) וגם משגע אותי כל אפשרויות הקלט בסינית (בנוסף לאנגלית) האם יש אופציה פשוט להחליף את כל מערכת ההפעלה בגרסה מערבית ? כרגע אני על גרסה 0.80 של BOOT LOADER עוד דבר, אני שומע על גרסא 2.2 שאוטוטו יוצאת. איך מישיגים אותה ואיך משדרגים ? (אני מניח שכמו בכל פלטפון, שדרוג גרסא מוחק את כל מה שהיה קודם, אני מקווה :) )

bitom

New member
אתה בטוח שקנית דיזייר?

משום מה התחושה שלי היא שקנית איזשהו חיקוי סיני, ולא דיזייר אמיתי.

rainmanone

New member
משוכנע שאמיתי

זה לא נקנה ברחוב או משהו, אלא בחנןת מוסדרת כמו שצריך. הוא מתנהג כמו שצריך, פשוט מותאם לסינית, וזה משגע אותי. לפי הפרטים: model number HTC desire a8181 firmware: 2.1 update 1 kernel version 2.6.29-82821fb5 htc-kernel @and18-2 #1 build number goapk 1.0 Software number desire_1.0_sense browser version webkit 3.1 הכל בו מגיב כמו שצריך, מולטי טאצ', מהירות, רקעים חיים. אבל רוצה להפטר מההפצה של GOAPK שמגיעה עם אפשרויות כתיבה בסינית ודפדפן סיני מעצבן בקיצור, האם אם אתקין ROM אחר, זה יחליף את המערכת ? ברור לי שטכנית זה אפשרי, סה"כ להתקין סוג של יוניקס על מערכת משובצת. השאלה היא איך

למעלה