DETOX

Artanis

New member
DETOX

שלום, הייתי רוצה לקבל המלצה עבור DETOX אני גרה בפולין, ואני רוצה לעשות את הניקוי הזה לפני שהחורף מגיע....והשיטות לניקוי רבות. אני יודעת שאני רוצה לעשות ניקוי על בסיס צום, צמחים או שתיית מיצים...אבל אילו קוים כללים מידי...ואני צריכה לדעת מה תהליך הניקוי הזה (שאני רוצה לעשות בין שבוע לעשרה ימים) צריך לכלול על מנת שאני לא יעשה לעצמי נזקים. יש לציין שהרצון שלי לעשות ניקוי נבע בעיקר שבזמן האחרון אכלתי הרבה מאוד, ומהדברים הלא נכונים..אז אני די מרגישה כמו פח זבל. הדיאטה הנורמלית שלי היא צמחונית, ואני משתדלת שלא לצרוך מוצרים מעובדים ולצרוך פירות וירקות בעיקר. אני גרה בקרקוב - עיר כמו כל הערים...יש לה גם את הזיהום אויר שלה. אני עובדת במקום שיש בו די הרבה אנטנות...ואני עובדת הרבה עם מחשבים...אתם יכולים לתאר לעצמכם את כמות הקרינה. לאחרונה אני גם די מתוחה (מה שמביא אותי גם לאכול יותר ולעשות ספורט פחות :-\ ) ואני תופסת את עצמי המון פעמים שהכתפיים מכווצות כלפי מעלה (כאילו שהגוף מוכן ומזומן לתקיפה. אני חושבת שיש מספיק סיבות על מנת לעשות ניקוי פיזי. האם מישהו יכול לייעץ לי מה צריך? בתודה מראש,

RanLoel

New member
ניקוי כבד

שלום artanis את יכולה להציץ אצלנו במאמרי הפורום ולקרוא על ניקוי הכבד הקלאסי לקראת האביב. את הניקוי האישי שלך לקראת החורף את יכולה לבסס על הפירוט שבמאמר. כדי להגיע להתאמה מלאה לצרכיך ולגופך כדאי להתייעץ עם מטפל מנוסה. בהצלחה, רן

למעלה