Digimon Guardians: ה"סרט" השני

Digimon Guardians: ה"סרט" השני../images/Emo13.gif

Digiworld Collapse! The Metal Digimon Appears! הרוח נשאה עימה את הענן הגדול ואור השמש נחשף שוב, זוהר על שדה מלא פרחים בעשרות צבעים שונים, שראשיהם התנודדו ברוח. השיער החום הצליף בעיניו, וחולצתו השחורה, הקצרה, התנופפה סביב גופו. אור השמש השתקף ממסכת המתכת על פניו של היצור הגדול שלידו. הוא גיחך ברוע וחשף שיניים מחודדות, ואז פרש מעט את כנפי העור המחוררות שלו והצל על השניים שמולו. העיניים האדומות הצטמצמו בשמחה. "רק אחד." אמר. "גם אתה. אני רואה שחזרת לסיבוב שני בלי החברים שלך, אז אין מי שיגן עליך עכשיו." החזיר היצור השני. פניו של בעל הכנפיים התעוותו לרגע בכעס, אך אז שב החיוך המזלזל והופיע. "בוא נראה מה אתה..." נשימתו נעתקה ורוק ניתז מפיו כשאגרופו של אויבו ננעץ עמוק בבטנו. היצור השחור, בעל הכנפיים, התנודד לאחור כמה צעדים ונפל. צילו של אויבו נח עליו. "המ, אתה מפסיד." אמר בעל מסכת המתכת. השני החל להתרומם, אבל אויבו הניח את רגלו על חזהו והשכיב אותו שוב על האדמה. "גמור אותו." אמר הנער מאחור בקול קר. "בשמחה." השיב בעל המסכה. השני רק חייך את חיוכו המרושע והניף את ידיו. הן נמתחו וכמעט הכו בפניו של אויבו, אך הוא מיהר ונסוג לאחור, ובעל הכנפיים זינק לאחור והזדקף. "תותח רוח!" אויבו לא נתן לו הזדמנות להתייצב, ומיד הפיל אותו שוב. בעל הכנפיים קם שוב, מתנודד, וזרזיף של דם זלג מפיו. "חתיכת..." סינן. כתפו החזקה של בעל המסכה הכתה בחזהו והעיפה אותו משם. "קדימה, שינומון! סיים את זה!" קרא הנער מאחור. שינומון הניף את ידיו וכדור של אור ורוד מוקף בברקים סגולים הופיע ביניהם. "תותח רוח!" הכדור התנפח במהירות וידיו הופנו אל עבר היצור ששכב על האדמה. עשבים ופרחים, אבנים ורגבי אדמה עפו לכל עבר כשקרן האור של שינומון הרסה את האדמה. לבסוף פסק האור והמנצחים היו יכולים לראות שאויבו של שינומון נעלם לחלוטין. "ניצחנו!" אמר ריי. "לא בדיוק." התנשף שינומון והצביע. הנער הרים את מבטו והביט בדווימון מתרחק משם, מעופף בקושי, ומכל גופו עולים נתונים אדומים. שינומון התנשף בתשישות ובקושי יכול היה לעמוד ישר. "אתה בסדר?" שאל ריי. "כן, רק השתמשתי ביותר מדי כוח." אמר שינומון והזדקף כמיטב יכולתו, מנסה להסתיר כל סימן לחולשה או עייפות. "דווימון המחורבן." "אני מקווה שהאחרים בסדר." "רק אם הציידים האחרים לא מצאו אותם." ריי הביט אל השמיים ונאנח. "אההה!!!" צרח יוטה הנמלט בבהלה ומיהר לזנק מאחורי סלע גדול. הפרי פגע בסלע ונמעך עליו, משפריץ מיץ אדום לכל עבר. יוטה הביט מעבר לסלע וזרק פרי נוסף על יריבו, אבל קאבומון הקטן התכופף וחרץ את לשונו. "כמעט פגעתי הפעם!" קרא יוטה בתסכול. קאבומון ויוטה המשיכו לזרוק זה על זה את הפירות שקטפו מהעצים עד שתשו כוחותיהם והם נשכבו על אדמת היער והביטו למעלה. "זה היה כיף." אמר יוטה והתיישב לפתע. "אבל אנחנו חייבים למצוא את האחרים, נכון?" "בטח!" השיב קאבומון וקם. במקום אחר בעולם הדיגיטלי, על ראש גבעה מוריקה, חצאיתה של נקו התנופפה סביב ברכיה ושיערה התבדר ברוח. עיניה הסגולות היו נעוצות במרחק. ניאמון התחככה ברגלה. "נמצא אותם, את תראי." אמרה. "כן." מלמלה הילדה. ברק השמש השתקף מהעדשות השחורות שהסתירו את עיניו. "רק אל תגיד לי שאתה מתגעגע אליהם." קנטר אותו קיטסונומון. זווית פיו של קאטסואו התעקמה מעט. "אולי. בוא נלך." והם החלו להתקדם שוב על שביל העפר, שעליו הלכו כבר כמה ימים מבלי להגיע לשום מקום. אור בוהק זרח על חיוכו המרושע והנתונים הלבנים שצפו סביבו נעשו כחולים והחלו להיספג בגופו. פניו השתנו ונעשו אדומות, וקרן ברזל מעוקלת צמחה על אפו. "לא, מצטער. לא ראיתי עוד בני-אדם." אמר סאלאמון. שינומון פתח את פיו כדי לענות, כשלפתע הוסחה דעתו על-ידי תחושה משונה כלשהי. גם סאלאמון הביט לאותו כיוון, ושניהם קפאו לרגע. "שינומון?" שאל ריי. "משהו..." מלמל שינומון. "משהו מה?" "משהו...פוגע בעולם הדיגיטלי." "יש לי הרגשה רעה." אמר סאלאמון. הוא חזר להביט בהם בעיניים כחולות. "כן, אני יודע." אמר שינומון והביט בריי. "אנחנו חייבים לעשות משהו." ריי הביט בו בהפתעה. "אתה רוצה שנלך...?" "מישהו מפר את האיזון של העולם הדיגיטלי ואוסף כוח מהמקור. אני מרגיש את זה. כל הדיג'ימונים מרגישים את זה. ואנחנו עדיין שומרים." הוסיף כשראה שריי אינו משתכנע. "טוב, אם זה כל-כך חשוב..." "העולם הדיגיטלי עלול להיהרס, אז זה די חשוב." אמר שינומון. "בסדר. ניאו דווימון יחכה עוד קצת." הוא הביט בשינומון. "נעשה את זה." "טוב מאוד." אמר שינומון וכרך את ידיו סביבו. "בהצלחה!" אמר סאלאמון. "תודה. ותודה על העזרה." אמר ריי. שינומון פרש את כנפיו, עלה לאוויר והחל לעוף. "אתה יודע איפה הוא?" שאל ריי. "אני מרגיש את התנודות באנרגיה של העולם הדיגיטלי." אמר שינומון. "וואו, אז זה בטח משהו רציני." "כן, כנראה שמישהו כבר הגיע למקור עצמו, שהוא קרוב מאוד לשם." "אם זה ניאו דווימון?" שאל ריי, ונימה של חשש התגנבה לקולו. שינומון שתק לרגע. "בוא נקווה שלא." אמר לבסוף. הדיג'ימון דאה בין העננים, הרוח ממלאת את כנפיו הקטנות ונושאת אותו בעקבות תחושתו. אחרי זמן מה שקעה האדמה ונעלמה מתחת לים סוער. "ים סוער? במזג-אוויר כזה?" תהה ריי לעצמו. "זה בגלל המקור." אמר שינומון והגביר את מהירותו. כמה דקות אחר-כך הם היו יכולים לראות מולם אי גדול ובמרכזו בוהק חזק ולבן. שינומון הידק את לסתותיו ונהם. הוא נחת על החוף והחל לרוץ בעקבות ריי עד שהגיעו שניהם לקצהו של צוק גבוה, שהיה בעצם חלק ממכתש ענק, בעומק של כמה אלפי מטרים. מתוכו קרן אור חזק ומסנוור ובתוכו הבחינו השניים בעצם כהה כלשהו. "לעזאזל." קילל שינומון, שהופיע מאחוריו. "מה זה?" לחש ריי. "זה הוא." אמר שינומון. "הוא שואב כוח מהמקור." "אז עשה משהו!" אמר ריי. "תותח רוח!" צעק שינומון. ההתקפה שלו פגעה בעצם הכהה, אך דבר לא קרה. "אתה בטוח ש...?" החל ריי, אבל שאגה חזקה עצרה אותו. נתונים עפו לאוויר כשדיג'ימון אדום וגדול זינק מתוך האור. הוא נופף בכנפיו הלבנות וטבעות הזהב שעליהן שקשקו ונקשו. "דורוגרמון!" אמר שינומון. הוא זינק על ריי והפיל אותו, ושניהם היו יכולים לחוש את הרוח החזקה על גבם בשעה שהדיג'ימון המסוכן חלף מעליהם. "איזה דיג'ימון." מלמל ריי והביט בו נוסק. "כן, דורוגרמון הוא אחד מסוכן." "אתה יכול לעשות את זה?" "בטח!" אמר שינומון בביטחון ועף בעקבות הדיג'ימון. "אני מקווה." מלמל ריי לעצמו. "לעזאזל! איפה האחרים?!" "דורוגרמון!" קרא שינומון. הדיג'ימון פיתל את צווארו הארוך והביט בו מעבר לכתפו, אז בלם והסתובב אליו. "אתה חייב להפסיק לשאוב אנרגיה מהמקור! זה מזעזע את שיווי המשקל של העולם הדיגיטלי!" אמר שינומון. גל ענקי התרומם לפתע מהים והכה בחופי האי, כאילו כהוכחה לדבריו. שני הדיג'ימונים צפו בו, ואז שבו להביט זה בזה. דורוגרמון משך באפו קלות. "אני מריח אלוף." אמר. "המוח שלו גדל ביחס הפוך לגוף שלו." מלמל שינומון. בצווחה מחרישת אוזניים הסתער דורוגרמון ופער את פיו מלא השיניים המחודדות. שינומון צלל ודורוגרמון בעקבותיו, ולרגע התנהל מרדף בשמיים. "תותח רוח!" צעק שינומון והסתובב. דורוגרמון זז הצידה והביט בדיג'ימון שמעליו, שמיהר לעוף מעל ענן גדול ולהיעלם מאחוריו. "צא החוצה." נהם דורוגרמון. משב של רוח חזקה נשב והזיז את הענן באיטיות. שינומון עמד מאחוריו ונעץ את מבטו בעיניו של אויבו, שהביט בו גם כן. שניהם חיכו שהענן יחלוף בשקט. "מה זה? דו-קרב?" שאל ריי בתסכול. גופו של שינומון נחשף בהדרגה לעיניו של דורוגרמון, ואילו דורוגרמון נחשף לעיניו של שינומון. הענן חלף.

המשך:

"תותח רוח!" "מטאור מתכת!" שני הדיג'ימונים תקפו באותו זמן: דורוגרמון פער את פיו וירק כדור של מתכת בוערת ושינומון הושיט את ידיו קדימה וירה קרן של אור ורוד, מוקף בברקים סגולים. קול פיצוץ חזק נשמע ועשן עטף את הדיג'ימונים. "שינומון!" צרח ריי בבהלה. מתוך ענן העשן הענק שהסתיר את השמש צלל שינומון לעברו, אחז בו ונסק מיד. "מה קרה?" שאל ריי בבהלה. "הוא חזק מדי! בגלל המקור! אנחנו חייבים לסגת!" אמר שינומון. הוא טס במהירות כזו שהרוח ממש הכאיבה לריי כשחלפה על פניו. הדיג'ימון נעצר רק כשהגיע לאי קטן, מרוחק מאות מטרים מהאי של דורוגרמון. "לעזאזל! מה זה היה?!" שאל ריי בכעס. שינומון התנשף מעט והביט לאחור. "הוא חזק, חזק מדי." מלמל. "חשבתי שאמרת שאתה יכול לנצח אותו!" "אני יכול! פשוט לא הייתי מודע לכוח שלו!" שינומון שתק לרגע. "נצטרך לחשוב על משהו." "אני חושב שנצטרך את העזרה של האחרים." אמר ריי. "אבל הם לא כאן." אמר שינומון. שניהם צפו בענן העשן המתפזר ובדורוגרמון המבולבל. אחרי רגע של חיפושים הוא צלל שוב לתוך האור ונעלם. "אנחנו לא יכולים לתת לו להמשיך בזה. זה יהיה אפילו גרוע יותר." אמר ריי. "אתה חכה כאן, אני חייב לעשות את זה." אמר שינומון ועף מבלי לחכות לתשובה. דורוגרמון חפר בכל כוחו בעזרת קרנו, שובר את הסלעים שמגנים על המקור, עמוק בליבת העולם הדיגיטלי. "אני מרגיש את זה! כוח!" מלמל. "דורוגרמון!" קרא שינומון, שהופיע מעליו. דורוגרמון הביט בו. "חרא. שוב אתה?" שאל ועף למעלה. שינומון התרחק למרחק בטוח והביט בו. "אם תתעקש, תהרוס את העולם הדיגיטלי." אמר. "אמרת את זה כבר." השיב דורוגרמון. "הכוח שלי הוא הדבר החשוב ביותר! אם ייהרס העולם הדיגיטלי, אחיה בעולם אחר!" "הוא ספג יותר מדי כוח בבת-אחת, וזה גורם לו לרצות עוד. המקור השחית אותו." מלמל שינומון. "מטאור מתכת!" צעק דורוגרמון. שינומון חיכה עד שכדור הברזל המותך יתקרב אליו, ואז צעק: "רוח פרצים מרסקת!" מטאור המתכת נקלע לרוח שנוצרה מהסיבוב המהיר שלו והסתחרר יחד איתה סביב שינומון. אז נעצר הדיג'ימון וכדור הברזל טס בחזרה אל שולחו. דורוגרמון התחמק, אך רגלו הקדמית נפגעה והוא נהם בכאב ובכעס. שינומון חייך. "אני שומר, דורוגרמון, שליח מטעם המועצה. אתה לא יכול להתנגד לכוחה." אמר. "הכוח שלי חזק יותר!" דורוגרמון פער את פיו ונסק לעברו. "עצור, בשם המועצה!" קרא שינומון. שמחה קטלנית הופיעה בעיניו האדומות של דורוגרמון כשהלך והתקרב אל שינומון במהירות עצומה. "לעזאזל, דיג'ימון מחורבן." קילל שינומון בשקט וצלל. דורוגרמון הניף את זנבו האדיר והכה בו, והאוויר ברח מריאותיו של שינומון. הוא צלל למטה כמו אבן והתרסק על האדמה, מעיף לעבר עננים של חול ואבק וחתיכות סלעים. "שינומון! הוא נפל!" קרא ריי בבהלה. "גם המועצה לא יכולה לעצור אותי!" צרח דורוגרמון באושר וצלל אל שינומון. הוא נחת מולו והנמיך את ראשו אליו. "ברור?" שאל. שינומון בעט בראשו וזינק על רגליו, אבל דורוגרמון התאושש במהירות והכה בו בכף-רגלו בעלת טופרי הברזל. במרחק של מאות מטרים משם, טפריו של דרקון ענק וצהוב חתכו את המים והשפריצו לכל עבר. על גבו ישב ילד שחור שיער, ועיניו מוסתרות מאחורי משקפי שמש מרובעות ושחורות. זנבו של דורוגרמון הונף שוב, וקצהו העטוף מתכת מחודדת נצץ. הדיג'ימון ליקק את שיניו מלאות הריר. שינומון ניסה לקום, אך לשווא. הוא הרים את מבטו אל האויב שמעליו. "תמות!" אמר האחרון. הדרקון הצהוב חבט בצד גופו ושלח אותו להתגלגל על האדמה בזעם. "אתה בסדר, שינומון?" שאל ריי. שינומון קם והביט בקאטסואו, שעמד לצד דיג'ימון צהוב וגדול והביט אך ורק בדורוגרמון. "קיטסונומון דיג'יגדל." מלמל שינומון. "כן, הוא דראמון עכשיו." אמר ריי. "הוא ענק." אמר שינומון. "כמעט בגודל של דורוגרמון. זה טוב." אמר ריי. "קצוץ אותו לחתיכות." אמר קאטסואו. "כן." נהם דראמון והחל להתקדם. דורוגרמון קם על רגליו, מתח את צווארו ושאג לעברו. דראמון שאג בחזרה ונופף בזנבו. דורוגרמון רץ לעברו ונגח בבטנו עם קרנו המחודדות, ודראמון תפס בו ונגרר לאחור, רגליו מותירות תעלות עמוקות באדמה. דראמון הוטח בעץ ושאג בכאב, ודורוגרמון יצא מאחיזתו והתרחק כמה צעדים לאחור. קאטסואו רק הביט בהם בידיים שלובות על חזהו, ואז בריי ובשינומון. "אתם בסדר?" שאל. "כן, תודה." אמר ריי. "אני צריך לעזור לדראמון." אמר שינומון והביט בדיג'ימון, שנאבק בדורוגרמון. "הוא יכול להסתדר לבד." אמר קאטסואו. "אני אלך בכל-זאת." החזיר שינומון ומיהר לעברם. קאטסואו משך בכתפיו. "האחרים לא כאן, אני מניח. נקו?" ריי נענע בראשו. "ועל יוטה אין אפילו טעם לשאול." "אני בטוח שהם בדרך. גם השותפים שלהם ודאי חשו את ההפרעה למקור." אמר ריי. "כן, חשנו." ריי וקאטסואו הסתובבו אל חתולת-אדם בעלת שלושה זנבות ואזיקים גדולים וכחולים על פרקי ידיה. לידה עמדה ילדה בעלת שיער כתום בוהק ועיניים סגולות גדולות, ועל פניה נמרח חיוך רחב. "ריי! קאטסואו!" קראה ורצה אליהם. "ידעתי שתגיעי." חייך ריי בחזרה. "מי זו?" הוא הביט בדיג'ימונית. "היא הייתה פעם ניאמון. עכשיו היא ניאוומון." אמרה נקו. "ואני רואה שגם קיטסונומון דיג'יגדל." אמרה ניאוומון. "כן." השיב קאטסואו. "איך הגעתן?" שאל את נקו. "דיג'ימון בשם סידראמון נתן לנו טרמפ." השיבה. "יוטה כאן?" "לא, עדיין לא." השיב ריי. "אבל אנחנו כבר שלושה נגד אחד, אז יש לנו סיכוי טוב גם בלעדיו." אמר קאטסואו. "לא, הוא חזק מדי. הוא שאב כוח ישירות מהמקור, יותר מדי כוח." אמר ריי. "כן, אני יכולה להרגיש את זה." אמרה ניאוומון. "מטאור מתכת!" צעק דורוגרמון. ההתקפה חלפה בין שינומון לדראמון וכמעט פגעה בשומרים, אבל ניאוומון הספיקה לדחוף את קאטסואו ולזנק על ריי ונקו, וכולם השתטחו. כדור המתכת פגע בעץ והעיף את חצי הגזע העליון, עם ראש העץ, לאוויר. ניאוומון זינקה לאוויר, תפסה בגזע והניפה אותו מעל ראשה. "אהההה!" שאגה והנחיתה את העץ. דורוגרמון השתמש בזנבו כדי לחתוך את הגזע והפנה את ראשו אליה. הוא הרים את זנבו שוב והתכונן לנעוץ את קצהו המחודד בדיג'ימונית הצוללת לעברו בחוסר אונים, אבל שינומון תפס בה והסיט אותה מהמסלול. דראמון הכה בזנבו וניסה להפיל את דורוגרמון, אך הוא הצליח להתייצב, נגח בו והעיף אותו לאחור. "הוא באמת חזק." אמרה נקו. "אנחנו יכולים להביס אותו. קדימה, דראמון!" קרא קאטסואו. אבל דורוגרמון נגח בדראמון, שניסה לקום, והפיל אותו שוב. "עזוב אותי." אמרה ניאוומון לשינומון, והוא עזב. היא צללה למטה בצעקה ואת גופה עטף חתול להבות כחולות-שקופות. "רוח החתול הצייד!" "תותח רוח!" קרא שינומון מלמעלה. דורוגרמון הכה בזנבו והעיף את ניאוומון, והגן על עצמו מתותח הרוח בעזרת כנפיו. "מטאור מתכת!" קרא. הוא פגע בשינומון והעיף אותו משם. ניאוומון שכבה על הארץ וניסתה לקום, אך לשווא. דורוגרמון התקרב אליה והניף את רגלו, מוכן לנעוץ בחתולה את טופרי הברזל החדים שלו. "יתושים מציקים. זוזו מהדרך!" והוא הנחית את רגלו.

המשך 2:

"מצטעעעעעעער!" הצעקה החזקה עצרה את רגלו של דורוגרמון במרחק של סנטימטרים בלבד מחזה של ניאוומון. "מצטער על האיחור! היו לנו בעיות בדרך!" "יוטה!" צווחה נקו בשמחה ורצה אליו. "מה קורה?" שאל יוטה בחיוך. אגרופיו של קאטסואו רעדו וכל גופו רעד, אבל ריי חייך. "אנחנו באמצע משהו," הוא הצביע על דורוגרמון, שהביט בהם בעיניים מצומצמות. "ואנחנו צריכים את העזרה שלך." "אה, בטח! סאנבימון!" קרא יוטה. "אור ירח כחול!" צעק סאנבימון. דורוגרמון הרים את רגלו ונסוג לאחור וההתקפה פגעה בעץ, שנפל על ניאוומון. היא הרימה את רגליה ועצרה אותו, ואז בעטה אותו על דורוגרמון וזינקה לאחור. דורוגרמון פרש את כנפיו ונסק. "איפה לעזאזל היית?!" צווח קאטסואו בזעם. יוטה הביט בו בחוסר הבנה. "היינו צריכים להציל איזה דיג'ימון, ואז הוא לקח אותנו לכאן. הוא אמר שקוראים לו אקווילאמון, אם אני לא טועה." "טיפש!" צעק קאטסואו והצביע עליו, ופניו נעשו אדומים. נקו צחקקה והביטה ביוטה. "טוב שהגעת. הדיג'ימון הזה שואב כוח מהמקור והורס את העולם הדיגיטלי, ואנחנו צריכים עזרה." אמרה. "אל תדאגי, נקו. אני כאן." חייך יוטה. "תודה רבה לך באמת." אמר ריי. "מתי שתרצה." יוטה הביט בו עם חיוכו המטופש. "אתה חסר תקנה." ריי השפיל את ראשו ונענע בו מצד לצד, מחייך. "אור ירח כחול!" תקף סאנבימון. "רוח החתול הצייד!" תקפה ניאוומון. דורוגרמון עשה סיבובים באוויר והתחמק. "מטאור מתכת!" צעק. ההתקפה פגעה באדמה מול הדיג'ימונים וזעזעה אותם. ניאוומון הוטחה לאחור מההדף וסאנבימון כמעט איבד את שיווי משקלו. "איפה שינומון?" שאל ריי. "כאן." מלמל הדיג'ימון, שהגיח מבין העצים כשהוא אוחז בראשו. "אתה בסדר?" שאל ריי. "אני חושב. אז יוטה הגיע, סוף סוף." אמר שינומון והביט בו. יוטה המשיך לחייך בטיפשות. "אתה יכול להילחם?" שאל ריי. "בקושי. דראמון בחוץ, הא?" אמר שינומון והביט בדראמון, ששכב על האדמה במרחק מה מהם. "כנראה שכן." אמר ריי, וגבותיו של קאטסואו הצטופפו. "לעזאזל." שינומון פרש את כנפיו ונסק. "תותח רוח!" צעק. דורוגרמון התחמק, הכה בזנבו והפיל אותו. אז צלל אל ניאוומון ופער את פיו שוב. הדיג'ימונית החלה לרוץ, אך דורוגרמון לא ויתר. "מטאור מתכת!" צעק. ההתקפה התפוצצה ליד רגליה של ניאוומון והעיפה אותה באוויר. דורוגרמון התכוון להמשיך בעקבותיה, אולם סאנבימון נעמד בדרכו, חשף את שיניו ונהם. "ניאוומון! ניאוומון, את בסדר?" שאלה נקו ורצה אליה. ריי, יוטה וקאטסואו מיהרו בעקבותיה. "כן, כן, אני פשוט...תשושה. הוא חזק, ואין לי כוח להילחם." אמרה ניאוומון. "כולם עייפים." אמר ריי. "רק סאנבימון יכול להילחם, כי הוא הגיע אחרון." הוסיף והביט ביוטה, ששתק. "ניאוומון, אולי תיתני את הכוח שלך לסאנבימון?" הציעה נקו לפתע. כולם השתתקו בתדהמה. "מ...מה?" שאל קאטסואו. "לתת את הכוח לסאנבימון?" שאלה ניאוומון. "את לא יכולה להילחם, אבל סאנבימון לא יכול, וגם הכוח שלו לא מספיק. תני לו את המעט שנשאר לך כדי שיוכל לנצח." אמרה נקו. ניאוומון הביטה בה ואז ביוטה. "גם אנחנו נעשה את זה." אמר ריי לפתע. "מ...מה?!" קאטסואו הביט בו כלא מאמין. "השותף שלך לא יכול להילחם, אבל הכוח שלו יכול לעזור לסאנבימון! לך אליו וקח את הכוח שלו!" אמר ריי. קאטסואו שתק לרגע, כאילו שוקל מה עליו לעשות. "כן." אמר לבסוף ורץ אל דראמון. ריי רץ אל שינומון ושלף את הדיג'יכלי מכיסו. "מה קרה?" שאל שינומון וניסה לקום. "אנחנו צריכים שתיתן את הכוח שלך לסאנבימון. הוא היחיד שיכול להילחם, אבל הוא צריך את העזרה שלכם." אמר ריי. שינומון הביט בו והחל לזהור. נתונים כחולים עלו ממנו ונספגו בדיג'יכלי המושט של ריי, וגופו נעלם מתחת למעטה של אור. כשדעך האור, התגלה דיג'ימון לבן ודמוי דינוזאור, בעל שתי עיניים גדולות ואדומות, זנב קצרצר, שתי אוזני שועל וכנפיים קטנות. את כל גבו כיסה סמל כתום בצורתה של השמש. "הוא...חזר לאחור." מלמל ריי בתדהמה. "זו הפעם הראשונה מאז שנפגשנו, לא?" שאל הדיג'ימון בחיוך וקם על רגליו הקצרות והשריריות. "אני טאיומון." אמר. "ה...היי." מלמל ריי. "ריי!" קרא קאטסואו. ריי הביט בו, וראה שקיטסונומון כבר נתן לו את כוחו. הדיג'יכלי של קאטסואו זהר בעוז. בצד השני, גם ניאוומון התכווצה והפכה לניאמון, והדיג'יכלי של נקו בהק. "יוטה!" קרא ריי. "מוכן?" יוטה הניף את הדיג'יכלי שלו והביט בסאנבימון, שמבטו היה ממוקד בדיג'ימון המעופף מעליו ויורה לעברו מפעם לפעם. "כן!" אמר אחרי רגע. ריי, נקו וקאטסואו הושיטו לעברו את הדיג'יכלים הזוהרים שלהם, וקרניים של אור נורו מהצגים ופגעו בו. עיניו של יוטה נפערו והוא החל לרחף באוויר, אור זורח ממרכז חזהו. לרגע עמד מול סאנבימון והביט בעיניו הכחולות, מרוכז רק בו. "אתה יכול...לדיג'יגדול?" שאל יוטה. "כן." השיב סאנבימון. ואז נורתה קרן של אור כחול מחזהו של יוטה ופגעה בדיג'יכלי, שהחל כולו לזהור באור כחול ולרעוד ללא שליטה. מצג הדיג'יכלי המכוון אל סאנבימון, נורתה קרן כחולה ועטפה אותו. "סאנבימון! דיג'יגדל על ל..." ברקים של אור כחול הבזיקו סביב סאנבימון, וחלקם פגעו בו. במקומות בהם פגעו הופיעו חלקי מתכת: אחד על ירכו הקדמית, אחד על צלעותיו וחלק דמוי מסכה עטף את מצחו ואוזניו הארוכות והגיע כמעט עד קצה אפו. על חזהו הופיע לוח שריון ומגבו בקעו שני להבים קצרים וחדים כתער. כפות רגליו האחוריות הפכו מתכתיות, וטופריהן התארכו. על גבו צמחה רעמה ארוכה, כחולה כהה, ובין קצות שלושת זנבותיו נמתחו זרמי חשמל דקיקים. הדיג'ימון שאג בקול ובאישוניו הכחולים הבזיקו ברקים. "סאנבימון מתכתי!" הוא זינק לאוויר ודרך על אחד ממטאורי המתכת של דורוגרמון בכפותיו האחוריות. הלהבים הקצרים שעל גבו התארכו ונפרשו לכנפיים מתכתיות, שמקצותיהן בקעו סילונים של אור כחול. סאנבימון מתכתי טס למעלה. "הוא...דיג'יגדל." אמר קאטסואו. "איך?" שאלה נקו. "זה הכוח של הדיג'יכלים." אמר ריי. "זה הכוח של השומרים." השלושה הביטו בטאיומון, שניצב מולם עם ניאמון וקיטסונומון. "אתם גרמתם לדיג'יגדילה. זה היה הכוח שלכם, והכוח של יוטה, שגרמו לסאנבימון לדיג'יגדול לסאנבימון מתכתי." הסביר הראשון. כולם הרימו את מבטיהם אל יוטה, שעמד במרחק מה מהם והביט בשותפו המעופף. ברק המתכת שעל גופו השתקף בעיניו החומות ולסתו התחתונה נפרדה מהעליונה. "הצלחת." לחשה נקו מאחוריו. יוטה הביט בה מעבר לכתפו. "סאנבימון מתכתי יציל את העולם הדיגיטלי." היא חייכה. "מטאור מתכת!" צעק דורוגרמון, למעלה בשמיים. סאנבימון מתכתי הצליח להתרומם מעל ההתקפה בסחרור וצלל אל תוקפו. הוא התנגש בו והעיף אותו למטה. לרגע הפכו כנפיו שוב ללהבים, וברקים כחולים הסתחררו סביבם בקצב הולך וגובר. "סופת רעם מתכתית!" צעק.

המשך 3:

ברקים ירדו כמו גשם על ראשו של דורוגרמון הצולל, שצרח בכאב. הוא נופף בכנפיו בחוזקה, אך לא הצליח להדוף את ההתקפה או להתרומם שוב. הדיג'ימון הגדול איבד גובה במהירות עצומה וכל גופו התכסה בכוויות. השומרים עיקמו את פניהם לריח הפרווה והבשר החרוכים. דורוגרמון הניף את צווארו הארוך בצווחה מזעזעת אחרונה לפני שהתרסק על אדמת האי ויצר סביבו מכתש ענק. הרוח שנוצרה מעוצמת הפגיעה כמעט הפילה את השומרים מרגליהם והם נאלצו לעצום את עיניהם ולהגן על פניהם מפני האבק וחתיכות האבן שעפו עליהם. "זה היה חזק!" אמר קאטסואו בהתפעלות. "הוא מדהים, נכון?" צהל יוטה. דורוגרמון הרים את ראשו ושאג לעבר סאנבימון מתכתי, אבל לא נראה היה שזה מתרגש. במקום זאת, ברקים כחולים הופיעו סביב גופו שוב, ועוצמתם גרמה לו להיעשות מסנוור כשמש עצמה. דורוגרמון ידע שזה סופו ועשה מאמץ אחרון כדי לקום ולהתחמק מפגיעה, אך ללא הצלחה: הוא היה תקוע עמוק מדי באדמה ורגליו וכנפיו רק התנופפו באוויר בחוסר אונים. "פעימה אלקטרו-מגנטית!!!" צעק סאנבימון מתכתי מהאוויר. הברקים הכחולים זינקו מגופו ויצרו גשר מהשמיים לארץ. דורוגרמון שאג בכאב בשעה שההתקפה שרפה וביקעה את גופו, שהחל להתפוגג לנתונים אדומים. גם האדמה תחתיו וסביבו נפגעה ונסדקה, ורעידת-אדמה חזקה החלה. "לעזאזל." קילל ריי בעודו מנסה להתייצב. "מה קורה?" שאלה נקו בבהלה. "כל האי מתמוטט!" אמר קאטסואו. "סאנבימון מתכתי!" צעק יוטה. הדיג'ימון שמע אותו והביט לעברו, ואז החל לצלול. "אנחנו חייבים לצאת מכאן." אמר ריי. טאיומון התרומם מעל האדמה, תפס בכתפיו והחל לעוף. קיטסונומון תפס בקאטסואו ועשה כמוהו. סאנבימון מתכתי צלל אל עבר הנותרים מאחור, אך בעודו באוויר, החל גופו לזהור לפתע. "אוי לא." מלמלה נקו. כדור האור הלך והתכווץ מרגע לרגע עד שלבסוף נחת בידיו של יוטה והאור שהקיף אותו נעלם. זה היה כדור פרווה צהבהב בעל פנים לבנות, שתי אוזני שועל וזנב שועל פרוותי. "מה?! מי אתה?!" קרא יוטה. "אני קורומון!" חייך הדיג'ימון. יוטה ונקו היו חסרי מילים. "זו צורת האימונים, הצורה שבאה לפני שלב הטירון. אין לנו זמן לזה עכשיו!" אמרה ניאמון במהירות. "יוטה! נקו! בואו כבר!" קרא אליהם ריי. דורוגרמון הרים את ראשו בפעם האחרונה ושאג את שאגתו הסופית. גופו זהר לרגע בבוהק פתאומי והתפוצץ למיליוני נתונים אדומים שהתפזרו באוויר ונישאו עם הרוח החזקה שנוצרה מהפיצוץ. סדקים עמוקים ביקעו את אדמת האי ושברו אותו לחתיכות, ורוח חזקה הסתחררה ועקרה עצים וסלעים ממקומם. היא לכדה בתוכה גם את ריי וטאיומון וקרעה אותם מעל השאר. עננים של אבק כיסו את השמיים. "ריי!" קרא קאטסואו. האדמה נסדקה בין יוטה לנקו והם שלחו את ידיהם זה אל זו, אבל המרחק ביניהם כבר היה גדול מדי. חלקי האי נפרדו וסחפו את השומרים לכיוונים מנוגדים. "יוטה!" קראה נקו. האדמה תחת רגליה נסדקה והיא החליקה למטה. ניאמון נאחזה בה, אבל היא הייתה חלשה מדי, והשתיים נפלו למטה ונעלמו בתוך המים. "נקו!!!" צרח יוטה. אבק נכנס לפיו והוא החל להשתעל. מתחת למים, דיג'ימון דמוי צוללת בעל אף מסורי ומוארך הבחין בנקו וניאמון. הוא פתח את תא הנהג ונקו וניאמון צללו פנימה. התא נסגר והדיג'ימון המשיך בדרכו. "אני לא רואה כלום!" קרא קיטסונומון. האבק עטף אותו ואת קאטסואו והרוח טלטלה אותם בכל כוחה. "תחזיק מעמד! תוציא אותנו מכאן!" קרא קאטסואו. אבל קיטסונומון לא יכול היה להחזיק מעמד וקאטסואו נשמט מידיו וצלל אל תוך המים. "קאטסואו!" קרא הדיג'ימון וצלל אחריו. קאטסואו הוציא את ראשו מהמים. "אל תדאג, אני בסדר." אמר. "מה קורה כאן לעזאזל?" "זה הכוח של המקור. דורוגרמון ספג הרבה ממנו, והמוות שלו שחרר בחזרה את כל הכוח הזה אל העולם הדיגיטלי." אמר קיטסונומון. "אתה רואה מישהו מהאחרים?" שאל קאטסואו. קיטסונומון התרומם מעט. "לא, ואני לא רוצה לעלות גבוה יותר בגלל הרוח." השיב. "כן, עדיף שלא ניפרד." אמר קאטסואו. הוא שחה עד שהגיע ליבשה וטיפס עליה. זה היה חלק קטן מהאי, ושעמד קאטסואו בראש התלולית שבמרכזו, היה יכול בקלות להשקיף ולראות את כולו. "אז שוב נפרדנו." אמר. "כשאני אהיה מסוגל לדיג'יגדול נוכל לצאת מכאן ולחפש את האחרים." אמר קיטסונומון ונחת לידו. בינתיים, על חלק אחר של האי, מרוחק אלפי מטרים מזה של קאטסואו, עמדו יוטה וקורומון. "אתה חושב שנקו בסדר?" שאל יוטה והביט במים. "כן, אל תדאג! אני בטוח שניאמון שומרת עליה!" אמר קורומון בביטחון. "כן, אני מניח שאתה צודק." חייך יוטה. "אבל חבל שנפרדנו, בכל-זאת." "עוד נמצא אותם." אמר קורומון. "כן, נמצא אותם." חיוכו של יוטה התרחב כעת. "ואז נביס את ניאו דווימון, נכון?" "בטוח!"

Digi Lista

New member
קראתי חלק...

למעשה את הרוב קראתי(מלבד "המשך 3") ואני מבטיחה להשלים פערים ולהכניס למאמרים,עבר עליי יום ממש קשה(בעיקר פיזית) ואני בקושי מצליחה להזיז שריר כולשהו כולל במקומו שלא חשבתי בכלל שיש בהם שרירים,הכול כואב לי(תזכירו לי להפסיק לנסות לשחק אותה הרקולס מול ילדים מתפרעים,בטח לא באוטובוס עמוס ובהצגה באולם תרבות
)ואני באמת לא במיטבי(קצת קשה לי כרגע לשבת)אז אני אקרא בהמשך

Digi Lista

New member
קראתי גם את המשך 3../images/Emo13.gif

נמאס לי להגיד כמה אתה מוכשר וכול זה כי אני חוזרת על עצמי(אפילו שזה לגמרי נכון ולדעתי יכול להיות לך עתיד שקשור לכתיבה),אז אני פשוט מכניסה למאמרים כדי שיוכלו להינות גם לאורך זמן

תודה רבה!../images/Emo24.gif

יש את הפיקים של יאנה ושי, אבל יכול להיות שכבר הכנסת אותם, כי הן פרסמו דברים לפניי. ויש את שרשור הספוילרים של שי, סרף והשאר שהשתתפו שם, לא ממש קראתי כדי לא להתפתות ולקרוא
לא להכניס אותו למאמרים, אבל אולי לקישורים או לטאגליינס.

Digi Lista

New member
את של שי ויאנה שמתי מזמן...

אם אנחנו מדברים על אותם מאמרים.... נשאר רק השרשור
וזה יטופל

למעלה